Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Courage 
Locatie project
Muiden 
Prijs
Duurzaam & luxe wonen 
Website project
Development
Courage Architecten  
 

BESCHRIJVING

De verkoop van de 22 door Courage architecten ontworpen strakke villa’s in De Krijgsman Muiden is gestart.

Staal, zwart glas en daglicht, deze elementen vormen de inspiratie voor de spectaculaire villa’s ontworpen door Courage architecten. De uitzonderlijke architectuur past uitstekend bij de prachtige locatie in Muiden, gelegen langs de oude transportsloten van Het Kruitbos tussen een oase van groen met een industriële historie. Elke villa heeft een unieke ligging en is stijlvol vormgegeven. De Courage villa’s hebben een riante plafondhoogte van ca. 2.80 meter. Dankzij de verdiepingshoge ramen hebben de villa’s een zee aan licht, schitterend uitzicht en een optimale verbinding met de natuurlijke omgeving.

Door de afwisseling van dichte en open ruimtes in het ontwerp ervaar je een optimale privacy. Bij zowel de villa’s met living gesitueerd op de begane grond als de villa’s met de living op de verdieping is er een prachtig zicht op de bosrijke omgeving. Omgeven door groen en water nabij het IJmeer.

Duurzaam wonen in een spectaculaire villa

Alle villa’s zijn gasloos en worden voorzien van een warmtepomp. De woningen zijn tevens zeer goed geïsoleerd en voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Met meer zonnepanelen maak je je villa nog duurzamer.

Unieke locatie in het Kruitbos
De Krijgsman Muiden is uniek door de ligging aan het IJmeer. Deze ligging nodigt, elk seizoen opnieuw, uit tot een bijzondere beleving. Hier kun je heerlijk varen, suppen, wandelen of uitwaaien op de IJmeerdijk. De 22 moderne villa’s zijn gesitueerd in De Eilanden west, in het westelijke deel van het Kruitbos, een historisch landschap langs de Stelling van Amsterdam. Grenzend aan water, deels te bereiken met een sloep. Aan de zuid- en westzijde woon je straks verscholen achter de groene bosrand en aan de noordelijke percelen worden bomen langs de vaargang aangeplant.
De ultieme plek om te genieten van de natuur, de rust en de ruimte én de dynamiek van de gezellige binnenstad van Muiden met een groot aanbod aan restaurants en andere voorzieningen op loopafstand.

Villa’s
Courage heeft 4 type villa’s ontworpen met uitsluitend hoogwaardige materialen en oog voor de ligging in de omgeving. Strak en luxueus, aan werkelijk alles is gedacht om een optimaal woongenot te realiseren. De villa’s zijn verschillend qua oppervlakte en uitstraling maar ook in mogelijke indelingen. Bij een deel van de villa’s is de living bijvoorbeeld op de eerste verdieping gesitueerd of is er de mogelijkheid tot het toevoegen van een veranda. De bijzondere lay-outs zijn de ideale basis om je gedroomde woonbeleving te creëren.

Tuin inrichting
Voor het ultieme gevoel van wonen in het Kruitbos zal VIC Landscapes struiken en bomen aanplanten zodat er een groen straatbeeld ontstaat.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de openbare ruimte.

Eigendom

In De Krijgsman Muiden koop je een woning op eigen grond. Je betaalt dus geen jaarlijkse erfpacht en  je hoeft deze ook niet af te kopen.

Interesse?

De verkoop van de Courage villa’s is gestart. Inschrijven gaat via de projectwebsite.  Op de projectwebsite kun je tevens de brochure bekijken. Neem voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contact met ons op via 020-3050560,  we vertellen je graag meer over dit aanbod.

Eerst de sfeer proeven? Naast het aanbod aan koopwoningen heeft de Krijgsman ook een uniek huur aanbod, zo maak je alvast kennis met deze geweldige plek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Courage

https://youtu.be/leIHHYLZakw

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Margriet Engbersen
  020 3050560margriet@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman | Boerenhof Villa’s

   Muiden
  • De Krijgsman | Industriële Hof

   De Krijgsman Muiden