Wiborg

De verkoop is in volle gang. Wilt u meer informatie of er nog een bouwnummer van uw voorkeur beschikbaar is, neem dan contact op met ons kantoor via 020-3050560.

Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen heeft u de keuze (indien technisch mogelijk) de indeling naar uw wens aan te passen.

Alvast binnenkijken in het appartement? Klik hier voor de panorama tour!

Nog enkele woningen beschikbaar!

Penthouse: Spectaculair penthouse met lift direct uitkomend in het appartement zelf. Dit penthouse van ca. 232 m² is gelegen op de gehele bovenste (vierde) verdieping van pakhuis IJsbrand in het project Wiborg en beschikt over een terras en een loggia. Het penthouse heeft rondom glas en is zeer licht. Deze vele raampartijen geven een prachtig uitzicht over de Houthavens. In de onderliggende parkeergarage kunt u 2 parkeerplaatsen erbij aankopen. Het appartement is thans ontworpen als loftachtig 4 kamer appartement. Afhankelijk van de stand van de bouw, kan het ontwerp verder op uw wensen worden afgestemd.

Type T01: royaal woonhuis van ca. 224 m² aan het water verdeeld over drie lagen: begane grond, souterrain en eerste verdieping. In de parkeerkelder bevindt zich uw eigen afgesloten inpandige parkeergarage. In deze woning is het mogelijk om 6 slaapkamers en 2 badkamers te realiseren. Maar ook een alternatieve indeling, zoals een fitnessruimte of grotere slaapkamers, is mogelijk. Vanuit de riante living met open keuken heeft u toegang tot het terras. Aan het terras heeft u de mogelijkheid voor het aanleggen van uw eigen boot! In het souterrain is, vanuit de slaapkamers, de fraaie patio bereikbaar.

Type T02: Fantastisch drielaags bovenhuis (geen bovenburen!) van ca. 168m² met fijn terras op het zuidoosten op de vierde verdieping, grenzend aan de woonkamer. De entree bevindt zich op de derde etage. Hier is een riante woonkeuken met vide voor extra ruimtelijkheid en licht èn verbinding met de grote doorzon woonkamer op de topverdieping. Voorts is hier een aparte kamer: deze is ideaal als werkkamer of speelkamer, maar kan natuurlijk ook als extra slaapkamer dienen. Op de tweede etage is ruimte voor maar liefst drie slaapkamers. Hier is ook de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. En een apart toilet. Optioneel is een parkeerplaats in de ondergelegen garage te koop.

Type T03: een heerlijk woonhuis van ca. 154 m² verdeeld over de begane grond en het souterrain (hoogte: ca. 2,60 m, met koekoek ramen en patio). Vanaf de straat heeft u uw eigen entree. In het souterrain bevinden zich drie slaapkamers van goed formaat. De master bedroom heeft prachtig zicht op het water. De begane grond biedt meer dan voldoende ruimte voor een riante keuken. Het zonnige terras is bereikbaar vanuit de woonkamer. Heeft u een boot? Dan kunt u deze aanleggen aan uw eigen terras!

Architectuur van Wiborg

De inspiratie voor Wiborg vond de architect, Neelu Boparai, in de Houthaven zelf, het Entrepotdok, stoere pakhuizen in Hamburg en lofts in New York. De rijke Amsterdamse handelsgeschiedenis komt prachtig terug in de architectuur van Wiborg.

Houthaven Amsterdam

Een fijne rustige plek met aan de ene kant het IJ, aan de andere kant een mooi park boven de nieuwe Spaarndammertunnel. Scholen en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. De Jordaan en het centrum is 10 minuten fietsen, terwijl de A10 op maar 10 autominuten ligt!

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

Wiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Houthaven
– 53 appartementen van ca. 50 m² tot 155 m²
– 40 riante stadswoningen van ca. 100 m² tot 230 m²
– Autoluw eiland maar wel met parkeerplaatsen


ga naar project site
deel deze pagina