Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bajeskwartier | The Ruby 
Locatie project
Amsterdam 
Website project
Development
OMA architecten 
 

BESCHRIJVING

Nu in verkoop!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en wil je graag meer informatie? Kom dan zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum, van Bajeskwartier.

Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen voor wonen in Bajeskwartier. Ons verkoopteam staat voor je klaar, bestaande uit, een verkoopmanager, een makelaar, een hypotheekadviseur en een woonadviseur.

Van plan om te komen? Hartstikke leuk! Meld je graag wel even aan via nieuwbouw@eefjevoogd.nl, zodat rekening gehouden kan worden met je komst.

Wil je op dit moment meer weten van de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder en zijn bereikbaar via 020-3050560.
The Ruby

Stedelijk wonen in het groen. Het lijkt een tegenstelling, maar het kan echt. The Ruby is een goed voorbeeld van een modern en super stedelijk gebouw, omringd door alle faciliteiten die wonen in de stad zo fijn maken. Maar dat ook middenin een groen landschap staat.

Elk van de 68 tuinen in Bajeskwartier heeft een eigen karakter. Zodat je de rust kan opzoeken, of juist de reuring. The Ruby ligt in het Central District. In de elegante woontoren komen 96 hoge en lichte koopappartementen van ca. 55 m² tot ca. 150 m².

Het ontwerp van het gebouw is sculpturaal en bestaat uit drie in elkaar grijpende volumes. Balkons rondom dragen bij aan de lichte en transparante uitstraling. De woningen zelf zijn slim ingedeeld en bieden heel veel ruimte om comfortabel te leven. Bewoners delen extra collectieve ruimtes in het gebouw, zoals een huiskamer en een groot groen dakterras. Hier kunnen bewoners tuinieren, lekker in de zon zitten of op ongedwongen wijze elkaar ontmoeten. The Ruby is ontworpen door architectenbureau OMA.

Bajeskwartier

In Bajeskwartier is er straks plek voor iedereen. Voor jong en oud. Van singles tot gezinnen. Er komen appartementen in Bajeskwartier verdeeld over verschillende woontorens en de beschikbare appartementen variëren in grootte van ca. 20 m² tot wel 300 m². Dit zijn 1 t/m 5 kamerappartementen, een groot deel met eigen buitenruimte. Ook komen er enkele appartementen met 2 woonlagen.

Interesse

Heb je interesse in een appartement in The Ruby? Op de project website kun je zien welke appartementen er nog beschikbaar zijn en je inschrijven. Uiteraard kun je de interesse ook kenbaar maken door ons te bellen of mailen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 020-3050560 of via nieuwbouw@eefjevoogd.nl
Lees meer Lees minder

DISCOVER Bajeskwartier | The Ruby

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


  CONTACTPERSOON
  Sanne Raatjes
  020 3050560sanne@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Bajeskwartier | The Robin

   Amsterdam
  • Cruquius 2.3 Berkhout

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Elements Amsterdam

   Amsterdam, Amstelkwartier