Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Mayor Villa’s 
Locatie project
Amstelveen 
Oplevering
Nu in de verkoop 
Prijs
Vanaf € 1.760.000 v.o.n.  
Website project
Development
Bouwbedrijf M.J. De Nijs en Zonen B.V.  
 
Downloads
Brochure

Fases The Mayor

BESCHRIJVING

The Mayor Villa’s nu in verkoop!

The Mayor Villa’s: Tien villa’s, gelegen aan de zuidzijde van het exclusieve nieuwbouwproject The Mayor, in het hart van Amstelveen. Een werkelijk uniek woonproject met internationale allure. Dit is waar u altijd naar gezocht heeft. Hier worden woonwensen vervuld.

Luxe, ultiem comfort, privacy en veiligheid zijn de sleutelwoorden voor de The Mayor Villa’s. Alles is erop gericht om u die welverdiende ontspanning te bieden met hartje Amsterdam zo dichtbij. The Mayor Villa’s brengt het beste van meerdere werelden samen. Alle voordelen van vrij wonen met een tuin én ondertussen ook profiteren van de luxe residence services van M-Exclusive.

The Mayor Villa’s: Exclusive, Grand & Luxurious

Het aanbod omvat tien luxe Villa’s, deze zijn gelegen aan de zuidzijde van The Mayor. Er zijn nog Urban Villa’s en Hoek Villa’s beschikbaar.

Alle villa’s hebben een afgesloten privé garage voor twee auto’s in de parkeergarage, gelegen direct onder de woning. Deze privé garage is bereikbaar via een lift in de woning. Deze lift gaat van de garage naar de parterre. Optioneel (meerwerk) kan de lift ook naar de 1e verdieping gaan.

De rust, privacy en geborgenheid die u hier vindt, terwijl de bruisende stad zo dichtbij is, zijn een aangename combinatie. Het gevoel van ruimte ervaart u maximaal door de ongebruikelijke plafondhoogte, deze varieert van circa drie tot maar liefst vier meter!En dan is er nog het gemak van een privé lift in huis die ook verbonden is met de beveiligde garage onder de villa. Kortom, een zeer royale villa met penthousegevoel. Rijd straks de beveiligde garage in, parkeer uw auto in uw eigen parkeerbox en stap in de lift die haar deuren opent in uw villa. Een villa die u inricht zoals u het wilt, want de Villa’s bieden vele indelingsmogelijkheden. Om u te inspireren heeft niemand minder dan Bertram Beerbaum van Kabaz een aantal schitterende inrichtingsvoorstellen gemaakt die gericht zijn op een luxe leefstijl.

De tuinen zijn groot. Het ontwerp is er dan ook op gericht deze ruimte maximaal te benutten én u het gevoel van intimiteit te geven. Door verschillende plekken te creëren waar u kunt verblijven, is de tuin van het vroege voorjaar tot het late najaar een verlengstuk van het huis.

De villa’s maken deel uit van de vereniging van eigenaren. De Villa’s hebben geen aansluiting op gas. De verwarming geschiedt via vloerverwarming in alle vertrekken. Elke kamer heeft zijn eigen thermostaat. De standaard vloerkoeling zorgt er voor dat de temperatuur binnen in warme periodes verlaagd wordt.

Geïnteresseerd?
De verkoop van de Villa’s is gestart! Neem voor meer informatie contact met ons op.

De foto’s op deze vermelding zijn grotendeels Artist impressions.
Alle maten, zowel binnen als buiten, zijn nog niet definitief.

Architectuur 

Architectenbureau MVDS uit Amsterdam heeft The Mayor ontworpen. De acht gebouwen krijgen verschillende hoogtes en zijn zo ontworpen dat er een intens gevoel van ruimtebeleving ontstaat. De luxe afgewerkte leefomgeving houdt rekening met woonwensen van de toekomstige bewoners. Goed beveiligde garages, stijlvolle entrees, ruime balkons en praktisch ingedeelde woningplattegronden. Architectuur, klasse, design en openbaar groen zijn overal zichtbaar. Transparante corridors en de vele liften zorgen voor een snelle route naar de individuele appartementen.

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij zijn bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. De landschapsarchitecten richten ook het nieuwe Meander-park in dat bovenop de verdiepte en overkapte A9 wordt gerealiseerd.

Locatie

Amstelveen is een internationale stad waar business, cultuur en leisure in harmonie samenkomen, op loopafstand van The Mayor. De schouwburg, poppodium P60, het Cobra Museum en Cinema Amstelveen. The City Garden in het winkelcentrum Stadshart met een ruim aanbod aan restaurants, cafés en brasserieën. En mocht u toch naar Amsterdam willen, met een goed kwartier rijden bent u op het Museumplein. Amstelveen is de thuisbasis van twee golfbanen.

Wist u dat Amstelveen al jaren behoort tot een van de groenste gemeenten van de randstad? Ten oosten van The Mayor ligt het uitgestrekte gebied Ouder-Amstel met meanderende rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

Faciliteiten

Centraal in het ontwerpplan ligt appartementengebouw The Mayor Four. Bijzonder is dat onder het gebouw door een fietspad wordt aangelegd die fietsers en voetgangers verbindt van Amstelveen-Noord naar Amstelveen-Zuid. Op de begane grond vindt u de service-units van M-Exclusive: een reeks diensten en services samengesteld op verzoek van de bewoners en waar zij onbeperkt gebruik van kunnen maken. In de planning staan een Gym en een Coffeecorner. Bijzonder is de aanwezigheid van een Conciërge. Deze is u van dienst bij het regelen van postpakketten, stomerijservice en taxiservice. Op verzoek ontvangt de conciërge uw gasten. Bij vakantie of afwezigheid past de conciërge op uw appartement. Heeft u last-minute een oppas nodig? Vraag het uw conciërge.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Mayor Villa’s

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Mayor Eight

   Amstelveen
  • The Mayor XXL

   Amstelveen
  • The Mayor One & Four

   Amstelveen