Verkocht

De Krijgsman | Dijkvilla Faro Architecten ong

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 3.150.000 258 m2 Ja
Downloads brochure

BESCHRIJVING

Wonen aan de kust van het IJmeer, nabij het grote speelpark aan de Westbatterij en het strand van Muiden.

Neem contact op voor een persoonlijke afspraak en u wordt voorgelicht over de Dijkvilla’s.

BNR 41 – FARO ARCHITECTEN
Exclusief en frontrow wonen in De Krijgsman Muiden. Deze 4 bijzondere villa’s, bnrs 3, 8, 12 en 41 zijn ontworpen door Faro architecten en kenmerken zicht door de fraaie vorm van de kap. De villa’s zijn ontworpen met diverse kleurstellingen en materialen zoals riet en aluminium.

De villa’s kennen op de begane grond een grote inpandige berging/bijkeuken, een ruime werkkamer, toilet en een grote woonkeuken. Vanuit de begane grond bereiken we de aan het water gelegen tuin welke zich rondom de villa bevindt. Met een prive brug komen we aan de overkant van de watergang (ca 9,5 breed), de overtuin. De overtuinen kennen een breedtes van ca. 16,5 tot 21 meter en dieptes van ca. 37 – 56 meter. Dit zijn afmetingen waar je oneindig veel mogelijkheden mee hebt. In deze overtuin is het mogelijk om een multifunctionele ruimte/berging te creëren tot 24 m2 groot alsmede een kas van deze afmeting. Vanuit de volledig omhaagde overtuin bereik je middels een hekje de dijk van het IJmeer waar vanuit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of het strand kunt bereiken.

In de vaargang tussen de villa en de overtuin bevindt zich een privé ligplaats waar een sloep van 7 x 2,5 kan worden aangelegd.

De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in het hart van de woning. De verdiepingsvloer is uitgerust met een vide waar je vanaf de eerste verdieping naar de keuken op de begane grond. Door de grote raampartijen en zijgevel ontstaat er op deze locatie veel lichtinval. op de eerste verdieping treffen we een ruime woonkamer met zicht op het IJmeer. Ook treffen we op deze woonlaag ook 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet aan.

Op de topfloor, de tweede verdieping, bevindt zich aan de kustzijde de master bedroom met briljant uitzicht en badkamer-en-suite. Tevens nog 2 slaapkamers en een separaat toilet.

SPECIAL FEATURES
– Frontrow aan het IJmeer
– Wandelpaden in het Kruitbos
– Privé ligplaats
– Grote overtuin
– De mooiste strandjes om de hoek
– Zeilen over het IJmeer water
– binnen 23 minuten op Schiphol
– Locatie Muiden, historische plek
– Woonoppervlakte van 246 – 296 m2
– Kaveloppervlakte van 869 – 1564 m2
– Koopsommen van €2.400.000,- tot €3.250.000,- v.o.n.

DE KRIJGSMAN | DIJKVILLA’S
Deze zeer exclusieve villa’s liggen frontrow aan de kust van het IJmeer en zijn allen voorzien van een privébrug naar de overtuin en een privé ligplaats. De Dijkvilla’s zijn ontworpen door 5 verschillende architecten waardoor er een uniek plan is ontwikkeld met 20 bijzondere villa’s. Met gegarandeerd uitzicht op het IJmeer en ontsluiting vanuit de diepe tuinen op de dijk woon je hier met recht aan de kust.

DE KRIJGSMAN
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

WIST U DAT….
-wij u kunnen vertellen wat uw huidige woning waard is? De makelaars van Brockhoff en Eefje Voogd doen graag vrijblijvend een waarde check.
-uw huidige hypotheek en rente bij de meeste geldverstrekkers kan worden meegenomen naar uw nieuwe hypotheek?
-u uw woning nu al kunt verkopen en tijdelijk kunt huren in De Krijgsman, zelfs voor een korte periode?
-dat de energielasten van een nieuwbouwwoning aanzienlijk lager zijn, mede door de BENG norm?
-dat veel hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunnen geven?
-de bewoners van De Krijgsman gebruik kunnen maken van de luxe, elektrische deelauto’s van Vloto?

INTERESSE?
Neem contact op met een van de makelaars voor de actuele beschikbaarheid of vrijblijvend info gesprek voor een van deze villa’s

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
De Krijgsman | Dijkvilla Faro Architecten ong
Postcode
1398 AA

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €814.000

   Kruitopslag 3

   1398 HW MUIDEN
   1 badkamers
   138 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Woonhuis €6.850

   Kleine Wiel 14

   1398 JB MUIDEN
   3 badkamers
   253 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Bouwgrond €1.075.000

   Ringslang ong

   1398 JJ MUIDEN
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers