Verkocht

Zuidelijke Wandelweg 59+PP

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 700.000 81 m2 Ja

BESCHRIJVING

Op een van de mooiste plekjes in Oud-Zuid werd in 2017 een nieuw appartementengebouw gerealiseerd, RIV. Hier wonen, betekent elke dag weer genieten van alles wat dit bijzondere stukje Rivierenbuurt te bieden heeft.

Groots wonen in ongewoon Zuid
RIV: dat is wonen in een groen stukje Rivierenbuurt, aan het water. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen en terrasjes pikken in de Scheldestraat, de Maasstraat of de Pijp in. Op vrijdagmiddag borrelen in Strand Zuid en daarna op chique uit eten in de Beethovenstraat of de Van Baerlestraat. Wonen in RIV is wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten – de stad in je zak – en toch lekker vrij ademen in het groen, aan de Amstel.

Winkelen in de chique straten van Zuid, een terrasje pakken en heerlijk dineren of wandelen in een van de 3 parken in de buurt.
Klinkt dit aantrekkelijk? Dan laten we je graag dit heerlijke appartement met zonnig terras zien.

INDELING
Woonkamer en keuken
De zeer riante living staat in open verbinding met de keuken en toch heeft elk deel in de ruimte zijn eigen functie, wat zorgt voor een geborgen, intiem gevoel.
Zet straks lekker de schuifpui open en betrek het terras bij het leefgedeelte. Vanaf het terras kijk je leuk uit op de speeltuin en het water voor de deur. Wat een rust, want auto’s komen hier niet.

De luxe Poggenpohl keuken beschikt over een kookeiland met inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Bora, de kraan is voorzien van Quooker en de hedendaagse inbouwapparatuur is van het A-merk Siemens. Verder is er voldoende opbergruimte. Wat een plaatje!
Als je achter het eiland staat te koken, ben je in contact met de mensen aan de eettafel of in de woonkamer. Ondertussen kijk je via de grote ramen vrij uit naar buiten.

Slaapkamers en badkamer
De master slaapkamer heeft een schuifpui naar een van de twee terrassen en de ruime badkamer is voorzien van inloop douche, dubbele wastafel met meubel en ligbad.

De tweede slaapkamer met een prachtige stalen deur met glas geeft een verbinding met de woonkamer. Op deze manier kun je deze ruimte ook heel gemakkelijk inrichten als werkkamer. Via een grote schuifpui bereik je tevens het tweede terras.

LIGGING
Het beste van twee werelden dat is wat deze plek biedt. De Zuidelijke Wandelweg ligt aan de rand van de charmante Rivierenbuurt waardoor je dus snel op de Ring A10 bent.
Verder liggen het Amstelpark, Beatrixpark en het Martin Luther Kingpark heel dichtbij én zoals we al zeiden, wandel je zo naar de chique winkelstraten van Zuid of de bruisende Pijp.
Ook met het openbaar vervoer kun je hier prima uit de voeten. Met 3 minuten fiets je naar Station RAI. De Zuidas ligt praktisch in de achtertuin en Schiphol bereik je in een kwartier.

BIJZONDERHEDEN
– Appartementsrecht (GO 81 m² NEN 2580) gelegen in project RIV;
– Twee terrassen (totaal ca. 16m²) gelegen op het Zuid Oosten;
– Complex is voorzien van een lift;
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Autoluw gebied;
– Berging in de onderbouw;
– Eigen parkeerplek in parkeerkelder in de prijs inbegrepen;
– Servicekosten € 133,59 per maand (en € 42,20 voor de parkeerplaats);
– VVE heeft 44 leden en wordt professioneel beheerd;
– Gelegen op erfpachtgrond (AB 2000);
– Jaarlijkse canonbetaling €1.894,30 voor de woning met berging en circa €130,- voor de parkeerplaats; overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is aangevraagd;
– Energielabel A;
– Zeer gunstige ligging;
– Levering in overleg;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Zuidelijke Wandelweg 59+PP
Postcode
1079 RK

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Schuifpui
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €875.000

   Cornelis Vermuydenstraat 19

   1018 RN AMSTERDAM
   1 badkamers
   111 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €5.900

   Henri Polaklaan 27H

   1018 CR AMSTERDAM
   2 badkamers
   146 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €785.000

   Ceintuurbaan 470

   1074 EC AMSTERDAM
   1 badkamers
   94 m2 oppervlakte
   3 kamers