Verkocht

Hopbellen 5

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.558.573 213 m2 Ja

BESCHRIJVING

Prachtige duurzaam gebouwde HALFVRIJSTAANDE LUXE VILLA op een fantastisch gelegen perceel van 336 m2 groot met eigen parkeerplaatsen, gelegen aan de bosrand van De Eilanden West in De Krijgsman Muiden. Een villa die volledig tuingericht gebouwd is en voorzien van maar liefst 4 slaapkamers, een grote tuin en direct aan vaarwater.

Specificaties
– Uniek onder architectuur ontworpen halfvrijstaande villa
– Bouwjaar 2023/2024
– In verband met de voortgang van de bouw is er gekozen voor een casco oplevering van de keuken, het sanitair en tegelwerk. Zodoende kun je na oplevering dit geheel naar eigen wens en smaak realiseren.
– 4 slaapkamers;
– Volledig voorzien van vloerverwarming/koeling met ruimtethermostaten;
– Duurzaam en energiezuinige woning door goede isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en WTW;
– Twee privé parkeerplaatsen op eigen grond;
– Gelegen in kindvriendelijk buurt;
– Oplevering per direct

Koopsom € 1.545.000,- vrij op naam

EIGEN GROND
In De Krijgsman Muiden koop je een woning met eigen grond. Je betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en hoeft deze ook niet af te kopen.

Ligging
In het ruim opgezette deelgebied “Eilanden West” dat zich kenmerkt als een woonwijk waar ruim wonen in rustige straatjes, langs watergangen en dichtbij de dijk van het IJmeer comfortabel is. Een buurtje waar op een kleine loopafstand van de woning onder meer een supermarkt en horecapaviljoen zijn gevestigd voor de dagelijkse boodschappen of een kopje koffie. De woning is gelegen op loopafstand van het IJmeer en de gezellige Vesting van Muiden. Tevens bevinden de basisschool en de buitenschoolse/kinderopvang zich ook op loopafstand van de woning.

De Krijgsman Muiden ligt op slechts 10-15 minuten van Amsterdam en Amstelveen en op een klein kwartiertje van ’t Gooi. Met de fiets ben je in slechts 5 minuten bij het busstation en in 10 minuten bij het dichtstbijzijnde treinstation Weesp.

Tuin
De fraai aangelegde tuin ligt rondom de villa en is voorzien van verschillende plekjes waar je een heerlijk terras kunt creëren, een lekker plekje aan het water, aan het straatje richting de dijk of heerlijk in de zon. Voor ieder moment van de dag wel een stekje. Vanuit de tuin kun je eenvoudig je supboard te water laten of in je sloep stappen om heerlijk urenlang rond te dobberen in de vaargangen van De Krijgsman of via de sluis richting de Vecht te varen. Ook het parkeren is voorzien op eigen grond. Twee parkeerplaatsen zijn gunstig op het perceel gesitueerd./Parkeren is voorzien in de nabijheid van de woning, hier is voldoen gelegenheid.

Varen
Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden absoluut een geschikte woonomgeving. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1.40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Op een kleine loopafstand van de woning worden in een later stadium diverse ligplaatsen te koop aangeboden. / Het perceel grenst aan een vaargang waar een aanlegplaats is gesitueerd.

Duurzaamheid
De gehele woning is voorzien van een vloerverwarmingssysteem (welke ook koelt) met ruimtethermostaten. Zo zijn de woonkamer, slaapkamers en de badkamers los van elkaar in te regelen qua temperatuur wat zeer comfortabel en duurzaam is. De warmte wordt opgewerkt middels een bodemwarmtepomp en de warmwatervoorziening gaan via een boiler van …… liter. Op het dak van de woning zijn …… zonnepanelen aangebracht welke zorgen voor de opwekking van elektriciteit waardoor het huis energieneutraal/zeer duurzaam is.

WIST U DAT….
-wij u kunnen vertellen wat uw huidige woning waard is? De makelaars van Brockhoff en Eefje Voogd doen graag vrijblijvend een waarde check.
-uw huidige hypotheek en rente bij de meeste geldverstrekkers kan worden meegenomen naar uw nieuwe hypotheek?
-u uw woning nu al kunt verkopen en tijdelijk kunt huren in De Krijgsman, zelfs voor een korte periode?
-dat de energielasten van een nieuwbouwwoning aanzienlijk lager zijn, mede door de BENG norm?
-dat veel hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunnen geven?
-de bewoners van De Krijgsman gebruik kunnen maken van de luxe, elektrische deelauto’s van Vloto?

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Hopbellen 5
Postcode
1398 KH

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €5.440

   Productiepad 2

   1398 JC MUIDEN
   2 badkamers
   272 m2 oppervlakte
   6 kamers
  • Woonhuis €808.680

   Kruitopslag 3

   1398 HW MUIDEN
   1 badkamers
   138 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Woonhuis €1.335.300

   Salamander 2

   1398 JR MUIDEN
   badkamers
   174 m2 oppervlakte
   8 kamers