Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Industriële Hof 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Vanaf €765.000 v.o.n 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
KNSF 

BESCHRIJVING

Het Industriële Hof in de Krijgsman – Muiden is volledig verkocht.

Op loopafstand van de historische stadskern van Muiden, aan de Productielijn, zullen 18 grote geschakelde woningen worden gerealiseerd. Deze grote woningen zijn voorzien van tuin en terras.

Kanaalhoven Fase IV – Industriële Hof
In De Krijgsman hoef je niet bang te zijn dat kinderen de hele dag aan een beeldscherm blijven plakken. In de groene omgeving, langs het IJmeer op de dijken is veel ruimte om echt lekker buiten te leven. De omgeving is een voortdurende inspiratiebron voor sport en spel, voor alle leeftijden. In Kanaalhoven zijn er dan ook nog royale tuinen en binnenhoven om je te verleiden tot het betere buitenleven.

Het Industriële Hof
Het Industriële Hof ligt aan een mooi ingerichte binnentuin. Hier verblijf je in de luwte, ongestoord door autoverkeer. Kinderen kunnen er heerlijk en onbezorgd spelen, terwijl ouders genieten van hun eigen krantje en croissantje. Het hof biedt bewoners intimiteit en gezamenlijkheid op een eigentijdse manier. Dit zorgt voor lekker makkelijk en ontspannen in- en uitlopen. Maar ook de deur naar de riante achtertuinen zal altijd openstaan. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. Het Industriële Hof bestaat uit drie huizenblokken met geschakelde woningen. De huizen vormen samen een verbonden geheel rondom de gezamenlijke binnenhof.

Wonen aan de trekvaart
Muiders en wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat een prachtplek om te wonen. Een zeer landschappelijk stukje Muiden, met uitzicht op de Muidertrekvaart en het daarlangs lopende Kruitpad met zijn oude bomen: goed voor heel veel mooie wandelingen door het Kruitbos naar de IJmeerdijk en vice versa. Wandelaars en fietsers: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag. Een heel leven in rust en héél veel groen.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Eigen grond
De familiehuizen van Het Industriële Hof zijn gelegen op eigen grond. Er is dus geen jaarlijkse erfpachtcanon. Neem contact met ons op voor meer informatie via 020-3050560.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Industriële Hof

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560