Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Amstelwood 
Locatie project
Amstelveen 
Website project
Development
Being and Innova 
 

BESCHRIJVING

Coming soon!

Welkom bij Amstelwood, de eerste houten woontoren van Amstelveen. Met een diverse mix van hoogwaardige, duurzame woningen brengt dit groene visitekaartje mens én natuur tot volle bloei. Met de voeten in de aarde, het zicht op de bomen en het hoofd in de wolken, trekt Amstelwood de aandacht en viert ze de schoonheid van de natuur. Hier herken je de seizoenen al snel aan het groen.

Ontdek de perfecte balans tussen natuurlijk en stads wonen, duurzaam leven en hoog comfort.

Aanbod
Het markante woongebouw krijgt onder meer 131 koop- en huurappartementen en een ruimte van circa 90 m2 op de eerste verdieping voor bijvoorbeeld een sportstudio of kleine supermarkt. Amstelwood zet een nieuwe standaard in gezond bouwen en comfortabel wonen.

De hybride houten constructie herbergt 72 hoogwaardige en energiezuinige koopappartementen met riante buitenruimte en zicht op het groen. Van een 2-kamerappartement van 45 m2 tot riant penthouse van 135 m2 met een tweezijdig georiënteerd terras: alle woningen baden in het licht en beschikken over een inpandige berging, vloerverwarming en aansluiting op een WKO (warmte-koude-opslaginstallatie). De start bouw staat gepland voor najaar 2024 en met een bouwtijd van ongeveer 2 jaar is de beoogde oplevering in het najaar van 2026. De verkoop start begin 2024!

Locatie
Amstelwood ligt vlakbij de kruising van de Ouderkerkerlaan en de Beneluxbaan, tussen het bruisende Stadshart en de groene Keizer Karelparkbuurt. De entree van het gebouw komt aan de Ouderkerkerlaan. Amstelwood is een ontwikkeling van Being en Innova. Het ontwerp is van Team V Architecture en is tot stand gekomen in samenwerking met DS Landschaparchitecten, Arup, SkaaL bouw en DGMR.

Meer informatie
Wil je meer lezen over dit bijzondere project? Bezoek dan de website en meld je aan voor de nieuwsbrief, zo ontvang je alle nieuwtjes en updates over het project. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via 020-3050560 of een mailtje sturen via info@eefjevoogd.nl

Lees meer Lees minder

DISCOVER Amstelwood

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


    CONTACTPERSOON
    Samantha
    020-3050560samantha@eefjevoogd.nl