Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
NDSM South Dock 
Locatie project
NDSM, Amsterdam 
Prijs
Vanaf € 1560 per maand 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Hines 

BESCHRIJVING

South Dock is volledig verhuurd

Heerlijk wonen met een uitzicht over het IJ en de stad. NDSM South Dock geeft jouw leven een nieuwe horizon. Op welk moment je ook naar buiten kijkt, het is altijd fascinerend. De lichtjes van de schepen die voorbij varen, de ondergaande zon, de stad die ontwaakt. Jij bent getuige. NDSM South Dock combineert de authenticiteit van het industriële verleden van dit deel van de stad met modern wooncomfort, met het centrum van de stad op slechts tien minuten met de pont.

Een wereld op zich

NDSM South Dock ligt direct aan het water en bestaat uit meerdere gebouwen. De 18 verdiepingen hoge toren en de grote raampartijen geven NDSM South Dock een unieke uitstraling. Grootstedelijk en open, robuust en toegankelijk. De begane grond van de toren is gereserveerd voor commerciële activiteiten: kantoren, winkels en horeca. Daarboven komen appartementen. NDSM South Dock staat ook voor gemak. Zo is er een ondergrondse parkeergarage en dankzij de Bringme service in de lobby mis je nooit meer een pakketje.
De gemeenschappelijke tuin en slim uitgekiende verlichting maken het compleet. NDSM South Dock heeft de perfecte mix van levendigheid, ruimte en geborgenheid.

Lichte appartementen, op de zonzijde met uitzicht over het IJ

NDSM South Dock biedt ruimte aan meer dan tweehonderd appartementen. Van twee kamer appartementen van circa 62 m2 tot vijf kamer appartementen van circa 129 m2. De grote raampartijen halen het daglicht naar binnen, de buitenruimtes – een terras of balkon – geven een gevoel van ruimte. De appartementen zijn slim ingedeeld, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om jouw appartement een personal touch te geven, bijvoorbeeld door een nisje te creëren voor jouw ideale thuiswerkplek. De badkamer en keuken zijn van alle gemakken voorzien. De afwerking is luxe en met veel aandacht uitgevoerd.

Woon, werk en relax in NDSM South Dock

Kantoren, winkels, horeca en een gemeenschappelijke tuin op de begane grond. NDSM South Dock is een levendige plek waar alles samenkomt op een unieke locatie. Ben je geïnteresseerd in één van de commerciële ruimtes dan kun je contact opnemen met Brickstone (winkel- of horecaruimte) of DRS Makelaars (kantoorruimte).

Centrale ligging, perfecte bereikbaarheid

NDSM South Dock ligt op een toplocatie in Amsterdam. Direct aan het IJ schuin tegenover Pontsteiger maar dan met de zon en het water op het zuiden. Dankzij de pont is het centrum van Amsterdam altijd dichtbij. Door de gunstige ligging is het slechts 10 minuten rijden naar de A10 en sta je binnen 10 minuten op Amsterdam CS.

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-3050560.

Lees meer Lees minder

DISCOVER NDSM South Dock

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Jo-Ann
    020 3050560