Internationaal

Gelet op de toenemende internationale belangstelling voor wonen in Amsterdam (en omgeving), profileren wij onze bestaande bouw objecten en nieuwbouw projecten tegenwoordig ook wereldwijd.

Wij zijn aangesloten op een internationaal netwerk met een woningaanbod van meer dan 2,8 miljoen huizen en appartementen in meer dan 100 verschillende landen. Via uitwisseling van data, tekst en foto presentaties, worden nieuwe objecten bij meer dan 500.000 makelaars wereldwijd onder de aandacht gebracht middels global marketing en netwerk services. Niet alleen on- en offline, maar ook via diverse sociale media kanalen. Uiteraard kunnen de objecten ook binnen een besloten vorm van het netwerk worden aangeboden. Zoals u dat wenst.
Alle objecten worden in 19 verschillende talen vertaald. Koopsommen of vraagprijzen kunnen in 30 verschillende valuta’s worden weergegeven.

Ons kantoor is ook Certified Expat Broker van de MVA. Dit is een netwerk van een aantal geselecteerde makelaars uit Amsterdam en directe omgeving die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van expats bij aankoop, verkoop en aan-/verhuur. De MVA is de grootste regionale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).