Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Cruquius 1.4 
Locatie project
Amsterdam, Cruquiuseiland 
Prijs
Van € 735.000 tot € 768.000 v.o.n 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest 

BESCHRIJVING

Cruquius 1.4 wordt een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, transformeert tot een unieke plek om te wonen. De bouw is al gestart en behoorlijk ver. The Harbour Club blijft en daaromheen vormt zich een prachtig icoon aan het water met appartementen, 5 stadswoningen met atelier en drie unieke silo-villa’s op het dak. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter.

Rond The Harbour Club is een mix van functies en stijlen ontwikkeld naar ontwerp van LEVS architecten. The Harbour Club heeft een nieuw voorplein en terras gekregen die aansluiten op de openbare promenade langs de kade. Op de onderste drie lagen aan de Cruquiusweg komt een volledig geluidsdichte evenementen locatie.

De ideale combinatie van wonen en werken.

De 5 stadswoningen met atelier liggen aan de Wijnsilostraat. Deze fraaie straat richting het water wordt groen ingericht met een brede stoep. Hier kun je voor jouw stadswoning met atelier een bankje en wat plantenbakken plaatsen en  geniet je van alles wat voorbijkomt. Op je balkon heb je zicht op het water en geniet je van de ochtendzon.

De stadswoningen met atelier bestaan uit 2 lagen en variëren in grootte van ongeveer 123 tot 145 m2 voor het woongedeelte en ongeveer 33 tot 46 m2 voor het werkgedeelte. Beneden liggen het atelier en een grote opslagruimte. Op de 1e verdieping de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, de badkamer en de wasberging. Het balkon grenst aan de woonkamer. De prijsindicatie van de stadswoningen met atelier is vanaf € 735.000,- v.o.n. Dit is exclusief een parkeerplaats en exclusief een keuken en sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer.

 

Uitstraling

De hoge ramen op de begane grond zorgen voor een mooie lichtinval en geven je de mogelijkheid om uit te dragen waar je aan werkt, wat je verkoopt of welke dienst je levert. De werkruimte wordt casco opgeleverd met diverse stroompunten. Je kunt hier perfect een atelier, studio of kantoor aan huis creëren. Als je wilt, kun je een voorportaal maken en een toilet toevoegen. Vestig jij hier je bedrijf? Horeca is overigens niet toegestaan.

Eigen keuzes maken.

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

 

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Cruquius 1.4

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


    CONTACTPERSOON