Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Vivere 
Locatie project
Vleuten 
Prijs
Van € 2.270.000 tot € 2.470.000 v.o.n. 
Website project
Development
 
 

Luxury Real Estate

BESCHRIJVING

Villas in Vivere | Haarzicht | Vleuten

Op een werkelijk unieke locatie in het Groene Hart bevinden zich vijf uiterst exclusieve villa’s in Haarzicht, Vleuten. De verkoop is reeds gestart, drie villa’s zijn inmiddels verkocht. Heeft u interesse in deze exceptionele villa’s met zwembad op zeer royale percelen? Wacht dan niet te lang en schrijf u in via de projectwebsite.

Geniet van weidse uitzichten over lange boomgaarden, frisse buitenlucht, het vrolijke gefluit van vogels en het ritselende gras. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven om met dierbaren speciale momenten te delen.

Een veilige plek waar zorgeloos wonen de norm is, en waar de kinderen nog te voet naar school kunnen gaan.

Nu in verkoop: Villa Jade, bouwnummer 120

Villa Jade, net als de andere villa’s van Vivere, is gelegen op de rand van het natuurgebied Wielrevelt. Met adembenemende uitzichten op de natuur en zonsondergangen. Het ruime perceel grenst aan een rustig fiets-/wandelpad en aan uitgestrekt water. Dit alles aan de rand van de sfeervolle wijk Haarzicht, met alle voorzieningen en nabij de binnenstad van Utrecht.

Villa Jade trekt met haar sierlijke verschijning direct de aandacht een eyecatcher in haar groene omgeving. De strakke rechte vormen in wit stucwerk worden afgewisseld met verticale houten gevelbekleding die de hoogte extra benadrukt. Binnenin zijn er grote raampartijen om optimaal van het uitzicht te genieten en tal van opties om villa Jade eigentijds en naar eigen smaak in te delen en vorm te geven. De mogelijkheden zijn simpelweg ongekend.

Kenmerken

 •  Woonoppervlakte 287 m²
 •  Perceeloppervlakte 1.772 m², waarvan 1.182 m² agrarische grond
 • Koopsom € 2.430.000 v.o.n.

Bekijk hier de virtuele tour.

Interesse in wonen in Vivere?

Wilt u graag meer weten over dit exclusieve nieuwbouwproject? Neem dan contact op met ons via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl Wij vertellen u graag meer.

Vivere

De villa’s aan de Chateletlaan in Vleuten liggen direct aan het natuurgebied Wielrevelt als onderdeel van landgoed Haarzuilens met Kasteel De Haar. Op deze unieke plek wordt luxe woongenot moeiteloos gecombineerd met bijzondere natuur, natuurlijk zwemwater, de meanderende fiets- en wandelpaden of het kraakheldere water van de Haarrijnseplas. U kunt vanuit uw achtertuin de toppen van de bomen rond de ‘greens’ van Golfclub De Haar bijna zien. Alles is hier dichtbij.

Een ontspannen plek waar je werkelijk thuiskomt en je je thuis voelt.

Naast bijzondere natuur biedt Vivere ook dynamiek en inspiratie: het karakteristieke centrum van het bruisende Utrecht met de theaters, musea en fijne restaurants ligt op fietsafstand. Wilt u naar Amsterdam of Schiphol? Via de dijk in de Haarrijnseplas en de A2, bent u binnen een half uur op uw bestemming. De aantrekkelijke, centrale ligging zorgt ervoor dat ook andere steden of bestemmingen goed en snel bereikbaar zijn.

Een bereikbare plek waar je kunt ontladen aan het einde van de dag.

Comfortabel wonen in een van de vijf exclusieve villa’s op royale percelen met zwembad. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte variërend van ca. 287 tot 308 m². De achterzijde van de zeer riante, diepe percelen ligt aan natuurlijk water en het beschermd natuurgebied Wielrevelt.

De indeling en inrichting van de villa is aan uw wensen aan te passen. Kiest u voor een royale werk- of mediakamer, een spa/welness of slaap- en badkamer? Ook de verdiepingen zijn vrij in te delen.

Interesse in wonen in Vivere? 

Ziet u in Vivere uw ideale droom-woonlocatie? Het is mogelijk om u in te schrijven via de project website . Wilt u graag meer weten over dit exclusieve nieuwbouwproject? Neem dan contact op met ons via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl Wij vertellen u graag meer.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Vivere

 • Vivire Haarzicht Vleuten Utrecht nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

 • Vivire Haarzicht Vleuten Utrecht nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Sanne Raatjes
  020 3050560sanne@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Wonderwoods

   Beurskwartier, Utrecht
  • De Krijgsman Muiden

   Muiden