Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Cruquius Sigma 
Locatie project
Amsterdam Cruquiuseiland 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest development en Koopmans TBI 

BESCHRIJVING

Cruquius 2.2 Sigma is uitverkocht.

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale stadswoningen met geweldig dakterras op het zuiden, gelegen op eigen grond! Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Ongetwijfeld een bijzondere plek hier in Amsterdam!

Met haar eigen identiteit is Cruquius uniek. Hier woon je binnen de ring van Amsterdam op een plek waar nieuw gebouwd wordt met respect voor wat oud is. Cruquius 2.2 Sigma ligt om de hoek van de natuurspeelplaats die wordt omringd door conceptstores en horeca met terrassen. Een heel bijzondere plek, waar de stad even heel ver weg lijkt. Al is het tegendeel waar. Met 10 minuten fietsen bevind je je al in hartje Amsterdam.

Urban Villa aan het water

De royale urban villa’s (gelegen op eigen grond) hebben een woonoppervlakte van circa 170 m² groot. Je auto parkeer je in de garage op de begane grond van de woning. Aan de waterkant heb je een fijne kamer, waar je ook prima een werkplek of speelkamer kunt creëren. De stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt en gezellig buiten kunt zitten.

Zonnige hotspot met waterzicht

De eerste verdieping is een grote open ruimte waar je woont en kookt. Met de openslaande deuren haal je buiten naar binnen en vice versa. Over de tweede en derde verdieping verdeeld zijn er vier slaapkamers. Allemaal hebben ze openslaande deuren en een Frans balkon. Zo sta je altijd in contact met het water. De overloop op de bovenste verdieping geeft bovendien toegang tot het dakterras. Hier kun je genieten van een exclusief uitzicht over het water en het bijzondere gebied. Fijne bijkomstigheid: de overloop is zo ruim dat je hier zelfs een tweede badkamer of pantry kunt maken.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Cruquius Sigma

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Noorderkwartier

   Amsterdam
  • Townhouses 1.6

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Cruquiuswerf

   Amsterdam Cruquiuseiland