Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bajeskwartier | The Ruby 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Vanaf € 440.000 v.o.n. 
Website project
Development
AM 
 
Downloads
Brochure

Links

BESCHRIJVING

The Ruby

Stedelijk wonen in het groen. Het lijkt een tegenstelling, maar het kan echt. The Ruby is een goed voorbeeld van een modern en super stedelijk gebouw, omringd door alle faciliteiten die wonen in de stad zo fijn maken. Maar dat ook middenin een groen landschap staat.

The Ruby ligt pal naast de moestuin en dichtbij voorzieningen op het gebied van zorg en gezondheid. Stap je naar buiten bij The Ruby, dan ben je direct onderdeel van het aaneengeschakelde tuinenlandschap. Een tuinenrijk met verschillende sferen en mogelijkheden voor sport en spel. Je hoort de vogels, ziet kinderen spelen, mensen die wandelen of je helpt mee in de moestuin.

Want ja, dát maakt The Ruby heel bijzonder: de moestuin aan de voet van het gebouw. Hier kun je samen met buren groenten verbouwen en gezond eten met verse, seizoensgebonden ingrediënten uit eigen tuin.

De woningen zijn zogezegd ‘life proof’. Dat houdt in dat ze van alle gemakken en comfort zijn voorzien voor nu én in de toekomst. Het betekent vooral dat je er lekker lang van kunt genieten en nooit meer hoeft te verhuizen. De variëteit maakt het wonen en leven in The Ruby leuk en verrassend. Zo zijn er 2, 3 en 4 kamerappartementen en twee unieke maisonnettewoningen. De woonoppervlakte varieert van zo’n 49 m2 tot 149m2. Aan jou de keuze!

De verkoop van fase 1 in The Ruby in Bajeskwartier is gestart!

Benieuwd of The Ruby passend is voor jou? Bekijk het aanbod en de brochure op de projectwebsite en schrijf je in!

 

Bajeskwartier

In Bajeskwartier is er straks plek voor iedereen. Voor jong en oud. Van singles tot gezinnen. Er komen appartementen in Bajeskwartier verdeeld over verschillende woontorens en de beschikbare appartementen variëren in grootte van ca. 20 m² tot wel 300 m². Dit zijn 1 t/m 5 kamerappartementen, een groot deel met eigen buitenruimte. Ook komen er enkele appartementen met 2 woonlagen.

Interesse

Heb je interesse in een appartement in The Ruby? Op de project website kun je zien welke appartementen er beschikbaar zijn en kun je je inschrijven. Uiteraard kun je de interesse ook kenbaar maken door ons te bellen of mailen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 020-3050560 of via nieuwbouw@eefjevoogd.nl
Lees meer Lees minder

DISCOVER Bajeskwartier | The Ruby

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


  CONTACTPERSOON
  Tim van de Steege
  020 3050560tim@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bajeskwartier | The Robin

   Amsterdam
  • Cruquius 2.3 Berkhout

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier