The Mayor

In het hart van Amstelveen gaat iets unieks gebeuren. Op de locatie van het kolossale oud-KPMG-kantoor in Amstelveen, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Na de succesvolle start van The Mayor Fase 1 (gebouwen One, Two en Three), volgt nu de langverwachte Fase 2. Vier fraaie appartementsgebouwen die kenmerkend zijn voor The Mayor. The Mayor Fase 2 omvat 62 appartementen en 14 penthouses.  Allen gesitueerd in The Mayor Four, Five, Six en Seven.

Bekijk op je gemak alle appartementen en verkoopprijzen van The Mayor fase 2 en maak jouw keuze(s). Heb je jouw inlog-account compleet gemaakt op projectwebsite van The Mayor? Dan hoef je de inschrijving alleen nog maar definitief te maken.

Comfort en Luxe

The Mayor in Amstelveen biedt appartementen met een woonoppervlakte van 85-300 m², Penthouses met een woonoppervlakte van 160-300 m², tuin-appartementen met een woonoppervlakte van 160-300 m² en parkvilla’s met een woonoppervlakte van 170-201 m². Het aan elkaar koppelen van appartementen behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kan je op The Mayor rekenen. Op het terrein vind je een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitality services zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Design

The Mayor gaat zijn gelijke niet kennen als het gaat om smaak. Alles komt in evenwicht. Een perfecte stijl en uitstraling. Ingetogen en toch aanwezig. Daar gaat een team van vakkundige ontwerpers voor zorgen. Interior designers die precies de juiste sfeer weten te creëren. Een sfeer die uitdraagt waar The Mayor voor staat: comfort en luxe.

De tuinen en binnentuinen zijn een belangrijk onderdeel van The Mayor. Het ontwerp hiervoor is ontwikkeld door de landschapsarchitecten van bureau Lodewijk Baljon. Een uniek schouwspel van rust en dynamiek bieden een schitterend uitzicht. Ook buiten het terrein van The Mayor is de hand van Lodewijk Baljon straks zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe stadspark dat bovenop de A9 wordt gecreëerd en dat The Mayor op unieke wijze naadloos verbindt met het Stadshart.

Locatie

De locatie van The Mayor is perfect, aan de Bovenlanden in het hart van Nederland. Vanuit The Mayor in Amstelveen kunt u alle kanten op. Luchthaven Schiphol, het centrum van Amsterdam en de Zuidas liggen op steenworp afstand. Het levendige Stadshart van Amstelveen kan je lopend bereiken, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. En met de ondertunneling van de A9 wordt een uniek stadspark gecreëerd, pal voor de deur van The Mayor.

The Mayor wordt omringd door rust en ruimte. Schitterende natuur waar je geniet van vergezichten en helemaal tot rust kunt komen. Zo ligt het Amsterdamse Bos op loopafstand. Maar The Mayor heeft meer natuurschoon te bieden, zoals het uitgebreide polderlandschap, de pittoresk ogende Amstel en iets verderop de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen, een waar paradijs voor watersporters. En aan de voet van The Mayor liggen de bekende Amstelveense Heemparken. 

Interesse?

De bouw is gestart. Neem voor meer informatie contact met ons op: 020-3050560. Op de projectwebsite van The Mayor kan je jezelf registreren en inschrijven voor het beschikbare aanbod.

Dit is een project van De Nijs.

The Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaarThe Mayor Amstelveen nieuwbouw penthouse maisonette tuinwoning appartement nieuwbouw real estate Amsterdam Eefje Voogd makelaardij makelaar

Kenmerken

– Amstelveen, bij het stadshart
– Appartementen, Penthouses en park villa’s
– Woonopppervlaktes van 85 m² tot 300 m²
– Diverse luxe faciliteiten
– Centrale ligging
– Verkoop van Fase 2 is van start gegaan!


ga naar project site
deel deze pagina