Verkocht

Waterlinie 45

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 765.000 145 m2 Ja

BESCHRIJVING

Waterlinie 45 – Nieuw wonen in een huis waar je zo in kunt.

Op zoek naar een nieuwe kant en klare gezinswoning? Dan is dit huis perfect. Dicht bij het oude hart van Muiden staat deze prachtige hoekwoning die in 2020 gebouwd is. Gloednieuw, duurzaam en fraai afgewerkt. Overal is vloerverwarming en op het dak liggen 10 zonnepanelen. Zie jij jezelf al wonen in een kinderrijke wijk dicht bij het IJmeer, Amsterdam, het Gooi en Almere?

Altijd een fijne plek om van de zon te genieten en vlakbij het “strandje” van Muiden.
De woning staat in De Krijgsman. Een ongekend populaire woonwijk door de ligging en de hoogwaardige architectuur. In de Krijgsman wordt het straatbeeld niet gedomineerd door geparkeerde auto’s. Parkeren doen de bewoners in openbare en afgesloten parkeerhoven. Opvallend aan dit huis zijn de verdiepingshoge ramen, waardoor het heerlijk licht is binnen. De fraai aangelegde tuin ligt op het westen en biedt daardoor altijd wel een plekje in de zon óf de schaduw. Daarbij heb je ook nog een privézone voor het huis waar je heerlijk een drankje drinkt in de ochtendzon.

INDELING
Begane grond
Via de ruime entree kom je binnen. De prachtige eiken houten vloer, hoge plafonds en lichte kleurstelling maken de ruimte zeer sfeervol. Eenmaal binnen in de woonkamer kijk je via de grote pui, gelijk door naar de mooi aangelegde tuin met schuurtje. De keuken ligt aan de voorzijde van het huis. De half open keuken is voorzien van alle luxe, zoals een 6 pits gasfornuis met oven. Verder is er nog een ruime trapkast.

1e verdieping
De 1e verdieping is praktisch ingedeeld met 3 slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel, een 2e toilet en vloerverwarming. De grootste slaapkamer is woningbreed en heeft ook hier vrij uitzicht naar het park. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde.

2e verdieping
Op de 2e verdieping is er nog 1 grote slaapkamer met dakkapel en een ruime berging waar de wasmachine en droger staan. Ook is er aan de voorzijde van deze verdieping een werkplek voor de thuiswerker. Ook deze verdieping is voorzien van een lichte vloer en deze verdieping heeft een prachtige nokhoogte.

Ligging
Muiden is een heel populaire plek om te wonen voor mensen die centraal in het land willen leven, rust verkiezen boven de drukte van de stad, maar die de stad wel binnen handbereik willen hebben. Met zoveel water in de buurt zijn watersportliefhebbers hier helemaal op hun plek. De Krijgsman ligt dicht bij het gezellige, oude centrum van Muiden. Je wandelt zo naar ‘Ome Ko’. Verder loop je ook zo de dijk op en in de buurt worden nog een aantal winkels gerealiseerd. Vanaf De Krijgsman rijd je in 5 minuten de A1 op, waardoor je zo in Amsterdam bent. Ook Weesp, Naarden en Almere bereik je snel. Aantrekkelijk?
We laten je het huis met plezier zien!

BIJZONDERHEDEN:

• Hoekwoning van 145 m2 groot
• Nieuwbouwwoning uit 2020
• 4 slaapkamers
• Prachtige eiken houten vloer
• Overal vloerverwarming en 10 zonnepanelen op het dak
• Elke ruimte heeft een eigen thermostaat
• Kindvriendelijke wijk op loopafstand van het park en het strand
• Tuin met schuur inclusief vliering
• Dubbel openslaande deuren naar de zonnige achtertuin
• Oplevering in de zomer 2023

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Waterlinie 45
Postcode
1398 DL

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €975.000

   W. Oudshoornstraat 40

   1398 DP MUIDEN
   2 badkamers
   166 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Appartement €975.000

   Waadse Poldergracht 13

   1398 DK MUIDEN
   1 badkamers
   169 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Woonhuis €1.095.000

   Kardoes 1

   1398 HN MUIDEN
   1 badkamers
   155 m2 oppervlakte
   8 kamers