De Krijgsman Muiden

Het informatiehuis is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur & 13:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom! Het adres is Kruitpad 15 in Muiden.

Nieuw aanbod: riante stadswoningen en appartementen aan de gracht

In het stedelijke plandeel De Vestingstad wordt project De Gracht West gebouwd. 22 prachtige en ruime grachtenpanden uniek in hoogte, breedte en architectuur met uitzicht over het water. Deze stadswoningen variëren in oppervlakte van ca. 162 tot 199 m². De prijsindicaties zijn vanaf ca. € 635.000,- (v.o.n.). Liever in een appartement wonen? Dat kan ook! In dit project worden twee indrukwekkende gebouwen met appartementen gerealiseerd. De oppervlaktes variëren van ca. 65 tot 173 m². Heerlijke balkons van ca. 15 tot wel 30 m² groot. Parkeren doet u bij de stadswoning met twee parkeerplaatsen voor de deur en voor de appartementen is een parkeerplaats beschikbaar in de garage. U kunt zich via de project website inschrijven voor deze woningen.

Deelplannen in voorbereiding

In De Krijgsman Muiden komen ca. 1.300 woningen in een unieke setting van groen en water. Op dit moment zijn de navolgende deelplannen in voorbereiding: grachtenpanden aan de Gracht Oost, prachtige appartement in het Boerenhof, herenhuizen (Fortzicht) gelegen aan het toekomstige Batterijpark met uitzicht naar het robuuste torenfort uit 1852 en het Muiderslot, boothuizen en twee fraaie appartementen complexen. U kunt uw interesse voor de deelplannen alvast kenbaar maken via dit inschrijfformulier.

Het voormalige kruitfabrieksterrein

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

Een nieuwe wijk met veel te ontdekken en nog meer om te beleven

In en rond de nieuwe wijk kunt u wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd. Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereikt u op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam (ca. 15 minuten) als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kunt u goed wonen. Hier kunt u lekker leven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 020-3050560.

De Krijgsman Muiden ParkhofDe Krijgsman Muiden Gracht WestDe Krijgsman Muiden Gracht WestDe Krijgsman Muiden TuinvillaDe Krijgsman Muiden

Kenmerken

– Muiden

– Prachtige nieuwe woonlocatie aan het IJmeer!

– Huidige bebossing en waterpartijen blijven behouden

– Unieke stek vlak bij Amsterdam

– Heel gevarieerd en ruim van opzet

– Riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen, appartementen en bouwpercelen


ga naar project site
deel deze pagina