Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Kanaalhoven & Productielijn 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Van € 725.000 tot € 900.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Architecten Abbink X Co en Faro Architecten 

BESCHRIJVING

Kanaalhoven fase 4 is volledig uitverkocht.

De verkoop van Kanaalhoven, De Productielijn en Het Kruitpad Fase 4 is gestart. In totaal zullen er 55 bijzonder ontworpen huizen in diverse hofjes en straatjes in verkoop gaan.

Kanaalhoven, Productielijn en Kruitpad Fase 4 bestaat uit de Productielijn, het Industriële hof, het Verborgen hof en het Kruitpand. De 15 woningen aan de Productielijn is het eerste deel dat in verkoop wordt aangeboden.

Op loopafstand van de historische stadskern van Muiden wordt het project Productielijn Fase 4 gerealiseerd. 15 eengezinswoningen met een tuinligging op het zuiden georiënteerd en sommige met een extra balkon of dakterras. Architecten Abbink X Co en Faro Architecten hebben met deze in robuust metselwerk-gebouwen  de industriële architectuur gevolgd van het eerdere fasen van de Productielijn.  Elk op hun eigen manier geven ze net weer een nieuwe ‘twist’ aan het ontwerp waardoor ook dit deel van De Krijgsman een eigen ‘look and feel’ krijgt

Brochures zijn  af te halen bij het informatiehuis van De Krijgsman in Muiden.

In De Krijgsman hoef je niet bang te zijn dat kinderen de hele dag aan een beeldscherm blijven plakken. In de groene omgeving, langs het IJmeer op de dijken is veel ruimte om echt lekker buiten te leven. De omgeving is een voortdurende inspiratiebron voor sport en spel,voor alle leeftijden. In Kanaalhoven zijn er dan ook nog royale tuinen en binnenhoven om je te verleiden tot het betere buitenleven. 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Kanaalhoven & Productielijn

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560