Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Cruquius 2.3 Berkhout 
Locatie project
Amsterdam Cruquiuseiland 
Prijs
Van €350.000 tot €1.990.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest 

BESCHRIJVING

Cruquius Berkhout is uitverkocht. Heb je interesse in wonen op Cruquius, schrijf je dan in op de projectwebsite om op de hoogte te blijven van de start verkoop van het nieuwe plandeel Cruquius 1.4.

Een krachtig statement aan de kade! Cruquius 2.3 Berkhout bestaat uit 5 gebouwen. KCAP Architects & Planners maakte het prachtige ontwerp van Cruquius 2.3. De lichte gevelsteen en verdiepingshoge ramen zorgen voor een robuuste uitstraling. Met verschillende materialen en detaillering wordt er verschil aangebracht tussen de gebouwen.

Gebouw B & D liggen – zonder te overdrijven – op één van de mooiste plekjes van stadseiland Cruquius: direct aan het Amsterdam Rijnkanaal. De gebouwen zijn in waaiervorm ontworpen rond een autovrij binnengebied, waardoor optimaal zicht op het water is gecreëerd. Naast mooie bestrating en stijlvolle entrees wordt het een mooie groene woonplek met drie pleinen en dus alle ruimte om te ontspannen en te spelen. In de openbare ruimte wordt een bijzonder object behouden, namelijk een oude laad- en loskraan. Daarmee komen de historie van de plek en moderne luxe op een fraaie manier samen.

Aanbod
In gebouw B en D zullen 46 koopappartementen worden gerealiseerd. In gebouw B variëren de woonoppervlaktes van circa 48 tot 143 m2. De v.o.n.-prijzen zijn vanaf circa € 350.000,- v.o.n. In gebouw D zijn de appartementen groter, namelijk van circa 78 tot 255 m2, met een prijsindicatie vanaf circa € 530.000,- v.o.n.

Elk appartement is luxe afgewerkt, met een keuken van Leicht en een toilet en badkamer met hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk. Bovendien hebben alle appartementen een fraaie buitenruimte, van balkon, loggia tot (dak)terras.

Onder de gebouwen komt een parkeergarage waarin voor alle kopers een privé-parkeerplaats is gereserveerd. Je rijdt de garage in via de Hijskraanstraat. Vanuit de garage kun je binnendoor met de lift naar jouw woonverdieping. In de garage bevinden zich bovendien extra bergingen, kun je je fiets kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling én is ruimte voor deelauto’s.

Locatie
Cruquius 2.3 ligt aan het Amsterdam Rijnkanaal, heel dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het is een unieke plek aan het water, met een geweldig uitzicht. Bovendien geniet je hier van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan eigenwijze horeca, een supermarkt, tandarts en een sportschool. Je loopt er allemaal gemakkelijk naartoe. En met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam, óók een fijn idee.

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Cruquius 2.3 Berkhout

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON

  OVERIGE PROJECTEN

  • Cruquius Sigma

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Townhouses 1.6

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Tiny lofts op Cruquiuseiland

   Amsterdam Cruquiuseiland