De Krijgsman Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereik je op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

De Havenmeester

De Havenmeester is gelegen aan het sloephaventje en het groene park. Op loopafstand van het IJmeer en de historische kern van Muiden. De appartementen (65 m2 tot 177 m2) zijn gelijkvloers en ruim opgezet met twee tot drie slaapkamers. Met royale, lichte woonruimtes en een ruim balkon gelegen op het zuiden. De badkamer en toilet zijn luxe afgewerkt met Villeroy & Boch producten en tijdloze tegels van Mosa. Tevens is er vloerverwarming, deze is per ruimte regelbaar. En u beschikt over eén of twee privéparkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. Van € 399.000,- tot € 995.000,-. Prognose oplevering staat voor het vierde kwartaal van 2020.

De Kanaalhoven

De verkoop van fase 2 van De Kanaalhoven, De Productielijn en Het Kruitpad is gestart. Er is een wandelroute uitgezet, zodat je de percelen zelfstandig kunt bezichtigen. Neem voor meer informatie of een afspraak om de Krijgsman te bezichtigen contact met ons op via 020-30 50 560. 

In de verkoop fase 2: Stoere industriële woonhuizen en prachtige monumentale panden van De Kanaalhoven. Woonoppervlaktes variërend van 139 tot 159 m2. Met vier slaapkamers en de mogelijkheid tot een vijfde slaapkamer. Alle woonhuizen zijn voorzien van een tuin van circa 9.5 tot wel 17 meter. Hier kun je beschut en mooi wonen aan de tuinen en de hoven, op loopafstand van de historische stadskern van Muiden

Productielijn

12 geschakelde luxe woningen in moderne architectuur, variërend van 130 tot 155 m2 woonoppervlak. Er is een vrijstaande villa met een woonoppervlak van 155 m2 en een ruime tuin. De woningen van Productielijn hebben diepe dakterrassen op het zuiden van ca. 8,3 m tot 13 m. De woningen met een breedte van 5,4 m of 5,7 m hebben vier slaapkamers in de basis en kunnen, afhankelijk van het ontwerp, maximaal 6 slaapkamers hebben. Alle woningen beschikken aan de voorzijde over een beschutte tuin met lage muren aan de erfgrens, passend bij de architectuur van de woning.

Het Kruitpad

Op loopafstand van de historische binnenstad van Muiden, aan het Kruitpad en de Muidertrekvaart, worden statige panden met een industrieel karakter ontwikkeld. Fase 2 biedt riant wonen aan het water en het Kruitpad in de luxe gebouwen Het Pakhuis en Het Witte Huis. Het Pakhuis omvat 3 markante woningen en het Witte Huis krijgt drie ruime woningen in één directeursvilla.

De boothuizen en havenhuizen.

WONEN MET ULTIEM VAKANTIEGEVOEL 

De 8 luxe en duurzame huizen zijn zeer ruim opgezet . Momenteel zijn er nog twee huizen over met een woonoppervlakte van 183,5 m² en percelen van 245 en 217 m². 

Prachtig gelegen in ‘De Eilanden’, het waterrijke deelplan van De Krijgsman. Deze unieke huizen zijn voorzien van stalen veranda’s en een eigen aanlegplaats voor een bootje. Geniet hier het hele jaar door van een ultiem vakantiegevoel!

De boothuizen en havenhuizen zijn ontworpen door Zeinstra Veerbeek Architecten. Beschikbare prijzen zijn€ 895.000,- en € 932.500 v.o.n.

Het Strandpad

Alle woonhuizen aan het Strandpad zijn recent verkocht.
Bel ons voor ander beschikbaar of soortgelijk toekomstig aanbod in de Krijgsman.

Pasteltinten en houten gevels vermoeden de nabijheid van de kust. De 25 zomerse villa’s, op weg naar het IJmeer, zijn perfect gesitueerd aan vaarwater aan de rand van Het Kruitbos. De beschikbare percelen variëren tussen 446 en 545 m². Er is keuze tussen half vrijstaande en vrijstaande villa’s. Elk met een eigen ligplaats. De zonnige, tweelaagse buitenruimtes zijn geïnspireerd op beroemde kustoorden.

Klassiek als op Key West, rijk als in the Hamptons. Maar dan in een, voor Nederland zo karakteristieke setting. Met volop vaarwater, sluizen en bruggetjes.

Fortzicht: wonen met waanzinnig uitzicht.

In Fortzicht kun je wonen op een unieke plek aan het grote toekomstige park met zicht op de Westbatterij, de Koninklijke jachthaven en op het IJmeer. En ook nog eens op loopafstand van hartje Muiden!

Fortzicht bestaat uit 15 grote herenhuizen aan het Westbatterijpark geheel ten noordwesten van De Krijgsman Muiden. Een unieke plek met een waanzinnig uitzicht over wel liefst 30.000 m2 groen aangelegd park en de toppen van de zeilmasten in het IJmeer.

Doordat de woonlaag bij het merendeel van de 15 exclusieve FORTWACHTERS woningen op de eerste verdieping plaatsvindt is het uitzicht buitengewoon sensationeel. Naast het uitzicht op het park en het Fort, is er tevens zicht op de zeilboten achter de dijk en op het prachtige Muiderslot in de verte.

De koopsom van deze woningen is vanaf ca. € 795.865,- (v.o.n.). Je kunt je via de project website inschrijven voor deze woningen.

De Nieuwezijds

De Nieuwezijds is de unieke samensmelting van Amsterdam en Muiden. De stoere woningen doen denken aan de oude Amsterdamse haven gebouwen en pakhuizen maar ook de loodsen en industriële panden in het oude Muiden.

De Nieuwezijds ligt in het Muidens Kwartier, nabij het paviljoen en het haventje en de oude stadskern van Muiden met haar gezellige terrasjes aan de sluis.

De appartementengebouwen, loodswoningen en de twee bijzondere stadsvilla’s van De Nieuwezijds staan gedeeltelijk op een dek waaronder u kunt parkeren. Hier vindt u centraal gelegen binnen de Krijgsman een plek met een eigentijdse, stoere identiteit.

Lees hier meer over De Nieuwezijds

De drie gebouwen op  het Bolwerk: Het pakhuis, Thuishaven en Het Bastion

Het Pakhuis
Het Pakhuis herbergt een divers aanbod aan woningen. Begane grond woningen, hoger gelegen appartementen met balkon of loggia en twee unieke top-floor appartementen met dakterras. Het gebouw is georiënteerd op het westen waardoor er- vanaf de middag tot de avond- zon in de woning of buitenruimte valt.

Thuishaven
De woningen in Thuishaven kijken uit over het water met het haventje. Op de begane grond beschikken de woningen over een tuin op het zuiden aan de gemeenschappelijke binnentuin. De hoger gelegen appartementen hebben een ruim balkon of een dakterras op het zuiden uitkijkend over de binnentuin.

Het Bastion
Het Bastion markeert het Muidens Kwartier. De terracottakleurige betonnen structuur vormt de basis van het gebouw. Het geeft het gebouw een warme en luxe uitstraling tegelijkertijd is het stoer en past het in de van oorsprong historische industriële omgeving. Alle appartementen hebben een ruime loggia of een beschut dakterras.

Binnentuin
Door landschapsarchitecten La4Sale is met gevoel voor de omgeving een ontwerp gemaakt voor de binnentuin. Perken met wilde bloemen en veel eetbare planten, fruitbomen en struiken zullen de binnentuin sieren. Daarnaast zijn er twee vrij in te delen moestuin bakken die het mogelijk maken om eigen groente te verbouwen in de tuin. Op verschillende plekken in de binnentuin worden plekken gecreëerd om heerlijk te zitten of gezellig te picknicken.

Meer informatie kunt u op de project pagina lezen.

De Erven

Nu in verkoop.
Wonen met ultiem gevoel van privacy, het kan, op één van de exclusieve Krijgsman Estates. Authentiek gelegen tussen hoge bomen, industrieel erfgoed en oude watergangen in het historische Kruitbos. Vrijheid. Om te wonen zoals je wilt. Bouw je eigen droomhuis op deze bijzondere plek in Het Kruitbos omringd door bos en water. Ben jij klaar voor the next level? Er is keuze uit 19 ruwe, nog ongerepte terreinen. Deze ‘estates’ variëren tussen 500 en 3005 m² (incl. bosperceel)en zijn bedoeld voor pioniers die grenzen willen verleggen.‘Bring your own architect’ en realiseer je toekomstdroom, jouw eigen footprint op deze historische grond in een prachtig stukje Muiden.

Interesse?
Bel ons op 020-3050560 en wij plannen graag een afspraak met je in om je verder te informeren! Of email ons via info@eefjevoogd.nl

Sneak preview: industriële Loftwoningen in de Eilanden West

In totaal komen er in de Eilanden West 37 industriële Lofwoningen ontworpen door architect Lars Courage en zijn team. Deze indrukwekkende industriële woningen van glas en staal zijn gebouwd op palen met loopsteigers rondom. De percelen variëren tussen 130 tot 890 m², gelegen in Eilanden West.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kun je goed wonen. Hier kun je lekker leven.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 autominuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd. Ook met het openbaar vervoer is de Krijgsman goed te bereiken, het busstation van Muiden ligt op enkele minuten loopafstand.

Interesse?

Voor meer informatie of een brochure ben je van harte welkom in het informatiehuis van de Krijgsman. De openingstijden zijn van maandag -vrijdag van 13:30 uur tot 17:00 uur. Het informatiehuis van De Krijgsman bevindt zich op Kruitpad 15, 1398 CP, Muiden. 

Tevens is het mogelijk om een individuele afspraak te maken. Voor vragen of een afspraak kun je contact opnemen met ons kantoor via 020-30 50 560. 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van De Krijgsman? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Dit is een project van KNSF.

De Krijgsman Muiden Amsterdam Eefje Voogd Makelaardij nieuwbouw bolwerk appartement woning apartmentDe Krijgsman Boothuizen Muiden nieuwbouw villa waterwoning boot sloep wonenDe Krijgsman Muiden nieuwbouw grachtenpand eengezinswoning eigen grond amsterdamDe Krijgsman Gracht OostDe Krijgsman MuidenDe Krijgsman Muiden

Kenmerken

– Muiden
– Hier wonen is altijd vakantie!

– Prachtige nieuwe woonlocatie aan het IJmeer!

– Huidige bebossing en waterpartijen blijven behouden

– Unieke stek vlak bij Amsterdam

– Heel gevarieerd en ruim van opzet

– Riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen, boothuizen, appartementen en bouwpercelen


ga naar project site
deel deze pagina