Verkocht

Rietpolderlaan 21

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 750.000 142 m2 Ja

BESCHRIJVING

Rietpolderlaan 21, gezinswoning met een privé parkeerplaats in “de Krijgsman” te Muiden

Pal naast Amsterdam en richting ’t Gooi wordt aan de rand van de oude Vesting van Muiden een nieuw woongebied gerealiseerd; De Krijgsman Muiden. Een woongebied aan het IJmeer en aan de Vecht waar bijna geen enkele woning hetzelfde is.

Ligging:
In het levendige deelgebied “Vestingstad” dat zich kenmerkt als een woonwijk waar wonen in hofjes met watergangen en aan het IJmeer comfortabel is. Een buurtje waar zich op een kleine loopafstand van de woning een aantal winkeltjes zijn gevestigd voor de dagelijkse boodschappen zoals een bakker, een kapper etc. De woning is gelegen op loopafstand van het IJmeer en het gezellige oude centrum van Muiden. Tevens bevinden de basisschool en de buitenschoolse/kinderopvang zich ook op loopafstand van de woning.

De Krijgsman Muiden ligt op slechts 15 minuten van Amsterdam en op een klein kwartiertje van ’t Gooi. Met de fiets ben je in een paar minuten bij het busstation en iets verder is het treinstation van Weesp.

Woning:
In een fijne en kindvriendelijke wijk waar kinderen kunnen spelen en op loopafstand van het “strandje”en waar je makkelijk contact maakt met je buren, bieden we dit heerlijke familiehuis aan.

Indeling:
Ruime hal met toilet, garderobe en trap naar de verdieping, de lichte woonkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren naar de zonnige tuin en waarmee de achtertuin te bereiken is. In de tuin staat een ruime houten berging en is er ook een tuindeur naar de afgesloten parkeerhof met een privé parkeerplaats met laadpaal. De zonnige tuin is fraai aangelegd en op het Zuiden gelegen!
Onder de trap bevindt zich de zogenoemde trapkast. Ruim en ideaal voor voorraad, speelgoed en de stofzuiger. De keukenpositie bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is modern en voorzien van diverse apparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is gelegen in het midden van de verdieping en afgewerkt met mooi sanitair en tegelwerk. De badkamer is voorzien van een wastafel, een ruime inloopdouche en een lgbad. Op de overloop is het tweede toilet te vinden. Alles verkeerd in goede staat.

Op de tweede verdieping is er een ruime “kamer” die een mooie hoogte heeft onder de kap. Op deze verdieping is ook de technische ruimte met ruimte voor de wasmachine en de droger. Deze “zolder” kamer is nu in gebruik als workout ruimte met een logeerruimte

Tuin:
De achtertuin is fraai aangelegd en gelegen op het Zuiden en is ruim 8 meter diep en ca. 5,5 meter breed. De tuin is voorzien van een ruime vrijstaand houten berging voorzien van een stopcontact en verlichting en is er ruim genoeg voor de fietsen en de bbq. Vanuit de tuin bereik je middels de poort het privé parkeerhof met één privé parkeerplaats met laadpaal.

Parkeren:
Aan de achterzijde van de woning is het parkeerhof gerealiseerd. Dit parkeerhof is privé en alleen toegankelijk voor bewoners die met hun woning grenzen aan dit hof. De hof is afgesloten met diverse afsluitbare poortjes voor voetgangers, fietsers en een toegang voor de auto welke te bedienen is met een handzender.
Doordat het parkeerhof ruim is opgezet, biedt de achtertuin veel privacy door de ruime afstand naar de achterburen.

Varen/zwemmen:
Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden absoluut een geschikte woonomgeving. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1.40 meter. In de grachten wordt ook gezwommen en verder is er een strandje op loopafstand. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer.

Duurzaamheid:
De gehele woning is voorzien van een vloerverwarmingssysteem met ruimtethermostaten. Zo zijn de woonkamer, slaapkamers en de badkamers los van elkaar in te regelen qua temperatuur wat zeer comfortabel en duurzaam is. Op het dak aan de Zuidzijde van de woning zijn 7 zonnepanelen aangebracht welke zorgen voor de opwekking van elektriciteit.

Bijzonderheden:
– Fraaie architectuur in divers straatje
– Bouwjaar 2018
– Mooi aangelegde zonnige tuin
– Gelegen in kindvriendelijke buurt
– Fraaie keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur
– 3 ruime slaapkamers en een ruime zolder
– Er is één privé parkeerplaats op besloten parkeerhof met eigen laadpaal
– Volledig luxe afgewerkt
– Oplevering in overleg
– Woning is voorzien van vloerverwarming
– De parkeerplaats zit in een VvE.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
Rietpolderlaan 21
Postcode
1398 DC

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €975.000

   W. Oudshoornstraat 40

   1398 DP MUIDEN
   2 badkamers
   166 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Appartement €975.000

   Waadse Poldergracht 13

   1398 DK MUIDEN
   1 badkamers
   169 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Woonhuis €1.125.000

   Rietpolderlaan 42

   1398 DC MUIDEN
   2 badkamers
   178 m2 oppervlakte
   5 kamers