Wiborg

De verkoop is in volle gang. Wilt u meer informatie of er nog een bouwnummer van uw voorkeur beschikbaar is, neem dan contact op met ons kantoor via 020-3050560.

Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling.

De 53 appartementen van ca. 50 m² tot 155 m² zijn gehuisvest in drie grootschalige pakhuizen. 40 riante stadswoningen van ca. 100 m² tot 230 m² hebben een voordeur op straatniveau. De eerste woonlaag komt hoger te liggen. Aan de waterkant liggen de ruime slaapkamers met zicht op het water.

Veel open ruimtes in uw huis of juist ieder z’n eigen plek, dus ook voor grote gezinnen genoeg mogelijkheden. Gaat u voor een aanlegsteiger? Een ruim balkon of dakterras? De keuze is aan u!

Architectuur van Wiborg

De inspiratie voor Wiborg vond de architect, Neelu Boparai, in de Houthaven zelf, het Entrepotdok, stoere pakhuizen in Hamburg en lofts in New York. De rijke Amsterdamse handelsgeschiedenis komt prachtig terug in de architectuur van Wiborg.

Houthaven Amsterdam

Een fijne rustige plek met aan de ene kant het IJ, aan de andere kant een mooi park boven de nieuwe Spaarndammertunnel. Scholen en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. De Jordaan en het centrum is 10 minuten fietsen, terwijl de A10 op maar 10 autominuten ligt!

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 020-3050560.

Wiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Houthaven
– 53 appartementen van ca. 50 m2 tot 155 m2
– 40 riante stadswoningen van ca. 100 m2 tot 230 m2
– Autoluw eiland maar wel met parkeerplaatsen


ga naar project site
deel deze pagina