Verhuurd

Ottho Heldringstraat 3B99

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.235 46 m2 Ja

BESCHRIJVING

Nu in verhuur: vrije sector huurappartementen in Ottho.
Ottho betreft een nieuwbouwproject. Bezichtigingen zijn dan ook niet mogelijk. Schrijf je in op de projectwebsite om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen via de projectwebsite van “hureninOttho”.
Zie FAQ op de projectwebsite van “hureninOttho”.

Ben jij op zoek naar een plek die jouw leven verrijkt, waar luxe en comfort samenkomen, en waar je deel uitmaakt van een bruisende internationale community? Dan zijn de vrije sector huurappartementen van nieuwbouwproject Ottho in Amsterdam Nieuw-West iets voor jou. De inschrijving is gestart en loopt via de projectsite. Interesse? Check de projectwebsite van “hureninOttho”.

Ottho: huurappartementen voor singles, stellen en gezinnen.
Ottho is een stijlvol nieuwbouwproject met drie woontorens die de skyline van Amsterdam verrijken. Verdeeld over deze torens biedt Ottho je een mooie mix van vrije sector, sociale en middenhuur woningen. De vrije sector huurwoningen waarvoor je je nu kunt inschrijven, bevinden zich in twee van de drie torens: Ottho 1 (144 appartementen) en Ottho 2 (71 appartementen). Het gaat om complete en netjes afgewerkte appartementen met twee, drie of vier kamers. De huurprijzen lopen uiteen van 1.205 tot 2.015 euro per maand (exclusief servicekosten). Droom jij van een ruim appartement met een adembenemend uitzicht? Of juist van een knusse woning op een toplocatie? Ottho heeft het allemaal. Singles, stellen en gezinnen uit Amsterdam en (ver) daarbuiten, gaan zich hier dan ook helemaal thuis voelen.

Community dankzij gezamenlijke daktuin, huiskamer en activiteiten.
Nog meer reden voor dat thuisgevoel: de community die in Ottho gaat ontstaan dankzij de gezamenlijke daktuin en huiskamer. Je kunt in de huiskamer tafeltennissen, yogalessen organiseren of volgen, feestjes vieren, presentaties geven en ga zo maar door. Ook goed voor het community-gevoel: de community manager en huismeester die in de gebouwen aanwezig zijn.

Het vrije sector huuraanbod in Ottho in het kort:
· 144 vrije sector appartementen bevinden zich in Ottho 1.
· 71 vrije sector appartementen bevinden zich in Ottho 2.
· Twee-, drie en vierkamerappartementen in de vrije huursector.
· Woonoppervlaktes van circa 42 tot 86 vierkante meter.
· Instapklaar! Appartementen voorzien van keuken met inbouwapparatuur, renovliesbehang met wit sauswerk, laminaatvloer en modern sanitair.
· Gezamenlijke huiskamer, daktuin en fietsenstalling.
· Enkele parkeerplaatsen te huur
· Prognose sleuteloverdracht aan huurders: najaar 2024.

Ottho: springplank naar alle hotspots in Amsterdam, ook met het ov.
Met zijn centrale ligging in Amsterdam Nieuw-West, dicht bij uitvalswegen en met alle bruisende hotspots van Amsterdam binnen handbereik, biedt Ottho jou het beste van vele werelden. Van de levendige buurt De Pijp tot het rustgevende Amsterdamse Bos. En van recreatiegebied De Nieuwe Meer tot de gezellige Hoofddorppleinbuurt. Ottho is jouw springplank naar het beste wat Amsterdam te bieden heeft. Veel is aan te fietsen, andere hotspots zijn heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Want nabij Ottho stap je zo op de metro (50 en 51), tram (lijn 2) en bus (lijn 88).

Schrijf je nu in voor een huurappartement in Ottho.
Ben jij klaar om deel uit te maken van deze nieuwe, internationale community? Ga dan naar de aanbodpagina op de projectsite, ontdek jouw ideale vrije sector woning en schrijf je in. Wacht niet te lang, want de verhuur is volop bezig en de interesse is groot.

De verhuur van de sociale- en middenhuurwoningen zal op een later moment starten. Schrijf je in als belangstellende op de projectwebsite en we houden je op de hoogte.

Aanmelden kan via de projectwebsite en werkt als volgt:

· Stap 1: log in binnen je persoonlijke account op de projectsite.
· Stap 2: klik in het menu op ‘Mijn evenementen’.
· Stap 3: geef door met hoeveel mensen je komt, kies een aankomsttijd die jou uitkomt en klik op ‘Aanmelden’

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Ottho Heldringstraat 3B99
Postcode
1066 AZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
18
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €400.000

   Marathonweg 13-2

   1076 SX AMSTERDAM
   1 badkamers
   42 m2 oppervlakte
   2 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 230

   1082 ME AMSTERDAM
   2 badkamers
   106 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.100.000

   Gustav Mahlerlaan 539D

   1082 MK AMSTERDAM
   1 badkamers
   122 m2 oppervlakte
   4 kamers