Te koop

Grote Wiel 9

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.216.000 113 m2 Ja

BESCHRIJVING

Laat je informeren in ons inspirerende verkoophuis, bekijk de maquette en beleef De Krijgsman Experience met een rondrit in de Defender door het gebied en bezoek de bouwplaats.

Loods V ligt aan de IJmeerdijk in een waterrijk gebied met oude transportsloten, wielen (waterplassen als restanten van oude dijkdoorbraken uit 1746) en eilanden. Rondom de wielen groeien nog echte oever- en moerassoorten zoals de gewone kattenstaart, gele lis, moerasvaren en allerlei soorten zegge. Zomers zijn er vooral bramen en varens. In het voorjaar duiken op de gekste plekken sneeuwklokjes en speenkruid op. Rondom de wielen is het groot genoeg voor een stevige ochtendwandeling over de voormalige productiepaden en bestaat het gebied uit voornamelijk zwarte elzen. Maar gewone essen, wilgen, ruwe- en zachte berken en de Noorse esdoorn zijn er ook. Eigenlijk alle soorten die het goed doen op veengrond. Het gevarieerde en voedselrijke bos is erg geliefd bij vogels en diverse zoogdieren. In het drassige landschap van de natuur kunt u zomaar een (niet giftige) ringslang spotten. Bij schemer fladderen vleermuizen boven de sloten op jacht naar muggen en motjes. Overdag houden ze zich schuil in boomholtes. Soms herbergen die ook kraamkolonies, waar in het voorjaar wel vijftig jongen tegelijk worden opgevoed. De begroeiing is net zo gevarieerd als het terrein.

Loods V is een kleinschalig modern industrieel appartementen gebouw met 8 appartementen. Hiervan zijn er 5 gelegen op de eerste verdieping en 3 als penthouse op de tweede verdieping. De appartementen op de eerste verdieping hebben 2 slaapkamers, een fraaie woonkeuken en woonkamer en twee terrassen zowel op de zonzijde als op de Noordzijde met zicht op het IJmeer. De penthouses zijn voorzien van 3 slaapkamers en hebben naast een groot balkon op de woonverdieping ook nog een dakterras met verbluffende zichtlijnen.

De Krijgsman Muiden is uniek door de ligging aan het IJmeer. Dit nodigt uit tot een bijzondere buitenbeleving, elk seizoen opnieuw. Vanuit uw raam of het dakterras kijkt u uit over het IJmeer. De grote ramen veranderen door het prachtige uitzicht in levende schilderijen. Het uitzicht spat van het doek! De woningen van Loods V liggen aan vaarwater en worden aan de zuidzijde omringd door groen. “Een broodje op de steiger. Varen langs geschiedenis. Zeilen op het IJmeer. Met de sloep varen naar Amsterdam. Overnachten in een haven. IJsjes aan een kade. Schommelen aan de waterkant. Varen door de grachten. Borrelen bij de sluis in de gezellige vestingstad Muiden. Of u nu liefhebber bent van windkracht 5 of liever dobbert, geen weekend zal meer hetzelfde zijn..

Appartement Dlo 5.5, gelegen op de eerste verdieping en heeft 113 m2 woonoppervlakte, 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder en maakt gebruik van een lift welke direct in het appartement ontsluit. Een aanlegplaats voor een sloep is separaat te koop.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Grote Wiel 9
Postcode
1398 JA

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.975.000

   De Krijgsmanlaan 68

   1398 DW MUIDEN
   2 badkamers
   242 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Woonhuis €6.850

   Kleine Wiel 14

   1398 JB MUIDEN
   3 badkamers
   253 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Bouwgrond €1.075.000

   Ringslang ong

   1398 JJ MUIDEN
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers