Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
ODE Apartments 
Locatie project
Amsterdam Oosterdokseiland 
Oplevering
Q1 2023 
Prijs
Van €1.200.000 tot €1.315.000 v.o.n. 
Website project
Development
BPD 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Nu in verkoop: Stijlvolle Ode-appartementen in het kloppende hart van Amsterdam!

Ode Apartments, een iconisch, state-of-the art modern gebouw aan het Oosterdok, maakt modern en comfortabel wonen mogelijk in het authentieke en historische hart van de stad. Ontworpen met het oog op de toekomst en midden in het historische erfgoed. UNStudio, een internationaal opererend architectenbureau, ontwierp 41 appartementen in 6 verschillende types voorzien van een hoogwaardige afwerking en duurzaam gebouwd. De verkoop is gestart, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Uitzonderlijk wonen omlijst door historisch Amsterdam

De luxe appartementen op het Oosterdokseiland sluiten perfect aan op de schoonheid van Amsterdam, met zijn rijke verleden én uitdagende blik op de toekomst. Alle appartementen hebben een ‘room with a view’; met prachtig uitzicht op water, schepen en historische architectuur. Tegelijk geniet u van de voordelen van nieuwbouw; modern, duurzaam, licht en comfortabel wonen. Een slim huissysteem, te bedienen met telefoon of tablet, regelt hier uw verwarming, ventilatie en mogelijk ook uw verlichting en geluidsinstallatie.

Locatie

De unieke plek Oosterdok gecombineerd met de zeer centrale ligging nabij horeca, winkels en culturele activiteiten. Dit is echt een toplocatie. Het Oosterdokseiland geniet al veel bekendheid als ‘hotspot’, dankzij de aanwezigheid van onder andere horeca op topniveau, het Amsterdams Conservatorium en de Openbare Bibliotheek. In een Ode-Appartement liggen de voorzieningen letterlijk aan uw voeten. Ook voor een wandeling langs het Oosterdok en naar het Marineterrein hoeft u niet ver de deur uit. Of spring op de fiets om de sfeer te proeven en de schoonheid van de stad op te snuiven.

Aanbod

In het complex van Ode komen 41 appartementen in 6 verschillende types, in woonoppervlakte variërend van 67 m2 tot  300 m2!

Er zijn nog slechts enkele Ode Appartementen beschikbaar: 3- en 4-kamerappartementen aan NEMO-zijde, met uniek uitzicht over het Oosterdok en een woonoppervlakte van circa 126 m2 (type N/X),

Bij alle appartementen bestaat ook de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats aan te kopen in de parkeergarage.

Planning bouw

Met een team van de beste experts wordt er inmiddels elke dag gewerkt en gebouwd aan Ode Apartments. De vorderingen zijn al duidelijk zichtbaar op het terrein. De oplevering van de appartementen zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 beginnen.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560.

Lees meer Lees minder

DISCOVER ODE Apartments

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Karin Posthuma
  020 3050560karin@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Mayor One & Four

   Amstelveen
  • Groenmarkt

   Amsterdam Centrum
  • The Doors

   Amsterdam Buiksloterham