Verhuurd

Willem Parelstraat 340*

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.850 84 m2 Ja
Downloads brochure

BESCHRIJVING

NU IN VERHUUR!

Wil jij wonen in het centrum van Amsterdam met uitzicht over de Oostenburgervaart? Dat kan in wooncomplex De Oranje! Schrijf je in via de project website of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

APPARTEMENTEN
Deze huurappartementen zijn “ready to move in”. De appartementen worden namelijk opgeleverd in Q2 2022 met wandafwerking én een hoogwaardige pvc vloer. De twee- en drie kamerappartementen variëren in prijs van €1.550,- tot €1.875,- per maand exclusief servicekosten. De appartementen beschikken over een woonkeuken, een moderne badkamer en een royale buitenruimte met uitzicht over het water. De living is voorzien van grote raampartijen en hoge plafonds wat een ruimtelijk gevoel geeft. Onder de woonappartementen komen commerciële ruimten en woon-werk units. Kortom, heerlijk wonen in het bruisende centrum van Amsterdam!

DE ORANJE
Op Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Oranje, dat uit zes verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit in combinatie met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling.

Het stijlvolle en duurzame gebouw staat met zijn voeten in de Oostenburgervaart. Hierdoor heb je vrij uitzicht over het sprankelende water en alles wat erover vaart. Via het water is er een directe vaarverbinding met het IJ en het centraal station. Daarbij staat De Oranje vlak bij de bruisende VOC-kade, waar je tal van restaurants, terrassen en cafés vindt.

OMGEVEING
Dit stukje centrum van Amsterdam is volop in ontwikkeling. De eerste woongebouwen zijn inmiddels opgeleverd en er zullen de komende maanden veel volgen. Zo ook ‘De Oranje’ waarvan de prognose oplevering eind Q1 is. Omdat het een opkomend gebied is betekent het natuurlijk wel dat doordeweeks een aantal werkzaamheden plaatsvinden. De werkzaamheden zijn voor een groot gedeelte in de afrondende fase waardoor de overlast beperkt is. Elke maand zie je het gebied groeien tot een ware urban hotspot!

INTERESSE
Wil jij wonen in het centrum van Amsterdam met uitzicht over de Oostenburgervaart? Dat kan in wooncomplex De Oranje! Schrijf je in via de project website of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Willem Parelstraat 340*
Postcode
1018 KZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €3.366

   Oostenburgermiddenstraat 106-122

   1018 LC AMSTERDAM
   1 badkamers
   156 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €875.000

   Cornelis Vermuydenstraat 19

   1018 RN AMSTERDAM
   1 badkamers
   111 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €5.900

   Henri Polaklaan 27H

   1018 CR AMSTERDAM
   2 badkamers
   146 m2 oppervlakte
   4 kamers