Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Aan het IJ 
Locatie project
Overhoeks, Amsterdam 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest Development 

BESCHRIJVING

Het project Aan het IJ is volledig uitverkocht.

Eigenwijs en werelds wonen in een ontspannen leefomgeving met de dynamiek van Amsterdam binnen handbereik.

Aan het Schegpark, schuin achter EYE Filmmuseum wordt gebouwd aan de nieuwe wijk Aan het IJ. Diverse appartementencomplexen met ieder een geheel eigen karakter.

De appartementengebouwen zijn stuk voor stuk door toonaangevende architecten ontworpen. Met een hoog afwerkingsniveau, mooie materialen en een eigen en individueel karakter.

Aan het IJ is indrukwekkend groen: elk gebouw krijgt een eigen binnentuin, in een stijl en sfeer die past bij de architectuur van het gebouw.

Ben jij benieuwd hoe deze prachtige gebouwen eruit komen te zien? Bekijk de wijk hier in VR!

Appartementenzoeker

Er is veel te kiezen in Aan het IJ! Wil je weten welke appartementen voldoen aan jouw zoekcriteria?  Met de unieke Aan het IJ appartementenzoeker kun je zoeken op woonoppervlakte, aantal kamers en op prijs. Zo vind je gemakkelijk het appartement dat bij je past! Als je een bouwnummer aanklikt kun je alle informatie bekijken en een pdf downloaden met de sfeerplattegrond.
Naar de appartementenzoeker

To do

Met de pont sta je in 10 minuten in het levendige stadscentrum van Amsterdam en is het moeilijk kiezen uit al die leuke cafés en restaurants. Dus kies het dichter bij huis! Noord barst namelijk van de hotspots. 

Een van de leukste koffietentjes van Noord is The Coffee Virus, gevestigd in het hippe A-lab gebouw. In Café Keppler in de Van der Pekstraat kun je de hele dag terecht, van ontbijt tot en met diner. Ook in Tolhuistuin is bijna iedere dag wel iets te doen. Op het programma staan festivals, events, exposities en toffe concerten die worden georganiseerd in samenwerking met poptempel Paradiso. The Butcher Social Club in de plint van de A’DAM Toren biedt goede muziek, old-school flipperkasten, exclusieve cocktails en superlekker vlees. Voor nachtbrakers en early risers, open 24/7. In Noord verveel je je nooit.

Noord

Amsterdam Noord is bekend van de NDSM werf, van de Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij. Door de jaren heen verdween de zware industrie en ontstond er ruimte. Ruimte die in de rest van de stad schaarser werd. De creatieve scene ontdekte de stek. Er ontstonden creatieve hotspots en hippe restaurants, bars en festivals. Niet gek, want de ligging aan het IJ met uitzicht op de stad is uniek.

Een uitgelezen plek voor moderne nieuwbouw met internationale allure!

Bereikbaarheid

Vanaf Aan het IJ kom je het snelst in de stad met veerpont 907 vanaf de Buiksloterweg naar Amsterdam Centraal. De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. De veren varen de hele dag en nacht. Terwijl je vaart, heb je ook nog eens het mooiste uitzicht over het IJ. Ga je met de auto naar het centrum? Dan neem je de IJtunnel. Net zo makkelijk. Wil je met de auto naar je werk, het strand of vrienden? Vanaf Aan het IJ ben je in een mum van tijd op de snelweg. Via het Noorderpark en Buikslotermeer rijd je naar de ring van Amsterdam, de A10. En met De Noord/Zuidlijn reis je snel en gemakkelijk van Amsterdam Noord, onder het centrum door, naar station Zuid.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Aan het IJ

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Margriet Engbersen
  020 3050560margriet@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Cruquiuswerf

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • ODE Apartments

   Amsterdam Oosterdokseiland
  • Oostenburg

   Amsterdam