Foelie

Project in voorbereiding

Aan de Foeliestraat 2-8 wordt het project genaamd Foelie gerealiseerd. In Foelie woon je midden in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Scheepvaartmuseum. Het 4-laagse complex zal tussen de bestaande belendingen gerealiseerd worden.

Appartementen

In Foelie worden op de verdiepingen in totaal 6 drie-kamer appartementen gerealiseerd. In twee appartementen bestaat de mogelijkheid om een vierde kamer toe te voegen. De bedrijfsruimte en fietsenstalling zijn op de begane grond gelegen. De appartementen variƫren van ca 65 m2 tot ca 75 m2 en worden voorzien van vloerverwarming en diep bruine, bijna verdiepingshoge kozijnen. De appartementen worden volledig afgebouwd naar een ontwerp van Baden Baden Interior. Dit betekent een oplevering met onder meer een vergrijsd eiken parketvloer, keuken en luxe badkamer(s) met Hotbath sanitair.

Duurzaamheid

Het wordt een prachtig complex met diepbruine, bijna verdiepingshoge, kozijnen. De voorgevel wordt voorzien van aluminium gevelpuien met metselwerk en betonnen elementen. In de fundering is het Groene Paal systeem verwerkt. Deze maakt samen met de warmtepomp, de zonneboilers, de PV panelen, en de WTW installaties, integraal onderdeel uit van het duurzaamheidsconcept. Het complex is geheel gasloos en de woningen hebben energielabel A met een EPC van ca 0.4!

Planning

Indicatie oplevering zal eind zomer begin herfst 2019 zijn.

Interesse

Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project of graag informatie? Neem dan contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

Kondor Wessels Amsterdam realiseert dit project in opdracht van Buro Amsterdam B.V.
Architect is Ronald Jansen.

Foelie Foeliestraat AmsterdamFoelie Foeliestraat Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, centrum
– 3-Kamer appartementen van ca. 65 tot ca 75 m2
– Gelegen op erfpacht grond
– Oplevering incl. vloer, keuken en badkamer(s)
– Complex is geheel gasloos
– Indicatie oplevering is Q2-Q3 2019
– Project in voorbereiding


deel deze pagina