Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Groenmarkt 
Locatie project
Amsterdam Centrum 
Oplevering
Q2 2021 
Prijs
Van €980.000 tot €1.020.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
HBB Heemstede 

BESCHRIJVING

Groenmarkt is volledig uitverkocht.

Met twee bijzondere woongebouwen rond een intiem plein, zo herleeft de Groenmarkt in de Jordaan. En met veel aandacht voor mens, plant en dier. Bewoners ontmoeten elkaar op het plein of komen tot rust in het duinlandschap op het dak.

Twee mooie woongebouwen aan een Jordanees plein

Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen en 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage met alle ruimte voor Moeder Natuur. Er zijn nog slechts 3 Bel-etage woningen met souterrain beschikbaar. Deze ruime dubbellaagse appartementen hebben een eigen entree en geheel uniek een eigen woon -en leefruimte in hartje centrum. Op het dak  komt er een fantastisch duinlandschap met daktuin en zwembad voor bewoners en onder het gebouw een ruime parkeerkelder. Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes, dat is Groenmarkt.

Duinlandschap met uitzicht over de stad

De buitenruimtes in Groenmarkt zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak wordt, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor feestjes, gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos… compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

Groen voor mens, plant en dier

Groenmarkt is een eerbetoon aan de oude en nieuwe stadsnatuur. Was dit vroeger de plaats waar aardappelen en bieten werden verkocht en gekocht, nu wordt het een plek waar het helmgras wiegt in de wind, waar de wilde bij voorzichtig de bloemen afsnuffelt, waar de huismus nestelt in de groene zijgevel op weg naar het plein en waar de planten dwars door de balkons heen groeien. Groenmarkt is een project met een menselijke maat en een fijne, ruimtelijke identiteit. Mens, plant en dier: hier vindt iedereen ‘een groen stekkie’. In een prachtige setting van water, kade en stad.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Groenmarkt

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Somerparc aan de Amstel

   Amsterdam Het Amstelkwartier
  • The Mayor One & Four

   Amstelveen
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam