LOOF

Project in voorbereiding: 29 moderne eengezinswoningen gelegen op een landelijke locatie.

LOOF is een nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord. LOOF is mooi rustig, bijna dorps gelegen, maar toch zo dicht bij de stad.

Woningaanbod

De woningen hebben een modern karakter wat goed in de omgeving past. LOOF is opgedeeld in 6 blokken. Deze verschillen in ligging en oppervlakte. De prijzen starten vanaf 289.900,– (op basis van jaarlijkse canon) en oppervlakten van 79 m2 tot 127 m2. 

Type A en type B
Tweelaagse 4-kamer woning met achtertuin op het zuid-westen. Keuken, woonkamer, berging en toilet op de begane grond. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een badkamer en een installatieruimte/berging met ruimte voor een wasmachine en droger. Verschillende indelingsvarianten zijn mogelijk.

Type C en type D
Drielaagse 5-kamer woning met achtertuin op het zuid-westen. Keuken, woonkamer, berging en toilet op de begane grond. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. Door het platte dak is de tweede verdieping zeer ruim, hier is standaard een vierde slaapkamer, een technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger. Er is ook nog ruimte voor een ruime vijfde slaapkamer. Verschillende indelingsvarianten zijn mogelijk.

Type E en type F
Drielaagse 5 kamer woning met achtertuin op het zuiden. Keuken, woonkamer en toilet op de begane grond. Door het ontbreken van de berging is de keuken zeer groot. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. Door het platte dak is de tweede verdieping zeer ruim, hier is standaard een vierde slaapkamer, een technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger. Er is ook nog ruimte voor een ruime vijfde slaapkamer. Verschillende indelingsvarianten zijn mogelijk.

Locatie

LOOF ligt middenin in de wijk Kadoelen in Amsterdam Noord. Gelegen in een groene landelijke omgeving dichtbij winkelcentrum Molenwijk. Op loopafstand van openbaar vervoer richting metro(bus)station Noord en station Sloterdijk.

Amsterdam Noord

Noord is hip en happening! Eigenlijk hoef je voor hotspots de stad niet meer in, Noord heeft namelijk alles te bieden. Mocht je wel de stad in willen? Binnen 10 minuten ben je bij de NDSM pont. De vele goede restaurants en hippe cafés met geweldige terrassen, veelal aan het water, trekken mensen uit de hele stad. Noord bruist in de zomer door de vele (culturele) festivals!

Planning en interesse

De verkoop van de 29 eengezinswoningen zullen binnenkort in verkoop gaan. Wil je graag op de hoogte gehouden worden over loof? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de projectsite project site. Je kunt ook contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

LOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam NoordLOOF Twiske Zuid Amsterdam Noord

Kenmerken

– Amsterdam Noord
– 29 appartementen
– van 79 tot en met 127 m2
– 4- en 5-kamer woningen
– achtertuin op het zuidwesten of zuiden
– prijzen vanaf € 289.900,- V.O.N.
– project in voorbereiding


ga naar project site
deel deze pagina