Wiborg

Old charm meets new design: de nieuwe grachtenpanden van Wiborg.

Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen heeft u de keuze (indien technisch mogelijk) de indeling naar uw wens aan te passen.

Alvast binnenkijken in het appartement? Klik hier voor de panorama tour!

Het Penthouse:

Spectaculair penthouse met lift direct uitkomend in het appartement zelf. Dit penthouse van circa 232 m² met een plafondhoogte van bijna 3 m is gelegen op de gehele bovenste (vierde) verdieping van pakhuis IJsbrand in het project Wiborg en beschikt over een terras en een loggia. Het penthouse heeft rondom glas en is zeer licht. Deze vele raampartijen geven een prachtig uitzicht over de Houthavens. In de onderliggende parkeergarage kunt u 2 parkeerplaatsen erbij aankopen. Het appartement is thans ontworpen als loftachtig 4 kamer appartement. Afhankelijk van de stand van de bouw, kan het ontwerp verder op uw wensen worden afgestemd.

€1.980.840,- (incl. 50 jaar afgekochte erfpacht)
€1.573.440,- (o.b.v. jaarlijkse indexcanon)

Type T01

Laatste drielaags beneden woning beschikbaar!

Royaal woonhuis van ca. 224 m² aan het water verdeeld over drie lagen: begane grond met een plafondhoogte van 3,17 m, souterrain en eerste verdieping. In de parkeerkelder bevindt zich uw eigen afgesloten inpandige parkeergarage. In deze woning is het mogelijk om 6 slaapkamers en 2 badkamers te realiseren. Maar ook een alternatieve indeling, zoals een fitnessruimte of grotere slaapkamers, is mogelijk. Vanuit de riante living met open keuken heeft u toegang tot het terras. Aan het terras heeft u de mogelijkheid voor het aanleggen van uw eigen boot! In het souterrain is, vanuit de slaapkamers, de fraaie patio bereikbaar.

€1.480.840,- (incl. 50 jaar afgekochte erfpacht)
€1.176.270,- (o.b.v. jaarlijkse indexcanon)

Type T02

Fantastisch drielaags bovenhuis (geen bovenburen!) van ca. 168m² met fijn terras op het zuidoosten op de vierde verdieping met een plafondhoogte van bijna 3 m, grenzend aan de woonkamer. De entree bevindt zich op de derde etage. Hier is een riante woonkeuken met vide voor extra ruimtelijkheid en licht èn verbinding met de grote doorzon woonkamer op de topverdieping. Voorts is hier een aparte kamer: deze is ideaal als werkkamer of speelkamer, maar kan natuurlijk ook als extra slaapkamer dienen. Op de tweede etage is ruimte voor maar liefst drie slaapkamers. Hier is ook de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. En een apart toilet. Optioneel is een parkeerplaats in de ondergelegen garage te koop.

€1.140.840,- (incl. 50 jaar afgekochte erfpacht)
€906.200,- (o.b.v. jaarlijkse indexcanon)

Bekijk de virtuele tour van dit type hier.

Type L.01 & L.04

Een prachtige benedenwoning verdeeld over twee lagen (souterrain en begane grond) van circa 185 m². Het appartement beschikt over een loggia aan het water waar je me je eigen boot kunt aanmeren. 

€ 1.175.840,- (incl. afgekochte erfpacht van 50 jaar)
€ 934.000,- (o.b.v. jaarlijks indexcanon)

Architectuur van Wiborg

De inspiratie voor Wiborg vond de architect, Neelu Boparai, in de Houthaven zelf, het Entrepotdok, stoere pakhuizen in Hamburg en lofts in New York. De rijke Amsterdamse handelsgeschiedenis komt prachtig terug in de architectuur van Wiborg.

Houthaven Amsterdam

Een fijne rustige plek met aan de ene kant het IJ, aan de andere kant een mooi park boven de nieuwe Spaarndammertunnel. Scholen en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. De Jordaan en het centrum is 10 minuten fietsen, terwijl de A10 op maar 10 autominuten ligt!

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

Wiborg is een ontwikkeling van De Nijs.

Wiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven AmsterdamWiborg Houthaven Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Houthaven
– 86 appartementen van ca. 50 m² tot 155 m²
– 40 riante stadswoningen van ca. 100 m² tot 230 m²
– Autoluw eiland maar wel met parkeerplaatsen
– Bel voor de huidige beschikbaarheid of maak een afspraak voor een informatief gesprek over een van de bouwnummers


ga naar project site
deel deze pagina