Onder optie

De Lange lont 11

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 3.900 210 m2 Ja

BESCHRIJVING

De Lange Lont 11 in De Krijgsman Muiden

Prachtige duurzaam gebouwde VRIJSTAANDE VILLA op een fantastisch gelegen perceel van 1025 m² groot met eigen parkeerplaatsen, gelegen in de Erven van De Krijgsman Muiden. Een villa die volledig watergericht gebouwd is en voorzien van maar liefst 4 grote slaapkamers, 2 badkamers, een grote tuin en direct aan het water met eigen ligplaats.

Ligging
In de Erven van De Krijgsman Muiden zijn diverse vrije bouwkavels ontwikkeld tot villa’s met bijzondere, industriële gewaagde ontwerpen. Op een locatie waar ten tijde van de kruitfabriek diverse gebouwen stonden met functie aan de fabriek. Op die plekken zijn woningen ontwikkeld en gebouwd midden tussen het oude groen van het gebied. Een prachtige locatie. De woning is gelegen op loopafstand van het IJmeer en de gezellige Vesting van Muiden. Tevens bevinden de basisschool, buitenschoolse/kinderopvang en toekomstige supermarkt zich ook op loopafstand van de woning.

De Krijgsman Muiden ligt op slechts 10-15 minuten van Amsterdam en Amstelveen en op een klein kwartiertje van ’t Gooi. Met de fiets ben je in slechts 5 minuten bij het busstation en in 10 minuten bij het dichtstbijzijnde treinstation Weesp.

Woning
Aan het begin van de kavel treffen we het parkeren en de berging. Vanuit daar lopen we richting de voordeur welke toegang geeft tot een ruime hal.
De begane grond is ingedeeld in verschillende ruimtes, allen gericht op het water. Een ruime woonkeuken van 31 m2 groot, een heerlijke eetkamer (25 m2) uitgevoerd met rondom glas richting de woonkamer van maar liefst 34 m2 groot. De woonkamer is voorzien van een kapconstructie die de woonkamer een extra gaaf en hoog detail geeft. Een echte villa experience!

Op de eerste verdieping treffen we twee grote slaapkamers waarvan 1 met een ensuit badkamer. Op deze woonlaag treffen we ook een extra badkamer en een separaat toilet.
De tweede verdieping is voorzien van twee extra slaapkamers met veel daglicht onder meer door de toegevoegde dakramen, een berging en techniekruimte.
Zowel de sanitaire ruimtes alsmede de keuken zijn niet afgebouwd in de villa. Zodoende heeft u zelf de vrijheid dit geheel naar eigen smaak in te richten.

Tuin
De grote tuin ligt rondom de villa en kan voorzien worden van verschillende plekjes waar je een heerlijk terras kunt creëren, en een lekker plekje aan het water. Tevens is het perceel voorzien van een karakteristieke bostuin. Dit deel is onderdeel van de groenstructuur van De Krijgsman en zal ook met die kwaliteit in stand worden gehouden. Vanuit de tuin kun je eenvoudig je supboard te water laten om heerlijk urenlang rond te dobberen in de vaargangen van De Krijgsman of stap je in je boot vanaf je eigen ligpaats. Ook het parkeren is voorzien op eigen grond. Twee parkeerplaatsen zijn gunstig op het perceel gesitueerd.

Varen
Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden absoluut een geschikte woonomgeving. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1.40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer.

Duurzaamheid
De gehele woning is voorzien van een vloerverwarmingssysteem (welke ook koelt) met ruimtethermostaten. Zo zijn de woonkamer, slaapkamers en de badkamers los van elkaar in te regelen qua temperatuur wat zeer comfortabel en duurzaam is. De warmte wordt opgewerkt middels een bodemwarmtepomp en de warmwatervoorziening gaan via een boiler. Op het dak van de woning zijn zonnepanelen aangebracht welke zorgen voor de opwekking van elektriciteit waardoor het huis energieneutraal is. De stoere aluminium kozijnen zijn voorzien van triple glas.

Bijzonderheden
– Beschikbaar per 1 juni 2024;
– Woonoppervlakte van circa 210 m²;
– Gelegen op een perceel van circa 1025 m²;
– Uniek onder architectuur ontworpen vrijstaande villa aan vaarwater;
– Bouwjaar 2023;
– 4 grote slaapkamers;
– 2 badkamers;
– Een moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur;
– Gestoffeerd inclusief gordijnen, vloer- en wandafwerking;
– Volledig voorzien van vloerverwarming/koeling met ruimtethermostaten;
– Duurzaam en energiezuinig pand door goede isolatie, zonnepanelen en een bodemwarmtepomp;
– Twee privé parkeerplaatsen op eigen grond;
– Privé aanlegplaats;
– Duurzaam wonen met energielabel A+++;
– Huurovereenkomst type B; maximaal 24 maanden;
– Huisdieren zijn toegestaan;
– Kale huurprijs € 3.900,- per maand;
– Servicekosten nog nader te bepalen;
– De rekeningen voor elektriciteit, water, internet zijn exclusief;
– Vloto elektrische autodeel systeem in De Krijgsman, het is ook mogelijk om elektrische boten te huren;
– Winkelcentrum Maxis met o.a. een AH XL is gelegen naast De Krijgsman;
– Deze moderne woning is gelegen in het prachtige Muiden, op loopafstand van het Muiderslot en het IJmeer.

Neem contact op met Eefje Voogd from CBRE voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.
Er zijn meerdere woningen in De Krijgsman beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
De Lange lont 11
Postcode
1398 HM

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
4
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Bouwgrond €1.075.000

   Ringslang ong

   1398 JJ MUIDEN
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers
  • Woonhuis €2.500

   Kruitmolen 43

   1398 HA MUIDEN
   2 badkamers
   140 m2 oppervlakte
   10 kamers
  • Woonhuis €1.095.000

   Kardoes 1

   1398 HN MUIDEN
   1 badkamers
   155 m2 oppervlakte
   8 kamers