Foelie

Project in voorbereiding

Aan de Foeliestraat 2-8 wordt het project genaamd Foelie gerealiseerd. In Foelie woon je midden in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Scheepvaartmuseum. Het 4-laagse complex zal tussen de bestaande belendingen gerealiseerd worden.

Appartementen

In Foelie zullen 6 drie-kamer appartementen worden verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. De bedrijfsruimte en fietsenstalling is op de begane grond. De appartementen variƫren van ca 65 m2 tot ca 75 m2 en zullen worden voorzien van vloerverwarming en hebben bijna verdiepingshoge kozijnen. De appartementen worden tevens opgeleverd met vloer, keuken en badkamer(s).

Afwerking

Het wordt een prachtig complex met diepbruine, bijna verdiepingshoge, kozijnen. De voorgevel zal voorzien worden van aluminium gevelpuien met metselwerk en betonnen elementen. De fundering is volledig vernieuwd met groene panelen, op het dak komen PV panelen, een WTW installatie en een warmte pomp. Het complex is geheel gasloos en heeft een EPC van ca 0.4!

Planning

Indicatie oplevering zal eind zomer begin herfst 2019 zijn.

Interesse

Wilt u op de hoogete gehouden worden over dit project of graag informatie? Neem dan contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

Kondor Wessels Amsterdam realiseert dit project in opdracht van Buro Amsterdam B.V.
Architect is Ronald Jansen.

Foelie

Kenmerken

– Amsterdam, centrum
– 3-Kamer appartementen van ca. 65 tot ca 75 m2
– Gelegen op erfpacht grond
– Oplevering incl. vloer, keuken en badkamer(s)
– Complex is geheel gasloos
– Indicatie oplevering is Q2-Q3 2019
– Project in voorbereiding


deel deze pagina