De Krijgsman Muiden

Nieuw aanbod: Krayenhoff, unieke eengezinswoningen

Aan de rand van De Vestingstad worden 20 unieke eengezinswoningen gerealiseerd met veel aandacht voor detaillering en materialen. De hoekwoningen en schakelwoningen hebben een woonoppervlakte van 117 m2 tot 140 m2 en een diepe tuin op het zuidoosten of noordoosten. Achter de tuinen bevindt zich een wandelpad en een slootje. Aan de noordzijde van Krayenhoff bevindt zich een speelplek voor de allerkleinsten. Vanaf de woning ben je in het noorden zo op de IJmeerdijk met het weidse uitzicht, in het zuiden zo op Het Bolwerk en in het oosten zo in de oude kern van Muiden. Op Het Bolwerk en bij het fort De Westbatterij worden parken gerealiseerd. Via Het Bolwerk wandel je via de voormalige productiepaden, gerenoveerd tot mooie wandelpaden, van De Krijgsman naar het voormalige ‘kruitbos’. De koopsommen van deze woningen zijn vanaf € 443.500,- (v.o.n.) Je kunt je via de project site inschrijven.

Grachtenpanden en loods woningen in Gracht Oost

De Vestingstad heeft een levendige sfeer, met smalle straatjes en pleintjes waar wordt gewoond en gewerkt. Centraal in de wijk komt de gracht, waaraan de bijzondere grachtenpanden komen te liggen. Zoals het hoort aan een gracht: elk pand is anders aan Gracht Oost, met veel aandacht voor materiaal en detaillering. De panden worden ruim: vanaf 180 m² tot maar liefst ruim 240 m² woonoppervlak. Met een tuin of terras aan de grachtzijde en natuurlijk ook een tuin aan de achterzijde van de woning. En heel fijn: plafondhoogtes tot 3 meter op de begane grond!

Ruime eengezinswoningen in de Vestingstad Oost

Het gaat om ca. 50 eengezinswoningen in deelproject Vestingstad Oost, in het meest stedelijke deelplan Vestingstad. Prachtig gelegen om de hoek van het groene park bij de Westbatterij en op een paar minuten lopen van zowel de nieuwe school als het gezellige centrum van historisch Muiden. Hier woon je dicht bij het park, het IJmeer en de haven. De koopsommen van deze woningen zijn vanaf € 435.000,- (v.o.n.). Inschrijven kun je via de project website.

De Gracht West: riante stadswoningen aan een gracht gelegen

In het stedelijke plandeel De Vestingstad wordt project De Gracht West gebouwd. 22 prachtige en ruime grachtenpanden uniek in hoogte, breedte en architectuur met uitzicht over het water. Deze stadswoningen variëren in oppervlakte van ca. 162 tot 199 m². De koopsom van deze woningen is vanaf prijsindicaties zijn vanaf ca. € 732.500,- (v.o.n.). Je kunt je via de project website inschrijven voor deze woningen.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kun je goed wonen. Hier kun je lekker leven.

De Krijgsman Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

Een nieuwe wijk met veel te ontdekken en nog meer om te beleven

In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereik je op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 minuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd.

Het informatiehuis is dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur & 13:00 tot 17:00 uur. Je bent van harte welkom! Het adres is Kruitpad 15 in Muiden.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor via 020-30 50 560.

Krayenhoff Vestingstad Oost MuidenDe Krijgsman Muiden Gracht WestKrayenhoff Vestingstad Oost MuidenDe Krijgsman Muiden TuinvillaDe Krijgsman Muiden Gracht WestKrayenhoff Vestingstad Oost MuidenDe Krijgsman Muiden nieuwbouw grachtenpand eengezinswoning eigen grond amsterdamDe Krijgsman Muiden

Kenmerken

– Muiden

– Prachtige nieuwe woonlocatie aan het IJmeer!

– Huidige bebossing en waterpartijen blijven behouden

– Unieke stek vlak bij Amsterdam

– Heel gevarieerd en ruim van opzet

– Riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen, appartementen en bouwpercelen


ga naar project site
deel deze pagina