Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bajeskwartier | The Jay 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Vanaf € 350.000 v.o.n. op eigen grond 
Website project
Development
AM 
 
Downloads
Brochure The Jay

Links

BESCHRIJVING

De verkoop van de allerlaatste appartementen in The Jay (10e t/m 17e verdieping) is gestart!

Dit aanbod omvat slimme, compacte woningen van tussen de 34 en 48 vierkante meter. Momenteel zijn er nog slechts een paar appartementen beschikbaar variërend van €350.000 -€465.000 v.o.n
Je kunt je inschrijven op de project website,  hier kun je aangeven in welk bouwnummer(s) je interesse hebt. Er is geen inschrijftermijn, dus schrijf je zo snel mogelijk in! Indien er een appartement van één van jouw voorkeuren beschikbaar komt voor jou, dan nemen wij telefonisch contact met je op. Heb je vragen over jouw inschrijving of het project? Neem dan contact met ons op via 020-3050560 of nieuwbouw@eefjevoogd.nl.

The Jay

The Jay heeft 135 tweekamerappartementen. Het gebouw is ontworpen door het internationaal gerenommeerde architectenbureau OMA, eveneens de makers van het masterplan van Bajeskwartier. De toren is nieuwbouw, maar met een knipoog naar de oude Bajestorens. Zelfs de afwijkende hoogte van de vierde verdieping – waar vroeger de installaties zaten – is overgenomen. Lekker ontspannen kan in de gemeenschappelijke tuin of schuif de grote ramen open en laat de stad binnen. Geniet vanaf de brede bloemvensterbank van de bedrijvigheid op straat en het uitzicht op de Amstel en de Weespertrekvaart. En werk je thuis? Dan ben je welkom in de shared working spaces op de begane grond. Hier werk je gezellig samen met je buren.

Living

Coffee-to-go bij je favoriete tentje, spontaan lunchen met vrienden en onderweg naar huis nog even snel een biologische take away in je tas. De stad is je achtertuin. Je kiest voor smart. Een nieuw appartement, super duurzaam en onderhoudsvrij zodat je daar geen omkijken naar hebt. Met alles in de buurt en altijd iets te doen. Elke dag is anders. Je houdt je opties open. Je ziet wel hoe het loopt. Terrasje pakken, strandje aan de Amstel of een gezellige vrijmibo met de buren in de gezamenlijke tuin van The Jay. Starter of senior, solo of samen, jong of oud. Hier woont alles door elkaar. In een verticale woonstraat van zeventien verdiepingen aan buren, is er altijd wel iets leuks te beleven”. En heb je de keukentafel wel gezien, dan ga je toch gewoon naar kantoor of schuif je aan bij de co-working space in The Jay.

Locatie

The Jay ligt aan de voet van het Amstel District, dichtbij de metro en tal van voorzieningen zoals een versmarkt en sportveld. Ontmoet elkaar in een van de gemeenschappelijke tuinen van het Bajeskwartier. Stap de deur uit en binnen 50 meter vind je metrostation Spaklerweg, twee haltes en je bent op de Zuidas. Of spring op de fiets en fiets in 10 minuten naar de Dam. Een afspraakje buiten de ring? Pak een van de deelauto’s uit de mobiliteitshub. Dat is ‘living the smart way’ in The Jay! The Jay is er voor iedereen die wil neerstrijken in het hippe en bruisende Bajeskwartier.

Architect OMA
The Jay is ontworpen door het internationaal gerenommeerde architectenbureau OMA, eveneens de makers van het masterplan van Bajeskwartier. De toren is nieuwbouw, maar met een knipoog naar de oude Bajestorens. Zelfs Ook de afwijkende hoogte van de vierde verdieping is gekopieerd, want ‘daar zaten vroeger de installaties’. Een practical joke van de architect met als resultaat een laag met fantastische ruimtelijke appartementen met plafonds van 3,3 meter hoog! Lekker ontspannen kan in de gemeenschappelijke tuin aan het water. En voor de thuiswerkers is er op de begane grond een shared working space.

Bajeskwartier

In Bajeskwartier is er straks plek voor iedereen. Voor jong en oud. Van singles tot gezinnen. Er komen appartementen in Bajeskwartier verdeeld over verschillende woontorens en de beschikbare appartementen variëren in grootte van ca. 20 m² tot wel 300 m². Dit zijn 1 t/m 5 kamerappartementen, een groot deel met eigen buitenruimte. Ook komen er enkele appartementen met 2 woonlagen.

Architectuur Bajeskwartier

Hoogwaardige architectuur en een stedenbouwkundig plan dat voor directe verbinding met het centrum zorgt, maken Bajeskwartier een rijke uitbreiding van Amsterdam. Waar de fiets en de wandelaar vrij baan hebben en auto’s een plek ondergronds vinden. Een autovrij gebied dus, waardoor flora en fauna maximaal de ruimte krijgen. Zelfs verticaal groen in de vorm van een initiatief met stadslandbouw in de zogenaamde Groene Toren; het gebouw dat voorheen dienst deed als vrouwengevangenis in dit voormalig cultuurhistorisch icoon van Amsterdam.

Duurzaamheid

Bajeskwartier is een voorbeeldproject waar alle ruimte wordt geboden aan duurzaamheid en waar gezond leven en inclusiviteit het uitgangspunt is. Door hergebruik van 98% van alle materialen uit de voormalige gevangenis en toepassing van alleen hernieuwbare materialen, wordt ook op het onderwerp circulariteit ongekend hoog gescoord.

Het nieuwe model voor duurzaam en gezond hoogstedelijk wonen wordt hier uitgevonden. In de vorm van een Living Lab en i.s.m. specialisten, onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars, studenten, gebruikers en bewoners worden hier experimenten aangegaan die tot de meest innovatieve en vooruitstrevende oplossingen leiden.

De hoge ambities op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid zijn geen loze beloftes maar worden stelselmatig en zorgvuldig uitgewerkt tot toetsbare, realistische en haalbare doelen

Geen Urban Living

Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, leren, beleven, bewegen en verblijven samenkomen. Een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende nieuwe wijk van Amsterdam.

Interesse

De allerlaatste woningen in The Jay zijn nu in verkoop! Ben je geïnteresseerd in een woning? Schrijf je dan in via de project website, hier maak je een persoonlijke account en kun je aangeven in welk bouwnummer(s) je interesse hebt. Indien er een appartement van één van jouw voorkeuren beschikbaar komt voor jou, dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak met de makelaar.

Heb je vragen over jouw inschrijving of het project? Neem dan contact met ons op via 020-3050560 of nieuwbouw@eefjevoogd.nl.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en heb je behoefte aan meer informatie? Maak dan een afspraak bij de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum van Bajeskwartier. Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen over wonen in Bajeskwartier.

Alles wat in de Bajes Lounge wordt getoond, is een voorproefje van de afwerkingsmogelijkheden voor de woningen. De Bajes Lounge is gevestigd in het voormalige ketelhuis, aan het entreeplein, naast het hoofdgebouw in het toekomstige Design District. De Bajes Lounge is in eerste instantie alleen te bezoeken op afspraak. Naar verwachting is de Bajes Lounge tegen de zomer ook toegankelijk voor vrije inloop.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Bajeskwartier | The Jay

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

 • Bajeskwartier The Jay Eefje Voogd Makelaardij projecten nieuwbouw Amsterdam

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Tim van de Steege
  020 3050560tim@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bajeskwartier | The Robin

   Amsterdam
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier
  • Bajeskwartier | The Ruby

   Amsterdam