De Krijgsman Muiden

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van De Krijgsman? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Nieuw aanbod:

De Nieuwezijds
De Nieuwezijds is de unieke samensmelting van Amsterdam en Muiden. De stoere woningen doen denken aan de oude Amsterdamse havengebouwen en pakhuizen maar ook de loodsen en industriële panden in het oude Muiden.

De Nieuwezijds ligt in het Muidens Kwartier, nabij het paviljoen en het haventje en de oude stadskern van Muiden met haar gezellige terrasjes aan de sluis.

De appartementengebouwen, loodswoningen en de twee bijzondere stadsvilla’s van De Nieuwezijds staan gedeeltelijk op een dek waaronder u kunt parkeren. Hier vindt u centraal gelegen binnen de Krijgsman een plek met een eigentijdse, stoere identiteit.

Het Pakhuis
Het Pakhuis herbergt een divers aanbod aan woningen. Begane grond woningen, hoger gelegen appartementen met balkon of loggia en twee unieke top-floor appartementen met dakterras. Het gebouw is georiënteerd op het westen waardoor er- vanaf de middag tot de avond- zon in de woning of buitenruimte valt.

Thuishaven
De woningen in Thuishaven kijken uit over het water met het haventje. Op de begane grond beschikken de woningen over een tuin op het zuiden aan de gemeenschappelijke binnentuin. De hoger gelegen appartementen hebben een ruim uitkragend balkon of een dakterras op het zuiden uitkijkend over de binnentuin.

Het Bastion
Het Bastion markeert het Muidens Kwartier. De terracottakleurige betonnen structuur vormt de basis van het gebouw. Het geeft het gebouw een warme en luxe uitstraling tegelijkertijd is het stoer en past het in de van oorsprong historische industriële omgeving. Alle appartementen hebben een ruime loggia of een beschut dakterras.

Binnentuin
Door landschapsarchitecten La4Sale is met gevoel voor de omgeving een ontwerp gemaakt voor de binnentuin. Perken met wilde bloemen en veel eetbare planten, fruitbomen en struiken zullen de binnentuin sieren. Daarnaast zijn er twee vrij in te delen moestuin bakken die het mogelijk maken om eigen groente te verbouwen in de tuin. Op verschillende plekken in de binnentuin worden plekken gecreëerd om heerlijk te zitten of gezellig te picknicken.

Meer informatie kunt u op de project pagina lezen.

Fortzicht: wonen met waanzinnig uitzicht.

In Fortzicht kun je wonen op een unieke plek aan het grote toekomstige park met zicht op de Westbatterij, de Koninklijke jachthaven en op het IJmeer. En ook nog eens op loopafstand van hartje Muiden.

Doordat de woonlaag bij het merendeel van de 15 exclusieve FORTWACHTERS woningen op de eerste verdieping plaatsvindt is het uitzicht buitengewoon sensationeel. Naast het uitzicht op het park en het Fort, is er tevens zicht op de zeilboten achter de dijk en op het prachtige Muiderslot in de verte.

De koopsom van deze woningen is vanaf ca. € 757.500,- (v.o.n.). Je kunt je via de project website inschrijven voor deze woningen.

Grachtenpanden: riante stadswoningen aan een gracht gelegen

De Vestingstad heeft een levendige sfeer, met smalle straatjes en pleintjes waar wordt gewoond en gewerkt. Centraal in de wijk komt de gracht, waaraan de bijzondere grachtenpanden komen te liggen. Zoals het hoort aan een gracht: elk pand is anders, met veel aandacht voor materiaal en detaillering.

Deze panden zijn uniek in hoogte, breedte en architectuur met uitzicht over het water. De woningen variëren in oppervlakte van ca. 165 tot 243 m². Met een tuin of terras aan de grachtzijde en natuurlijk ook een tuin aan de achterzijde van de woning. En heel fijn: plafondhoogtes tot 3 meter op de begane grond! De koopsom van deze woningen is vanaf ca. € 715.000,- (v.o.n.). Je kunt je via de project website inschrijven voor deze woningen.

De Boothuizen

Aan het water dat uitzicht geeft op het Muiderslot verrijzen acht bijzondere villa’s met een grote zonnige tuin op het zuiden, de boothuizen. Gelegen in de Tuinen, een buurt in de Krijgsman Muiden, woon je tussen het water en het groen. Je bent zo in het weidse Batterijpark en op de IJmeerdijk. Ook de oude kern van de gezellige vestingstad Muiden ligt op wandelafstand.

De sfeer is er maritiem en stijlvol. De materialen zijn in donkere tonen, de gevels van hout en glas. Er zijn serres, vlonders en eindeloze vergezichten. Voorbij de dijk schittert het IJmeer, en her en der doemen eilandjes om op aan te meren. Of vaar er vanuit je huis tussendoor, richting de Amsterdamse grachten, het Paard van Marken, Volendam of de Gooise Meren. Thuis voelt ineens als vakantie, maar dan het hele jaar door. Hier heb je de waterkant pal aan je huis. Je kunt er turen over het water en eindeloos genieten.
Bij de westelijke vijf woningen in grijzige tinten hout ligt de boot onder de woning. En vanuit de ruimtelijke splitlevel in de woonkamer kijk je zo op jouw eigen boot.
De oostelijke drie boothuizen van bijna wit hout hebben een ligplaats aan het zonnige terras. De woningen hebben een ruime woonruimte, breed en met veel glas georiënteerd aan het water.
Koopsom van deze woningen is vanaf ca. €884.764  (v.o.n.). Je kunt je via de project website inschrijven voor deze woningen.

Luxueuze rietgedekte villa’s in de Eilanden Oost

In de Eilanden Oost zijn 24 vrijstaande en geschakelde rietgedekte villa’s in verkoop op percelen van 200 tot 1150 m² en 194 tot 292 m² woonoppervlakte. Gelegen tussen boardwalks, authentiek groen en met uw eigen ligplaats. Wonen in de Eilanden Oost is buitenleven vanzelfsprekend. Onder een veranda of op het terras langs de waterkant.

Sneak preview: industriële Loftwoningen in de Eilanden West

In totaal komen er in de Eilanden West 37 industriële Lofwoningen ontworpen door architect Lars Courage en zijn team. Deze indrukwekkende industriële woningen van glas en staal zijn gebouwd op palen met loopsteigers rondom. De percelen variëren tussen 130 tot 890 m², gelegen in Eilanden West.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kun je goed wonen. Hier kun je lekker leven.

De Krijgsman Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

Een nieuwe wijk met veel te ontdekken en nog meer om te beleven

In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereik je op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 autominuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd. Ook met het openbaar vervoer is de Krijgsman goed te bereiken, het busstation van Muiden ligt op enkele minuten loopafstand.

Het informatiehuis is dagelijks geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 17:00 uur. Je bent van harte welkom! Het adres is Kruitpad 15 in Muiden.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor via 020-30 50 560.

De Krijgsman Muiden Amsterdam Eefje Voogd Makelaardij nieuwbouw bolwerk appartement woning apartmentDe Krijgsman Boothuizen Muiden nieuwbouw villa waterwoning boot sloep wonenDe Krijgsman Muiden nieuwbouw grachtenpand eengezinswoning eigen grond amsterdamDe Krijgsman Gracht OostDe Krijgsman MuidenDe Krijgsman Muiden

Kenmerken

– Muiden
– Hier wonen is altijd vakantie!

– Prachtige nieuwe woonlocatie aan het IJmeer!

– Huidige bebossing en waterpartijen blijven behouden

– Unieke stek vlak bij Amsterdam

– Heel gevarieerd en ruim van opzet

– Riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen, grachtenpanden, boothuizen, appartementen en bouwpercelen


ga naar project site
deel deze pagina