Foelie

Nu in verhuur!

Aan de Foeliestraat 4A-4F wordt het project genaamd Foelie gerealiseerd. In Foelie woon je midden in het hystorische centrum van Amsterdam, met uitzicht op het Scheepvaartmuseum in het prachtig nieuw 4-laagse complex.

Appartementen

De appartementen zijn volledig afgebouwd naar een ontwerp van Baden Baden Interior. Dit betekent een oplevering met onder meer een vergrijsd eiken parketvloer, Kvik keuken en luxe badkamers met Hotbath sanitair.
De appartementen variëren van ca. 60 m² tot ca. 75 m² en hebben allemaal twee goed bemeten slaapkamers en een balkon. Alle appartementen zijn voorzien van verdiepingshoge kozijnen, vloerverwarming en de modernste techniek waardoor een optimaal wooncomfort wordt gecreëerd.
De appartementen worden luxe gestoffeerd opgeleverd, inclusief mooie vloer, gordijnen en verlichting. Ben je op zoek naar een gemeubileerd turn-key appartement? Dat kan ook! Er is namelijk een mogelijkheid om je appartement te laten stylen en volledig te laten inrichten door Like Home. Tevens bestaat de mogelijkheid om een wasmachine en droger te huren.

De zes appartementen aan de Foeliestraat 4A t/m 4F zijn per direct beschikbaar:
Foeliestraat 4A en 4C
Foeliestraat 4B en 4D
Foeliestraat 4E en 4F

Duurzaamheid

Het wordt een prachtig complex met diepbruine, bijna verdiepingshoge, kozijnen. De voorgevel wordt voorzien van aluminium gevelpuien met metselwerk en betonnen elementen. In de fundering is het Groene Paal systeem verwerkt. Deze maakt samen met de warmtepomp, de zonneboilers, de PV panelen, en de WTW installaties, integraal onderdeel uit van het duurzaamheidsconcept. Het complex is geheel gasloos en de woningen hebben energielabel A met een EPC van ca 0.4!

Interesse

Neem contact met ons op voor een bezichtiging via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

Kondor Wessels Amsterdam realiseert dit project in opdracht van Buro Amsterdam B.V.
Architect is Ronald Jansen.

Foeliestraat Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar nieuwbouw vastgoed real estate te huur for rentFoeliestraat Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar nieuwbouw vastgoed real estate te huur for rentFoeliestraat Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar nieuwbouw vastgoed real estate te huur for rentFoeliestraat Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar nieuwbouw vastgoed real estate te huur for rentFoeliestraat Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar nieuwbouw vastgoed real estate te huur for rentFoeliestraat Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar nieuwbouw vastgoed real estate te huur for rent

Kenmerken

– Amsterdam, centrum
– Per direct beschikbaar!
– 3-Kamer huurappartementen van ca. 65 tot ca 75 m2
– Oplevering incl. vloer, keuken en badkamer(s)
– Complex is geheel gasloos
– Bel voor een afspraak


deel deze pagina