Te koop

Vleermuis 3

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.459.000 161 m2 Ja

BESCHRIJVING

‘Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa uit 2022 met grote tuin rondom en eigen ligplaats voor de deur’

Deze unieke, vrijstaande villa (±161m2) beschikt over verrassend lichte ruimtes die naadloos in elkaar overgaan en tot in detail, luxueus zijn afgewerkt. Op een prachtige locatie in Muiden aan de oevers van het IJmeer, grenzend aan Amsterdam en om de hoek van ’t Gooi, staat deze luxe afgewerkte en exclusieve villa. Project De Krijgsman kenmerkt zicht door de bijzondere architectuur, het duurzame karakter, het vele water en de authentieke ligging.

Indeling:
De kavel is ruim van opzet wat zich laat vertalen in een riante tuin rondom de villa, twee parkeerplekken op eigen terrein, een vrijstaande berging en een ligplaats voor een sloep voor de deur. Ook aan de binnenzijde is de villa riant te noemen. De entree ligt centraal op de begane grond en beschikt over een toilet en een garderobekast. De villa beschikt op de begane grond verder over een zeer ruime en luxe woonkeuken en een tuingerichte woonkamer met uitzicht op het water en het bos aan de overzijde. De harmonica pui biedt een natuurlijke verbinding met het zonnige terras en het aangrenzende water. De luxueuze afwerking van de villa is terug te zien in de maatwerkkasten, de volledig geëquipeerde keuken, het doordachte lichtplan en de lichte vloer die is voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling.
De trap naar de eerste verdieping bevindt zich op een centrale plek in de villa. De trappartij is voorzien van een prachtige lichtinval door de grote raampartij in de zijgevel. De lange overloop geeft toegang tot alle vertrekken op deze etage. Aan de achterzijde ligt de masterbedroom met ruimte voor een walk-in-closet. Deze kamer heeft een nokhoogte van ruim 3 meter en beschikt over een balkon over de gehele breedte met een fraai uitzicht over de tuin en het water. Naast nog drie slaapkamers, is er tevens een ruime badkamer voorzien van een bad, inloopdouche en een dubbele wastafel, een separaat toilet en een wasruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook deze verdieping is voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

Omgeving en bereikbaarheid:
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met het beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer wordt er gebouwd aan een nieuw stukje Muiden genaamd ‘De Krijgsman’. De gezellige stadskern van Muiden heeft leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en een ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman tref je goede voorzieningen, zoals een school, kinderdagopvang, een supermarkt en horecapaviljoen (in aanbouw) en een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit de ideale woonplek.

Bijzonderheden:
– Luxe, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa;
– Nieuwgebouwd opgeleverd in december 2022;
– Prachtige, natuurlijke omgeving dichtbij Amsterdam en ’t Gooi;
– Riante tuin rondom met aanlegsteiger (perceelgrootte 560m2);
– Energielabel A+++;
– Beschikt over een bodemwarmtepomp en aansluiting voor zonnepanelen;
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein met voorbereiding laadpaalvoorziening;
– Alarminstallatie aanwezig;
– Vier lichte slaapkamers;
– Luxe uitstraling door hoogwaardige materialen;
– PVC vloer in visgraat verband voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
– Alle kamers beschikken over een eigen thermostaat;
– Vrijstaande berging in de tuin met dezelfde bekleding als de gevel van de villa;
– Woningborg garantie van toepassing;
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Gewenste oplevering voor 06-06-2023 i.v.m. teruggave overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper;
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Vleermuis 3
Postcode
1398 JN

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel, Balansventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €1.475.000

   IJsvogel 12

   1398 JL MUIDEN
   1 badkamers
   180 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Woonhuis €2.800

   IJsvogel 8

   1398 JL MUIDEN
   1 badkamers
   177 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Woonhuis €3.150.000

   De Krijgsman | Dijkvilla Faro Architecten ong

   1398 AA MUIDEN
   3 badkamers
   258 m2 oppervlakte
   8 kamers