LOOF

De verkoop van de 29 eengezinswoningen start op zaterdag 8 juni. Vanaf 11 juni kun je je registreren voor een van de woningen via de project site. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk maandag 17 juni om 12:00 uur.

LOOF is een nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord. In dit project komen 29 moderne vier- en vijfkamer eengezinswoningen van 79 m²tot en met 127 m². Allemaal met zonnige achtertuin en gelegen op een landelijke locatie in Amsterdam Noord. Prijzen vanaf € 287.500,- v.o.n. op basis van jaarlijkse indexering van het canon. LOOF is mooi rustig, bijna dorps gelegen, maar toch zo dicht bij de stad.

Woningaanbod

De woningen hebben een modern karakter wat goed in de omgeving past. LOOF is opgedeeld in 6 blokken. Deze verschillen in ligging en oppervlakte. De prijzen starten vanaf 287.500,– (op basis van jaarlijkse canon) en oppervlakten van 79 m2 tot 127 m2. 

Type A en type B
Tweelaagse 4-kamer woning met achtertuin op het zuid-westen. Keuken, woonkamer, berging en toilet op de begane grond. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een badkamer en een installatieruimte/berging met ruimte voor een wasmachine en droger. Verschillende indelingsvarianten zijn mogelijk.

Type C en type D
Drielaagse 5-kamer woning met achtertuin op het zuid-westen. Keuken, woonkamer, berging en toilet op de begane grond. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. Door het platte dak is de tweede verdieping zeer ruim, hier is standaard een vierde slaapkamer, een technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger. Er is ook nog ruimte voor een ruime vijfde slaapkamer. Verschillende indelingsvarianten zijn mogelijk.

Type E en type F
Drielaagse 5 kamer woning met achtertuin op het zuiden. Keuken, woonkamer en toilet op de begane grond. Door het ontbreken van de berging is de keuken zeer groot. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. Door het platte dak is de tweede verdieping zeer ruim, hier is standaard een vierde slaapkamer, een technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger. Er is ook nog ruimte voor een ruime vijfde slaapkamer. Verschillende indelingsvarianten zijn mogelijk.

Locatie

LOOF ligt middenin in de wijk Kadoelen in Amsterdam Noord. Gelegen in een groene landelijke omgeving dichtbij winkelcentrum Molenwijk. Op loopafstand van openbaar vervoer richting metro(bus)station Noord en station Sloterdijk.

Amsterdam Noord

Noord is hip en happening! Eigenlijk hoef je voor hotspots de stad niet meer in, Noord heeft namelijk alles te bieden. Mocht je wel de stad in willen? Binnen 10 minuten ben je bij de NDSM pont. De vele goede restaurants en hippe cafés met geweldige terrassen, veelal aan het water, trekken mensen uit de hele stad. Noord bruist in de zomer door de vele (culturele) festivals!

Planning en interesse

De verkoop van de 29 eengezinswoningen start op zaterdag 8 juni. Vanaf 11 juni kun je je registreren voor een van de woningen via de project site. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 17 juni om 12:00 uur. Je kunt ook contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

Loof is een ontwikkeling van UBA.

LOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam Noord

Kenmerken

– Amsterdam Noord
– 29 appartementen
– van 79 tot en met 127 m2
– 4- en 5-kamer woningen
– achtertuin op het zuidwesten of zuiden
– prijzen vanaf € 287.500,- V.O.N.
– verkoop start zaterdag 8 juni


ga naar project site
deel deze pagina