De Krijgsman Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereik je op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

De Productieloodsen

De Productieloodsen omvat 18 stoere woningen met allemaal een eigen zonnige tuin op het oosten of zuiden inclusief berging. De royale huizen hebben circa 133m2 woonoppervlak verdeeld over twee woonlagen. De woonkamer is maar liefst 12 meter diep, er is een ruime badkamer en er zijn drie grote slaapkamers. De grote ramen zorgen voor veel licht in de woning en mooi zicht op het water, het groene bos en je eigen tuin. Aan de waterzijde heeft de woning een houten vlonderterras en vele woningen hebben zelfs een ligplaats voor een sloep.

Tevens beschikken de woningen over één of twee parkeerplaatsen in de binnenhoven. Vanaf €630.000,- vrij op naam.

Het Boerenhof

Start bouw: september 2021

Het Boerenhof bestaat uit 16 high end appartementen met een woonoppervlakte van ca. 134 tot 243 m2 en zeer ruime buitenruimtes. Koopsom vanaf €895.000,- v.o.n. tot € 1.995.000,- v.o.n.

Het Boerenhof is omringd door water van het IJmeer en heeft een prachtig uitzicht over het IJmeer en naar Pampus. Naast dat ieder appartement een eigen privé buitenruimte heeft, is er ook een gezamenlijke overtuin én zonnedek voor de bewoners van Het Boerenhof.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met Marco van Ravenhorst via  020-3050560.

Het Kruitpad

GESCHAKELDE VILLAPANDEN AAN DE TREKVAART.

Muiders en wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat een prachtplek om te wonen. Een zeer historisch stukje Muiden aan de Muidertrekvaart en het daarlangs lopende Kruitpad met zijn oude bomen. Wandelaars, fietsers en sloepjes: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag. Geen auto’s of lawaai. Een leven in rust en héél veel groen. Op loopafstand van de historische binnenstad van Muiden, aan het Kruitpad en de Muidertrekvaart, worden statige panden met een industrieel karakter ontwikkeld.

Momenteel zijn er verschillende geschakelde villa’s te koop aan de vaart. Woningen met fijne tuinen met terrassen en groene hoge hagen aan het wandel- en fietspad ‘Het Kruitpad’. Fantastische woningplattegronden, unieke architectuur en in een groen en waterrijk plandeel. Op de prachtige zonnige dagen zullen vele bootjes door de brede trekvaart varen.

Bijzonderheden:
– Start bouw is geprognotiseerd voor de zomer van 2021
– Oplevering van de woning is geprognotiseerd in Q3 2022
– In verband met het bestemmingplan is een uitbouw niet mogelijk.

Modern Barn Style houses

Op grote kavels van 378 tot maar liefst 684 m2, met woonoppervlaktes van 162 tot 213 m2, worden 9 vrijstaande en 2 geschakelde villa’s gebouwd in het plan ‘Eilanden Oost’ van De Krijgsman in Muiden.

De 11 Moderne Barn Style Houses zijn gelegen tussen promenades, water en authentiek groen met veel luxe, ruimte en privacy. Na een drukke werkdag of in het weekend is dit de perfecte plek om te genieten van je eigen veranda of terras aan het water. De tuinen zijn ruim opgezet, waardoor er bijna altijd wel een plekje in de zon is en bijna elke villa heeft een eigen aanlegsteiger voor een boot. Van hieruit vaart u in een mum van tijd naar het prachtige IJmeer, Gooimeer of de Vecht.

De buitenkant van de 11 moderne huizen in schuurstijl is uniek en exclusief. De deels houten gevels geven de schuren een warme uitstraling; dit zijn luxe stadsboerderijen zoals je ze nog nooit hebt gezien. Qua kleuren heb je de keuze tussen groen, grijs, wit en zwart. Alle villa’s zijn ontworpen door Hoogeveen Architecten en zijn een lust voor het oog. Koopsom van € 1.045.000 tot € 1.506.000.

De villa’s in schuurstijl hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De bouw start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020.

Er zijn nog 2 huizen in moderne schuurstijl uit fase 1 beschikbaar.

De Nieuwezijds

Er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar!

De Nieuwezijds is de unieke samensmelting van Amsterdam en Muiden. De stoere woningen doen denken aan de oude Amsterdamse haven gebouwen en pakhuizen maar ook de loodsen en industriële panden in het oude Muiden.

De Nieuwezijds ligt in het Muidens Kwartier, nabij het paviljoen en het haventje en de oude stadskern van Muiden met haar gezellige terrasjes aan de sluis.

De appartementengebouwen, loodswoningen en de twee bijzondere stadsvilla’s van De Nieuwezijds staan gedeeltelijk op een dek waaronder u kunt parkeren. Hier vindt u centraal gelegen binnen de Krijgsman een plek met een eigentijdse, stoere identiteit.

Er werken meerdere architectenbureaus aan de verschillende woningen binnen het gebied De Krijgsman. Voor De Nieuwezijds ontwierpen architectenbureau Hoogeveen en M3H architecten voor het ontwerp van de appartementengebouwen, de stadsvilla’s en de urban loodswoningen.

Gemeenschappelijk binnenplaats
Alle woningen beschikken over een privé buitenruimte, maar er is ook nog de luxe van de gemeenschappelijke binnenplaats waar u elkaar kan ontmoeten. Vanuit de parkeergarage en de bergingen onder de binnenplaats, bereikt u makkelijk de verschillende woongebouwen met de lift of de trap.

Lees hier meer over De Nieuwezijds

Het Bolwerk

35 luxueuze appartementen tussen de 85 en 240 m2.

Luxueus en stedelijk wonen in een landelijke omgeving: dit is Bolwerk. Het Bolwerk voorziet in 35 luxueuze appartementen verdeeld over drie intieme woongebouwen die gelegen zijn aan een gezellige binnentuin. Deze prachtige onder architectuur aangelegde binnentuin met op de zon gelegen terrassen biedt een cozy place voor de bewoners. Hier vind je lounge gedeelten waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. En dat alles omringd door kleurrijke perken met wilde bloemen, fruitbomen en moestuinen. Maar: bewoners kunnen zelf ook naar wens hun eigen moestuin samenstellen. Urban farming it is. Helemaal van nu natuurlijk om je eigen groentes en kruiden te kunnen kweken. En dit ook met andere bewoners te doen.

De appartementen zijn royaal opgezet en voorzien van heerlijke privé terrassen of fijne loggia’s. De appartementen beschikken over een ruime living,  een aparte woonkeuken aan de tuin of loggia, riante slaapkamers en een moderne badkamer. Met de lift bereik je gemakkelijk het appartement vanuit de parkeergarage of de entreehal.

De bouw van de 35 appartementen is al gestart en zal naar verwachting in het Q2 van 2022 worden opgeleverd.

Het Pakhuis

Het Pakhuis herbergt een divers aanbod aan woningen. Begane grond woningen, hoger gelegen appartementen met balkon of loggia en twee unieke top-floor appartementen met dakterras. Het gebouw is georiënteerd op het westen waardoor er- vanaf de middag tot de avond- zon in de woning of buitenruimte valt.

Thuishaven
De woningen in Thuishaven kijken uit over het water met het haventje. Op de begane grond beschikken de woningen over een tuin op het zuiden aan de gemeenschappelijke binnentuin. De hoger gelegen appartementen hebben een ruim balkon of een dakterras op het zuiden uitkijkend over de binnentuin.

Het Bastion
Het Bastion markeert het Muidens Kwartier. De terracottakleurige betonnen structuur vormt de basis van het gebouw. Het geeft het gebouw een warme en luxe uitstraling tegelijkertijd is het stoer en past het in de van oorsprong historische industriële omgeving. Alle appartementen hebben een ruime loggia of een beschut dakterras.

Binnentuin
Door landschapsarchitecten La4Sale is met gevoel voor de omgeving een ontwerp gemaakt voor de binnentuin. Perken met wilde bloemen en veel eetbare planten, fruitbomen en struiken zullen de binnentuin sieren. Daarnaast zijn er twee vrij in te delen moestuin bakken die het mogelijk maken om eigen groente te verbouwen in de tuin. Op verschillende plekken in de binnentuin worden plekken gecreëerd om heerlijk te zitten of gezellig te picknicken.

Meer informatie kunt u op de project pagina lezen.

De Erven

Nu in verkoop.
Vrijheid. Om te wonen zoals u wilt. Bouw uw eigen droomhuis op deze bijzondere plek in Het Kruitbos. U heeft de keuze uit 19 ruwe, nog ongerepte terreinen. De ‘estates’ variëren tussen 500 en 3005 m2 (incl. bosperceel). Wees de eerste. Realiseer uw toekomstdroom, uw footprint op deze historische grond..

Interesse?
Bel ons op 020-3050560 en wij plannen graag een afspraak met je in om je verder te informeren! Of email ons via info@eefjevoogd.nl

Eilanden West

In totaal komen er in de Eilanden West 37 industriële Loftwoningen ontworpen door architect Lars Courage en zijn team. Deze indrukwekkende industriële woningen van glas en staal zijn gebouwd op palen met loopsteigers rondom. De percelen variëren tussen 130 tot 890 m², gelegen in Eilanden West.

Er zijn nog 3 twee onder één kap en twee vrijstaande huizen uit fase 2 beschikbaar.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kun je goed wonen. Hier kun je lekker leven.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 autominuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd. Ook met het openbaar vervoer is de Krijgsman goed te bereiken, het busstation van Muiden ligt op enkele minuten loopafstand.

Interesse?

Voor meer informatie of een brochure ben je van harte welkom in het informatiehuis van de Krijgsman. De openingstijden zijn van maandag -vrijdag van 13:30 uur tot 17:00 uur. Het informatiehuis van De Krijgsman bevindt zich op Kruitpad 15, 1398 CP, Muiden.

Tevens is het mogelijk om een individuele afspraak te maken. Voor vragen of een afspraak kun je contact opnemen met ons kantoor via 020-30 50 560.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van De Krijgsman? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Dit is een project van KNSF.

De Krijgsman Muiden Amsterdam Eefje Voogd Makelaardij nieuwbouw bolwerk appartement woning apartmentDe Krijgsman Boothuizen Muiden nieuwbouw villa waterwoning boot sloep wonenDe Krijgsman Muiden nieuwbouw grachtenpand eengezinswoning eigen grond amsterdamDe Krijgsman Gracht OostDe Krijgsman MuidenDe Krijgsman Muiden

Kenmerken

– Muiden
– Hier wonen is altijd vakantie!

– Prachtige nieuwe woonlocatie aan het IJmeer!

– Huidige bebossing en waterpartijen blijven behouden

– Unieke stek vlak bij Amsterdam

– Heel gevarieerd en ruim van opzet

– Riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen, boothuizen, appartementen en bouwpercelen


ga naar project site
deel deze pagina