De Krijgsman Muiden

Save the date: 17 december 2017 vervolgfase in verkoop van nieuwe supermooie appartementen en heerlijk ruime karakteristieke gezinswoningen. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. Tot zondag a.s.!

Het informatiehuis is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur & 13:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom! Het adres is Kruitpad 15 in Muiden.

Nieuw aanbod: 16 tuinvilla’s, 22 grachtenpanden, vijf eengezinswoningen en 31 appartementen

Het nieuwste woningaanbod in De Krijgsman Muiden bestaat uit 16 vrijstaande huizen (tuinvilla’s), 22 grachtenpanden, vijf eengezinswoningen en 31 appartementen. Tijdens de Woonmarkt op 17 december 2017 kunt u zich voor deze woningen inschrijven. Dan worden ook de prijzen bekendgemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Het voormalige kruitfabrieksterrein

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden wordt een bijzonder en uniek nieuw woongebied gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. De locatie is werkelijk prachtig, aan het IJmeer en zelfs met een strand. De huidige bebossing en waterpartijen worden zoveel mogelijk behouden wat de woonbeleving karakter geeft. Een unieke stek zo vlak bij Amsterdam!

In het gebied worden verschillende buurten ontwikkeld met onder andere riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen als wel rijtjeswoningen en appartementen. Liever zelf uw huis bouwen? Dat kan! Er zijn ook unieke bouwpercelen beschikbaar. Bij veel woonhuizen is het mogelijk om een eigen sloep aan de steiger aan te legen, ook komen er diverse haventjes.

Een nieuwe wijk met veel te ontdekken en nog meer om te beleven

In en rond de nieuwe wijk kunt u wandelen, varen en recreëren in onder meer de diverse parkjes, op de IJmeerdijk en in de oude trekvaart. De oorspronkelijke watergangen (circa 3 km) en paden (circa 6 km) van het fabrieksterrein blijven voor het grootste deel behouden, worden gerenoveerd en dragen bij aan de ontspanningsmogelijkheden in uw eigen woonomgeving. Bij de Westbatterij, nabij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad, wordt een park aangelegd.

Direct naast de nieuwe wijk ligt de Vecht welke loopt van Muiden, via de diverse Vechtdorpen, tot aan Utrecht. Eenmaal via de oude zeesluis in de Vecht (in de kern van Muiden) uitgevaren bereikt u op korte afstand de Oranjesluizen om vervolgens Amsterdam in te varen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid naar De Krijgsman is optimaal. Vanaf hier is er een goede aansluiting op de stad, zowel naar Amsterdam als Muiden. Ten opzichte van Muiden is de snelweg A1 circa 300 meter zuidwaarts verlegd.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Hier vindt u rust en ruimte op korte afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de mooie kust van het IJmeer. Er is genoeg te beleven. Het gezellige centrum van Muiden met de cafés, restaurants en terrassen. Een kleiner strandje bij de monding van de Vecht, maar ook een strand bij Muiderberg en IJburg nabij. Een druk verenigingsleven met sport en cultuur. En niet te vergeten jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, het Spieringfestival en de Hardzeildagen. Samen met de scholen, kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen is er maar één conclusie mogelijk. Hier kunt u goed wonen. Hier kunt u lekker leven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 020-3050560.

De Krijgsman Muiden ParkhofDe Krijgsman Muiden Gracht WestDe Krijgsman Muiden Gracht WestDe Krijgsman Muiden TuinvillaDe Krijgsman Muiden

Kenmerken

– Muiden

– Prachtige nieuwe woonlocatie aan het IJmeer en met een strand!

– Huidige bebossing en waterpartijen blijven behouden

– Unieke stek vlak bij Amsterdam

– Heel gevarieerd en ruim van opzet

– Riante vrijstaande villa’s, geschakelde woonhuizen, appartementen en bouwpercelen


ga naar project site
deel deze pagina