Verkocht

Boomvalk 2

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.605.195 216 m2 Ja

BESCHRIJVING

Bospad Noord, bouw is gestart!

Boomvalk 2 is Bouwnummer 1 van het plandeel Bospad Noord in De Krijgsman Muiden. Dit bouwnummer is recent vrij gekomen en daarmee de enige beschikbare woning nog!

Het plandeel bestaat uit 6 vrijstaande villa’s en 2 twee-onder-een-kap villa’s. Allen gelegen op eigen grond met een carport. Bnr 1 is een vrijstaande woning en is standaard uitgerust met een uitgebreide woonkamer van 3 meter, een uitgebreide keuken van 1,5 meter en een vergrote berging.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Parkeren
De woningen hebben twee privé parkeerplaatsen op eigen perceel.

Eigen grond
In De Krijgsman Muiden koopt u een woning met eigen grond. U betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en u hoeft deze ook niet af te kopen.

Interesse?
Bent u geinteresseerd in deze woning of zou u graag meer informatie willen hebben over zit object, neem dan contact op met de makelaar! Documentatie over de woning is door de weeks op afspraak af te halen in het informatie huis aan het Kruitpad 14 in Muiden.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Boomvalk 2
Postcode
1398 JE

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €5.440

   Productiepad 2

   1398 JC MUIDEN
   2 badkamers
   272 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Woonhuis €1.659.300

   Salamander 3

   1398 JR MUIDEN
   badkamers
   210 m2 oppervlakte
   8 kamers
  • Woonhuis €1.335.300

   Salamander 2

   1398 JR MUIDEN
   badkamers
   174 m2 oppervlakte
   8 kamers