The Mayor

Project in voorbereiding

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van The Mayor? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

In het hart van Amstelveen gaat iets unieks gebeuren. Op de locatie van het kolossale oud-KPMG-kantoor in Amstelveen, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Comfort en Luxe

The Mayor in Amstelveen biedt appartementen met een woonoppervlakte van 85-300 m², Penthouses met een woonoppervlakte van 160-300 m², tuin-appartementen met een woonoppervlakte van 160-300 m² en parkvilla’s met een woonoppervlakte van 170-201 m². Het aan elkaar koppelen van appartementen behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kunt u op The Mayor rekenen. Op het terrein vindt u een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitality services zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreken

Design

The Mayor gaat zijn gelijke niet kennen als het gaat om smaak. Alles komt in evenwicht. Een perfecte stijl en uitstraling. Ingetogen en toch aanwezig. Daar gaat een team van vakkundige ontwerpers voor zorgen. Interior designers die precies de juiste sfeer weten te creëren. Een sfeer die uitdraagt waar The Mayor voor staat: comfort en luxe.

Het ontwerp van The Mayor is in handen van Marcel van der Schalk. Een architect met talloze spraakmakende projecten op zijn naam, die zich laat inspireren door vormen uit de natuur en die functionaliteit op ongekende wijze weet te koppelen aan esthetiek, met een scherp oog voor de kleinste details.

De tuinen en binnentuinen zijn een belangrijk onderdeel van The Mayor. Het ontwerp hiervoor is ontwikkeld door de landschapsarchitecten van bureau Lodewijk Baljon. Een uniek schouwspel van rust en dynamiek bieden een schitterend uitzicht. Ook buiten het terrein van The Mayor is de hand van Lodewijk Baljon straks zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe stadspark dat bovenop de A9 wordt gecreëerd en dat The Mayor op unieke wijze naadloos verbindt met het Stadshart.

Locatie

De locatie van The Mayor is perfect, aan de Bovenlanden in het hart van Nederland. Vanuit The Mayor in Amstelveen kunt u alle kanten op. Luchthaven Schiphol, het centrum van Amsterdam en de Zuidas liggen op steenworp afstand. Het levendige Stadshart van Amstelveen kunt u lopend bereiken, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. En met de ondertunneling van de A9 wordt een uniek stadspark gecreëerd, pal voor de deur van The Mayor.

The Mayor wordt omringd door rust en ruimte. Schitterende natuur waar u geniet van vergezichten en helemaal tot rust kunt komen. Zo ligt het Amsterdamse Bos op loopafstand. Maar The Mayor heeft meer natuurschoon te bieden, zoals het uitgebreide polderlandschap, de pittoresk ogende Amstel en iets verderop de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen, een waar paradijs voor watersporters. En aan de voet van The Mayor liggen de bekende Amstelveense Heemparken. 

Interesse?

Op dit moment is de voorbereiding van The Mayor nog in volle gang. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling van The Mayor dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief op de project pagina. Voor meer informatie kun je ons ook bellen op 020-3050560

Kenmerken

– Amstelveen
– Appartementen, Penthouses en park villa’s
– Woonopppervlaktes van 85 m² tot 300 m²
– Diverse luxe faciliteiten
– Centrale ligging
– Op loopafstand van het Stadshart in Amstelveen
– Project in voorbereiding


ga naar project site
deel deze pagina