The Mayor

De bouw is gestart! Voor meer informatie en de beschikbaarheid van appartementen kun je bellen met ons kantoor op 020-3050560.

In het hart van Amstelveen gaat iets unieks gebeuren. Op de locatie van het kolossale oud-KPMG-kantoor in Amstelveen, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Comfort en Luxe

The Mayor in Amstelveen biedt appartementen met een woonoppervlakte van 85-300 m², Penthouses met een woonoppervlakte van 160-300 m², tuin-appartementen met een woonoppervlakte van 160-300 m² en parkvilla’s met een woonoppervlakte van 170-201 m². Het aan elkaar koppelen van appartementen behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kunt u op The Mayor rekenen. Op het terrein vindt u een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitality services zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Design

The Mayor gaat zijn gelijke niet kennen als het gaat om smaak. Alles komt in evenwicht. Een perfecte stijl en uitstraling. Ingetogen en toch aanwezig. Daar gaat een team van vakkundige ontwerpers voor zorgen. Interior designers die precies de juiste sfeer weten te creëren. Een sfeer die uitdraagt waar The Mayor voor staat: comfort en luxe.

De tuinen en binnentuinen zijn een belangrijk onderdeel van The Mayor. Het ontwerp hiervoor is ontwikkeld door de landschapsarchitecten van bureau Lodewijk Baljon. Een uniek schouwspel van rust en dynamiek bieden een schitterend uitzicht. Ook buiten het terrein van The Mayor is de hand van Lodewijk Baljon straks zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe stadspark dat bovenop de A9 wordt gecreëerd en dat The Mayor op unieke wijze naadloos verbindt met het Stadshart.

Locatie

De locatie van The Mayor is perfect, aan de Bovenlanden in het hart van Nederland. Vanuit The Mayor in Amstelveen kunt u alle kanten op. Luchthaven Schiphol, het centrum van Amsterdam en de Zuidas liggen op steenworp afstand. Het levendige Stadshart van Amstelveen kunt u lopend bereiken, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. En met de ondertunneling van de A9 wordt een uniek stadspark gecreëerd, pal voor de deur van The Mayor.

The Mayor wordt omringd door rust en ruimte. Schitterende natuur waar u geniet van vergezichten en helemaal tot rust kunt komen. Zo ligt het Amsterdamse Bos op loopafstand. Maar The Mayor heeft meer natuurschoon te bieden, zoals het uitgebreide polderlandschap, de pittoresk ogende Amstel en iets verderop de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen, een waar paradijs voor watersporters. En aan de voet van The Mayor liggen de bekende Amstelveense Heemparken. 

Interesse?

De bouw is gestart. Voor meer informatie kun je ons ook bellen op 020-3050560.

Dit is een project van De Nijs.

The Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar

Kenmerken

– Amstelveen, bij het stadshart
– Appartementen, Penthouses en park villa’s
– Woonopppervlaktes van 85 m² tot 300 m²
– Diverse luxe faciliteiten
– Centrale ligging
– Verkoop is gestart


ga naar project site
deel deze pagina