Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
SPOT Amsterdam | Crystal 
Locatie project
Amsterdam, Amstel III 
Prijs
Nu in verkoop 
Website project
Development
COD en DUQER 
 

BESCHRIJVING

Your hotspot in Amsterdam!
Benieuwd naar het woningaanbod in SPOT, of naar hoe deze splinternieuwe stadswijk er straks in het echt uitziet? Kom dan langs in het verkoopcentrum van SPOT op de bouwlocatie! Een afspraak is niet nodig. Ons team ontvangt je graag. Vlakbij metrostation Bullewijk en bushalte Gebouw Atlas.

Wanneer: iedere dinsdag tussen 12.00 en 14.00
Adres: Hogehilweg 3 te Amsterdam (het verkoopcentrum is gelegen op de 2e verdieping van het gebouw)

SPOT Amsterdam | Crystal
SPOT is een splinternieuwe woonwijk voor iedereen. Van jong tot ouder, alleen of samen en met of zonder kinderen. In deze levendige en gemengde stadswijk komt een divers aanbod van 1.090 koop- en huurwoningen in allerlei prijsklassen. Met winkels, horeca, een basisschool en kinderdagverblijf dichtbij. Jouw unieke kans op een betaalbare nieuwbouwwoning in de stad. Als eerste van de zeven gebouwen is Crystal in verkoop.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien en tot in de puntjes afgewerkt. Ook hebben ze één, twee of drie slaapkamers, een goede indeling, indien gewenst een eigen of gedeelde parkeerplek en een mooie buitenruimte. Van fijne balkons (soms zelfs twee) en lichte loggia’s tot fraaie dakterrassen. Op de begane grond van het gebouw komen kantoren, boetieks, horeca, sportvoorzieningen en een kinderdagverblijf.

Nieuw Amsterdams Wonen
Groen, stads én betaalbaar wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject. Wil jij wonen, werken en leven in een enorm groen park met alle stadse voorzieningen? Schrijf je dan nu in voor een van de 179 city apartments, grand apartments en penthouses in Crystal. De eerste van zeven waarvan de verkoop is gestart! This is your SPOT.

City apartments
Je hebt alles bij de hand in deze perfect ingedeelde city apartments, variërend in grootte tussen de 46 m² en 57 m². De compacte city apartments zijn voorzien van alle comfort en gemak. Zo beschik je over een mooie badkamer, één slaapkamer, vloerverwarming en vloerkoeling. Ook geniet je van het warme zonnetje op je eigen balkon of terras. De city apartments hebben een koopsom van €316.226,- v.o.n.

Grand apartments
De goed ingedeelde grand apartments – verspreid over alle verdiepingen – hebben woonoppervlakten van 71 m² tot 127 m². Naast een ruime living met een open keuken en twee of drie slaapkamers beschik je over een eigen balkon of terras. Sommige appartementen hebben zelfs twee buitenruimten. Het spreekt voor zich dat alle grand apartments eigentijds zijn afgewerkt. De Grand apartments starten met een koopsom vanaf €464.500,- v.o.n.

Riante penthouses – UITVERKOCHT!
Als kroon op deze mooie en architectonische woontoren komen er 4 luxe penthouses op de bovenste verdieping. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 178 m² of 185 m². Hier heb je echt alle ruimte! De riante penthouses liggen op de 30e verdieping en bieden een schitterend uitzicht over deze nieuwe Amsterdamse stadswijk in wording, zo ver als de horizon reikt.

Gerenommeerd ontwerp
De eigentijdse woningen voldoen aan de modernste energie- en duurzaamheidseisen en worden ontworpen door gerenommeerde architecten. Naast fantastisch wonen, is er veel aandacht voor groen, sport en beweging in de openbare ruimten. De exacte invulling en uitwerking van de grootscheepse gebiedstransformatie zijn nog volop in ontwikkeling. Naar verwachting worden de eerste woningen in 2025 opgeleverd.

Een verrassend stadse woonplek. Dat is SPOT. Met alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt. Van winkelcentrum de Amsterdamse Poort, de ArenA Boulevard en AFAS Live tot bioscoop Pathé Arena, de Ziggo Dome en metrostation Bullewijk. Maar denk ook aan gezellige restaurants, hippe koffiebars en trendy cafés zoals Brouwerij Kleiburg en Oma Ietje. En dit alles in een parkachtige, groene omgeving.

Hoog wonen met fantastische uitzichten
De echte internationale stadservaring vind je straks in SPOT Amsterdam. Stoere hoge woontorens, levendige pleintjes, grootstedelijke voorzieningen op loopafstand en snelle verbindingen naar het centrum. In SPOT komen huur- en koopwoningen in verschillende groottes: studio’s, stadsappartementen, lofts, gezinsappartementen en penthouses. De woningen voldoen aan de modernste eisen op het gebied van energie en duurzaamheid en worden ontworpen door toparchitecten.

Een bruisende nieuwe woonwijk
SPOT maakt onderdeel uit van een groter gebiedsontwikkeling voor het Amstel III-gebied. Tussen de Amstel en het AMC komen nieuwe woningen, hotels, een bruisende studentencampus, allerlei soorten voorzieningen en nieuwe horeca. Wonen en werken in SPOT wordt een geweldige beleving én zal zich dankzij de grote vernieuwing van het gebied bewijzen als een slimme investering. SPOT Amsterdam krijgt afwisselend hoge woontorens met verre uitzichten over stad en land en kleinere appartementengebouwen aan intieme pleintjes en groene straten. In SPOT ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik én met het centrum van Amsterdam op vijftien minuten reisafstand.

Hondsrugpark wordt een prachtig biodivers stadspark van maar liefst zeven voetbalvelden groot. Met alles erop en eraan. Een wervelende wijk in ontwikkeling, waar alles uit de kast wordt gehaald om betaalbaar en goed te wonen, te werken en te ontspannen. Zo woon je in een autoluwe omgeving met volop fiets- en wandelroutes, verblijfsplekken aan het water en talrijke sportfaciliteiten. Hondsrugpark – en ook SPOT – is een pionierende woon- en werkwijk. De komende jaren wordt het gebied ontwikkeld tot dé ideale plek in Amsterdam om te wonen, te werken en te leven. Een levendige en gemengde stadswijk met woningen, kantoorruimte en allerlei voorzieningen voor de circa 2.500 nieuwe bewoners.

Interesse in wonen in SPOT?
SPOT is nu in verkoop! Durf jij het aan om dit gebied mee om te toveren tot the place to be? Geef dan via de projectwebsite je woningvoorkeur door voor een van de compacte city apartments of comfortabele grand apartments in Crystal.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via 020-3050560 of ga naar de project website. Bekijk daar het aanbod en schrijf je in!

Spot Amsterdam is een initiatief van COD en Duqer.

Lees meer Lees minder

DISCOVER SPOT Amsterdam | Crystal

 • Koop appartement Amsterdam Zuid oost Spot City Apartment Eefje Voogd Makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?












  CONTACTPERSOON
  Samantha
  020-3050560samantha@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bajeskwartier | The Jay

   Amsterdam
  • Bajeskwartier | The Robin

   Amsterdam
  • Bajeskwartier | The Ruby

   Amsterdam