Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Vivere 
Locatie project
Vleuten 
Prijs
Van € 2.270.000 tot € 2.470.000 v.o.n. 
Aantal
Projectontwikkelaar
 

BESCHRIJVING

Alle villas in Vivere zijn verkocht.

Op een werkelijk unieke locatie in het Groene Hart bevinden zich vijf uiterst exclusieve villa’s in Haarzicht, Vleuten.

Geniet van weidse uitzichten over lange boomgaarden, frisse buitenlucht, het vrolijke gefluit van vogels en het ritselende gras. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven om met dierbaren speciale momenten te delen.

Een veilige plek waar zorgeloos wonen de norm is, en waar de kinderen nog te voet naar school kunnen gaan.

Bekijk hier de virtuele tour.

Vivere

De villa’s aan de Chateletlaan in Vleuten liggen direct aan het natuurgebied Wielrevelt als onderdeel van landgoed Haarzuilens met Kasteel De Haar. Op deze unieke plek wordt luxe woongenot moeiteloos gecombineerd met bijzondere natuur, natuurlijk zwemwater, de meanderende fiets- en wandelpaden of het kraakheldere water van de Haarrijnseplas. U kunt vanuit uw achtertuin de toppen van de bomen rond de ‘greens’ van Golfclub De Haar bijna zien. Alles is hier dichtbij.

Een ontspannen plek waar je werkelijk thuiskomt en je je thuis voelt.

Naast bijzondere natuur biedt Vivere ook dynamiek en inspiratie: het karakteristieke centrum van het bruisende Utrecht met de theaters, musea en fijne restaurants ligt op fietsafstand. Wilt u naar Amsterdam of Schiphol? Via de dijk in de Haarrijnseplas en de A2, bent u binnen een half uur op uw bestemming. De aantrekkelijke, centrale ligging zorgt ervoor dat ook andere steden of bestemmingen goed en snel bereikbaar zijn.

Een bereikbare plek waar je kunt ontladen aan het einde van de dag.

Comfortabel wonen in een van de vijf exclusieve villa’s op royale percelen met zwembad. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte variërend van ca. 287 tot 308 m². De achterzijde van de zeer riante, diepe percelen ligt aan natuurlijk water en het beschermd natuurgebied Wielrevelt.

De indeling en inrichting van de villa is aan uw wensen aan te passen. Kiest u voor een royale werk- of mediakamer, een spa/welness of slaap- en badkamer? Ook de verdiepingen zijn vrij in te delen.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Vivere

 • Vivire Haarzicht Vleuten Utrecht nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

 • Vivire Haarzicht Vleuten Utrecht nieuwbouw project Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman Muiden

   Muiden