Te koop

Hoola van Nootenstraat 102

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.785.000 190 m2 Ja

BESCHRIJVING

WONDERWOODS
Wonderwoods is een architecturale triomf, puttend uit de hoogdagen van de modernistische architectuur en het mooiste element van een groen en modern gebouw. De vloeiende rondingen van de toren van MVSA Architects worden gecomplementeerd door het verticale lijnenspel. Aan de skyline van Utrecht, van veraf gezien, zijn de twee groene torens van Wonderwoods opvallend en toch eenvoudig, verfijnd en toch ambitieus, met een groen dat hint naar de wonderen buiten en binnen.

PENTHOUSES
Wonderwoods is een feest voor de zintuigen, vooral voor de bewoners van de penthouses van de toren van MVSA Architects, die profiteren van het prachtige groen op de gevel van de toren van Stefano Boeri Architetti.
Helemaal bovenin de toren van MVSA architects voel je je ‘on top of the world’. De volledige 21e en 22e verdieping van de toren zijn exclusief gereserveerd voor vijf luxe penthouses, die ruime woonoppervlakken bieden (ca. 110 – 200 m2). In de toren van MVSA Architects bevinden zich zowel één- als tweelaagse penthouses.

BOUWNUMMER 01.20.04
Dit penthouses is gelegen op de 20ste en 21ste verdieping in de toren van MVSA Architects. Je komt binnen in de hal voorzien van een toilet met fontein en twee bergingen. Via de hal loop je de riante en spectaculaire woonkamer met open keuken binnen. De grote raampartijen over de gehele lengte en breedte van het penthouse geven een indrukwekkend uitzicht. Het ruimtelijke effect wordt versterkt door de loft indeling en de hoge vide. Aan het eind van de dag kun je heerlijk genieten op het balkon op het noord-westen.

Via de trap bereik je de vide op de 21ste verdieping. Hier is ruimte voor een extra woonkamer, speelkamer, gym of werkkamer. Ongeacht de invulling van deze ruimte, blijft het uitzicht over Utrecht ook hier weer spectaculair. De twee slaapkamers, bereikbaar via de gang en gelegen op deze verdieping, hebben elk een eigen badkamer. De master bedroom heeft een ruimte badkamer en-suite met bad, inloopdouche en dubbele wastafel. De badkamer van de tweede slaapkamer kun je bereiken via de gang. Deze comfortabele badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Op deze verdieping bevindt zich tevens een toilet en een berging.

LIGGING
Het is moeilijk om niet verliefd te worden op het gezellige Utrecht. Utrecht, ook wel bekend als de Domstad. De Domtoren, de hoogste en oudste kerktoren van Nederland, is de trots van de stad. Deze vier na grootste stad van Nederland biedt alle voorzieningen die bij een grote stad horen, zoals cultuur, vervoer, onderwijs en sociale activiteiten. Utrecht stimuleert Gezond Stedelijk Leven.

Het Beurskwartier wordt een metropoolgebied waarin Gezond Stedelijk Leven centraal staan. Deze nieuwste wijk, momenteel in aanbouw, wordt levendig, groen en autoluw. Niet verwonderlijk dat Wonderwoods er deel van uitmaakt!

Wonderwoods ligt naast het pas verbouwde Utrecht Centraal Station – hét ov-knooppunt in Nederland – waar treinen, bussen en trams naadloos op elkaar aansluiten voor reizen door het hele land en daarbuiten. Luchthaven Schiphol ligt op slechts 30 minuten afstand.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan via via de login button op de project website penthousesandspecialswonderwoods.com.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de makelaar.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
UTRECHT
Plaats
UTRECHT
Adres
Hoola van Nootenstraat 102
Postcode
3521 HA

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING