Te koop

Salamander 2

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.335.300 174 m2 Ja

BESCHRIJVING

De bouw van deze fraaie uniek ontworpen ENERGIENEUTRALE villa aan de bosrand in De Krijgsman Muiden is gestart! Hierdoor duurt het niet te lang voordat je jezelf bewoner kunt noemen. Huis al verkocht? In De Krijgsman bieden wij tijdelijke huurwoningen aan!

Laat je informeren in ons inspirerende verkoophuis, bekijk de maquette en beleef De Krijgsman Experience met een rondrit in de Defender door het gebied.

In de Eilanden oost, omringd door bos, villa’s en een haventje worden de laatste 7 vrijstaande villa’s van dit deelgebied gebouwd. Vanaf de Bosrand loopt u zo langs de wielen naar de IJmeerdijk maar u bent ook zo bij de diverse voorzieningen in het oude Muiden en in De Krijgsman. Zeinstra Veerbeek Architecten heeft binnen de sfeer van de omliggende houten villa’s juist baksteen en metaal gebruikt voor een stoere pakhuis sfeer in deze landelijke buurt. Elke villa heeft een uniek perceel met specifieke ligging.

Op de begane grond treffen we de entree in het hart van de zijgevel. Hierdoor is de indeling van de woning al direct speels. De woonkamer is voorzien van grote openslaande deuren naar de zonnige tuin. De aangebouwde woonkeuken van maar liefst 27 m2 groot is bijzonder fraai door de kapconstructie die vanuit binnen veel licht en ruimte geeft, echt villawaardig. Tevens treffen we een werkkamer en inpandige berging aan.

Op de eerste verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers van circa 15 en 18 m2 groot alsmede een ruime badkamer en separaat toilet.

De tweede verdieping treffen we ook 2 ruime slaapkamers van circa 15 en 19 m2 groot en een mogelijkheid voor een 2e badkamer.

Langs de openbare weg heeft de tuin een mee ontworpen erfscheiding. De villa heeft een ruime mee ontworpen berging en ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Zeinstra Veerbeek Architecten heeft een bijzondere plattegrond ontworpen met niet alleen een royale woonruimte maar ook royale slaapkamers. Extra dakramen voor een mooie werkruimte op de tweede verdieping? Informeer naar deze en andere mogelijkheden om uw villa’s naar wens aan te passen.

De unieke ligging van De Krijgsman is te danken aan de nabijheid van de oude Zuiderzee en het industriële verleden. Ontdek het vestingstadje Muiden met haar leuke terrasjes bij de zeesluis en haar oude stadskern. Niet alleen de rijke historie maar ook de nieuwe school, sportvoorzieningen winkels maken Muiden tot een fijne woonplek. Vanaf het stadje wandel je straks zo via de ruige oevers van het IJmeer terug naar huis.

Specificaties
-Woonoppervlakte circa 174 m2
-Perceeloppervlakte ca. 324 m2
-Zonnige ruime tuin op het zuiden
-4 slaapkamers
-2 parkeerplaatsen op eigen grond
-Woonkeuken in fraaie aanbouw met hoge kap
-BENG en energieneutraal door toevoeging extra zonnepanelen
-Ivm de voortgang van de bouw is er gekozen voor een casco oplevering van de sanitaire ruimtes en de keuken. Zodoende heeft u zelf de vrijheid hier een invulling aan te geven. De stelposten zijn reeds verwerkt in de koopsom. Ook zijn er reeds een aantal meerwerkopties gekozen, waaronder een voorbereiding voor een 2e badkamer en extra zonnepanelen. Deze meerwerkkosten zijn nog niet verwerkt in de koopsom.

Wist u dat….

-wij u kunnen vertellen wat uw huidige woning waard is? De makelaars van Brockhoff en Eefje Voogd doen graag vrijblijvend een waarde check.
-uw huidige hypotheek en rente bij de meeste geldverstrekkers kan worden meegenomen naar uw nieuwe hypotheek?
-u uw woning nu al kunt verkopen en tijdelijk kunt huren in De Krijgsman, zelfs voor een korte periode?
-dat de energielasten van een nieuwbouwwoning aanzienlijk lager zijn, mede door de BENG norm?
-dat veel hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunnen geven?
-de bewoners van De Krijgsman gebruik kunnen maken van de luxe, elektrische deelauto’s en sloepjes van Vloto?

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Salamander 2
Postcode
1398 JR

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €5.440

   Productiepad 2

   1398 JC MUIDEN
   2 badkamers
   272 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Woonhuis €1.659.300

   Salamander 3

   1398 JR MUIDEN
   badkamers
   210 m2 oppervlakte
   8 kamers
  • Woonhuis €808.680

   Kruitopslag 3

   1398 HW MUIDEN
   1 badkamers
   138 m2 oppervlakte
   5 kamers