Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Las Colinas Villa’s 
Locatie project
Alicante 
Prijs
Vanaf €817.000,- 
Development
Las Colinas Residential 
 

BESCHRIJVING

Las Colinas Residental

Las Colinas Residential is de ontwikkelaar van Las Colinas Golf & Country Club. Hun vastgoedaanbod omvat exclusieve villa’s en appartementen die harmonieus samensmelten met de natuur en waarvan het ontwerp de schoonheid van de unieke omgeving van Las Colinas weerspiegelt.

De woningen van Las Colinas Residential nodigen uit om unieke en memorabele ervaringen te beleven, waarbij de tevredenheid en het welzijn van de eigenaren voorop staan.

Geïnteresseerd?

De verkoop van de villa’s is gestart. Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

Villa’s

Elke villa is harmonieus geïntegreerd met het mediterrane bos en de tuinplot smelt samen met het interieur van de woning om te genieten van het mediterrane klimaat.

Villa Tomillo 1
Tomillo 1 is een exclusieve villa gelegen in de moderne Tomillo Community van Las Colinas Golf & Country Club. Met een ontwerp dat zowel het interieur als de prachtige buitenomgeving benut, biedt deze villa verschillende ruimtes die een intieme en gezellige sfeer creëren. Op de begane grond vind je een open keuken, eet- en woonruimte die naadloos in elkaar overlopen. De slaapkamer op deze verdieping biedt een uniek uitzicht op de natuur. Boven bevindt zich de master slaapkamer met een groot terras en adembenemend uitzicht. Buiten is er een ruim zwembad en tuin, perfect om te genieten van het mediterrane klimaat in Alicante.

Villa Cormorán
Cormorán is de meest krachtige villa in heel Lima. Met een perceel van 1.544 m2 en een bebouwde oppervlakte van 285 m2, biedt het een grote tuin en een privézwembad. De villa bestaat uit twee verdiepingen. Het heeft vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een kleedkamer in de hoofdslaapkamer, een gastentoilet, een volledig uitgeruste open keuken naast de woon-eetkamer met uitzicht op het terras en het zwembad, en twee parkeerplaatsen. Het ontwerp van dit huis presenteert een eigentijdse architectuur met strakke en eenvoudige lijnen, waarbij het leven naar buiten opent en ruimte en functionaliteit biedt aan elke kamer van het huis. De villa gaat naadloos op in het mediterrane bos door spectaculaire tuinterassen en grote ramen die het interieur van het huis verbinden met de natuurlijke omgeving.

Villa Halcón
De Halcón Villa beschikt over een groot perceel van 1.185 m2 met een bebouwde oppervlakte van 242 m2, een solarium en een individueel zwembad van 48 m2. Het heeft vier slaapkamers met eigen badkamers, een volledig uitgeruste open keuken, een wasruimte en twee parkeerplaatsen. De villa valt op door zijn moderne en elegante architecturale stijl, met een volumetrische compositie van de woonkamer en een schuin plafond dat de ruimtelijkheid van de kamers maximaliseert. De kamers zijn verdeeld over twee verschillende hoogtes en bieden een fantastisch panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee. Deze exclusieve woning, op het zuidoosten gelegen, is omgeven door een mediterraan boslandschap dat zorgt voor een privé en intieme sfeer.

Villa Faisán
Faisán heeft een perceel vanaf 701 m2 en een bebouwde oppervlakte vanaf 162 m2, inclusief een ruim terras, een grote tuin en een privézwembad. De villa beschikt over drie slaapkamers, waarvan één en-suite, twee badkamers, een gastentoilet, een volledig uitgeruste open keuken naast de woon-eetkamer en tot twee parkeerplaatsen in een privégarage. Het eigentijdse ontwerp van deze woning kenmerkt zich door strakke lijnen en een naadloze verbinding met de buitenomgeving, waardoor elke kamer ruimte en functionaliteit biedt. Met spectaculaire tuinterassen en grote ramen die het interieur van de woning verbinden met de natuurlijke omgeving, gaat de villa perfect op in het mediterrane boslandschap.

Villa Collaba
Collalba heeft een perceel van 699 m2 en een bebouwde oppervlakte van 150 m2, verdeeld over twee verdiepingen, met ruime terrassen, een grote tuin en een privézwembad. Het heeft drie slaapkamers, twee badkamers, waarvan één en-suite, een gastentoilet, een volledig uitgeruste open keuken naast de woon-eetkamer en twee parkeerplaatsen in een privégarage. Het ontwerp van dit huis presenteert een architectuur in eigentijdse stijl, met strakke en eenvoudige lijnen, en waarvan het leven zich opent naar buiten, met ruimte en functionaliteit in elke kamer van het huis. De villa gaat op in het mediterrane bos door middel van spectaculaire tuinterrassen en grote ramen die het interieur van het huis verbinden met zijn natuurlijke omgeving.

Villa Petirrojo
Petirrojo heeft een perceel van 634 m2 en een bebouwde oppervlakte van 145 m2, met een grote tuin en een privézwembad. Het bestaat uit twee verdiepingen met drie slaapkamers, drie badkamers, waarvan twee en-suite, een gastentoilet, een volledig uitgeruste open keuken naast de woon-eetkamer met uitzicht op het terras en twee parkeerplaatsen. Het ontwerp van dit huis presenteert een architectuur in eigentijdse stijl, met strakke en eenvoudige lijnen, en waarvan het leven zich opent naar buiten, met ruimte en functionaliteit in elke kamer van het huis. De villa gaat op in het mediterrane bos door middel van spectaculaire tuinterrassen en grote ramen die het interieur van het huis verbinden met zijn natuurlijke omgeving.

Villa Gorrión
Het ontwerp van deze exclusieve woningen, met ruime percelen, streeft ernaar om optimaal gebruik te maken van alle ruimtes en te integreren met de omliggende natuurlijke omgeving. De buitenterrassen zijn bedoeld als een verlengstuk van de interieurruimtes, die toegankelijk zijn via grote open ramen in de gevel die het gevoel van ruimte vergroten en het genot van het landschap en het mediterrane klimaat bevorderen.

Villa Alondra
De villa heeft een perceel van 712 m2 met een bebouwde oppervlakte van 134 m2, een grote tuin en een individueel zwembad. Het heeft drie slaapkamers, drie badkamers, een toilet, een volledig uitgeruste open keuken, een wasruimte en twee parkeerplaatsen. Het ontwerp van de villa presenteert een architectuur in eigentijdse stijl, met strakke en eenvoudige lijnen, en waarvan het leven open is naar buiten, met ruimte en functionaliteit in elke kamer van het huis, en garandeert zo de exclusieve mediterrane levensstijl. De woningen zijn geïntegreerd met de bomen van het mediterrane bos door middel van spectaculaire tuinterrassen en grote ramen die het interieur van het huis laten samensmelten met de natuurlijke omgeving.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Las Colinas Villa’s

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Skyline Madrid

   Madrid
  • Playa Poniente

   Costa Blanca
  • Las Colinas Appartementen

   Alicante