Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Elements Amsterdam 
Locatie project
Amsterdam, Amstelkwartier 
Website project
Development
Kondor Wessels Vastgoed 
 

Links

BESCHRIJVING

Bruisend hoofdstedelijk wonen in Elements Amsterdam

Het hoofdstedelijke leven bruist. Toch verlangen we soms ook naar rust en ruimte. Maak kennis met Elements Amsterdam; de enige plek binnen de ring die zo rijk is aan groen én de Amstel. Waar je duurzaam en comfortabel woont in je zonovergoten woning. Een gebouw dat perfect in balans is met de elementen. Je eigen plek om op te laden. Bereikbaar over de weg óf over het water. Met de levendige binnenstad binnen handbereik. Hier combineer je stadse dynamiek met natuurlijke rust. Hier kom je tot jezelf.

Aanbod

Elements krijgt 70 koop- en 70  huurwoningen in het midden segment. De comfortabele appartementen bieden een panoramisch uitzicht op de stad, het groen of op het water. De bewoners van Elements genieten samen van een private groene binnentuin, een wintertuin en een daktuin waar ’s winters geschaatst kan worden. Het exclusieve zwembad biedt vrij uitzicht over de Amstel. In de plint van Elements vind je commerciële ruimtes, co-working spaces en een gezellige bar voor de hele buurt.

Design

Het internationaal prijswinnende ontwerp van Elements is parametrisch. De contouren van het gebouw zijn afgestemd op haar natuurlijke omgeving en zorgen voor een optimale woonbeleving. Hierdoor trakteert elk appartement je op een schitterend uitzicht, overvloedig daglicht en je eigen windluwe terras. Het hele jaar door leef je in balans met de elementen. Hier zie je de stad en voel je de natuur.

Locatie

In Elements woon je op een unieke locatie in het Amstelkwartier, met alles binnen handbereik. Een eigen plek om je terug te trekken. Om op te laden. En alle ruimte om te bewegen: in het groen, aan het water, op het water. Of staar gewoon ontspannen de verte in, met je blik op oneindig. Elements laat je buitengewoon leven binnen de ring.

Klimaatpositief wonen

Klimaatneutraal gaat niet ver genoeg. Elements is klimaatpositief op het gebied van energie en heeft een positieve impact op het klimaat. Dat betekent dat het gebouw zichzelf voorziet van energie. Bovendien zorgt de verwerking van duurzaam hout voor een lage C02 footprint. Het ruim aanwezige groen in de verschillende tuinen verlaagt de hittestress uit de stad.

Interesse?

Schrijf je dan in via de project website Voor vragen of meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen, we zijn te bereiken via 020-3050560.

Elements Amsterdam is een ontwikkeling van Kondor Wessels Vastgoed

 

Lees meer Lees minder

Verkoop event

15 mei vanaf 18:00 uur in de Ventuno Skylounge
Amstelvlietstraat 4 te Amsterdam
Objecten: Penthouses en nieuwe appartementen
Meld je hier aan voor een tijdsslot

DISCOVER Elements Amsterdam

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • SPOT Amsterdam | Crystal

   Amsterdam, Amstel III
  • Cruquius 1.4

   Amsterdam, Cruquiuseiland
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam