Verkocht

Kruitopslag 2

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 796.695 138 m2 Ja
Downloads brochure

BESCHRIJVING

Prachtige duurzaam gebouwde gezinswoning op een fantastisch gelegen perceel van 136m2 groot gelegen aan de “Verborgen Hof” in De Krijgsman Muiden. Een familiehuis die volledig tuingericht gebouwd is en voorzien van maar liefst 4 slaapkamers en een heerlijke tuin.

Specificaties:

– Uniek onder architectuur ontworpen hoek-gezinswoning (BNR 6.09)
– Bouwjaar 2023/2024
– In verband met de voortgang van de bouw is er gekozen voor een casco oplevering van de keuken, het sanitair en tegelwerk. Zodoende kun je na oplevering dit geheel naar eigen wens en smaak realiseren.
– 3/4 slaapkamers
– Volledig voorzien van vloerverwarming/koeling met ruimtethermostaten
– Duurzaam en energiezuinige woning door goede isolatie, een warmtepomp en WTW.
– Openbaar parkeren in de nabijheid van de woning
– Gelegen in kindvriendelijk buurt
– Oplevering zodra bouw gereed is

Koopsom € 796.695,- vrij op naam

EIGEN GROND
In De Krijgsman Muiden koop je een woning met eigen grond. Je betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en hoeft deze ook niet af te kopen.

Ligging:
Het Verborgen Hof ligt aan een mooi ingerichte binnentuin. Hier verblijf je in de luwte, ongestoord door autoverkeer. Kinderen kunnen er heerlijk en onbezorgd spelen, terwijl ouders genieten van hun krantje en croissantje. Het hof biedt bewoners intimiteit en gezamenlijkheid op een eigentijdse manier. Kinderen spelen buiten in een veilige buurt. Maar ook de deur naar de riante achtertuinen zal altijd open staan. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. Het Verborgen Hof bestaat uit vier huizenblokken met geschakelde woningen. De huizen vormen samen een verbonden geheel rondom de gezamenlijke binnenhof.
Een buurtje waar op een kleine loopafstand van de woning onder meer een supermarkt en horecapaviljoen zijn gevestigd voor de dagelijkse boodschappen of een kopje koffie. De woning is gelegen op loopafstand van het IJmeer en de gezellige Vesting van Muiden. Tevens bevinden de basisschool en de buitenschoolse/kinderopvang zich ook op loopafstand van de woning.

De Krijgsman Muiden ligt op slechts 10-15 minuten van Amsterdam en Amstelveen en op een klein kwartiertje van ’t Gooi. Met de fiets ben je in slechts 5 minuten bij het busstation en in 10 minuten bij het dichtstbijzijnde treinstation Weesp.

Tuin:
De nog aan te leggen tuin ligt aan de achterzijde van de woning en is op het Oosten gelegen. Vanuit de tuin kun je eenvoudig je supboard te water latenin de buurtgelegen grachten in de vaargangen van De Krijgsman. Parkeren is voorzien in de nabijheid van de woning, hier is voldoen gelegenheid.

Varen:
Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden absoluut een geschikte woonomgeving. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1.40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Op een kleine loopafstand van de woning worden in een later stadium diverse ligplaatsen te koop aangeboden.

Duurzaamheid:
De gehele woning is voorzien van een vloerverwarmingssysteem (welke ook koelt) met ruimtethermostaten. Zo zijn de woonkamer, slaapkamers en de badkamers los van elkaar in te regelen qua temperatuur wat zeer comfortabel en duurzaam is. De warmte wordt opgewerkt middels een luchtwarmtepomp en de warmwatervoorziening gaan via een boiler waardoor het huis zeer duurzaam is.

WIST U DAT….
– wij u kunnen vertellen wat uw huidige woning waard is? De makelaars van Eefje Voogd en Brockhoff doen graag vrijblijvend een waardecheck.
– uw huidige hypotheek en rente bij de meeste geldverstrekkers kan worden meegenomen naar uw nieuwe hypotheek?
– u uw woning nu al kunt verkopen en tijdelijk kunt huren in De Krijgsman, zelfs voor een korte periode?
– dat de energielasten van een nieuwbouwwoning aanzienlijk lager zijn, mede door de BENG norm?
– dat veel hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunnen geven?
– de bewoners van De Krijgsman gebruik kunnen maken van de luxe, elektrische deelauto’s van Vloto?

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Kruitopslag 2
Postcode
1398 HW

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €1.335.300

   Salamander 2

   1398 JR MUIDEN
   badkamers
   174 m2 oppervlakte
   8 kamers
  • Woonhuis €1.659.300

   Salamander 3

   1398 JR MUIDEN
   badkamers
   210 m2 oppervlakte
   8 kamers
  • Woonhuis €5.440

   Productiepad 2

   1398 JC MUIDEN
   2 badkamers
   272 m2 oppervlakte
   6 kamers