Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Townhouses 1.6 
Locatie project
Amsterdam Cruquiuseiland 
Prijs
Vanaf €925.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest 

BESCHRIJVING

Cruquius 1.6 Townhouses is volledig uitverkocht.

De nieuwe woonwijk Cruquius ligt in het hippe Amsterdam-Oost – binnen de ring – op fietsafstand van het bruisende centrum.

In project Cruquius 1.6 zijn verschillende typen royale stadswoningen (Townhouses) bestaande uit 4 of 5 woonlagen gelegen in het groene hart van Cruquius. De woonoppervlaktes variëren van circa 171 tot 270 m².

Naast de stadstuin (tot ca. 50 m²) en een dakterras zijn de stadswoningen voorzien van alle luxe. Denk aan kwaliteiten als een harmonica pui of schuifpui, een vide, hoge ramen en plafonds, een complete keuken, hoogwaardig sanitair en veel kamers, waardoor je alle ruimte hebt om bijvoorbeeld thuis te werken maar ook gasten te ontvangen.
Koopsommen vanaf € 925.000,- v.o.n. op basis van 50 jaar afgekochte erfpacht exclusief parkeerplaats. In de parkeergarage zijn per woning één of meerdere parkeerplaatsen gereserveerd.

Townhouses met kwaliteit

 • Keuken via Leicht met onder andere een Quooker en stoomoven
 • Extra pantry of minibar
 • Complete moderne badkamer(s) via Tortu
 • De vides worden voorzien van een glazen balustrade
 • Grote harmonicadeuren of schuifpuien naar de stadstuin of terras
 • Compleet ingerichte stadstuinen en terrassen

Townhouses Parkview

De Townhouses Parkview bestaan uit 5 woonlagen van circa 200 m² en hebben uitzicht op het groene hart van Cruquius, met natuurspeelplaats en gezellige terrasjes. Deze Townhouses onderscheiden zich door de fraaie vides. Een ongekend gevoel van ruimte en licht. Het souterrain biedt volop mogelijkheden voor een werkruimte aan huis, speelkamer, een sfeervolle leefkeuken of een gastenverblijf. Met een heerlijk terras op het westen, kun je hier tot in de late uurtjes van de zon genieten. De Townhouses Parkview hebben rechtstreeks toegang tot een privé-parkeerplaats in de ondergelegen garage.

Townhouses aan een autovrije binnenstraat

Aan de binnenstraat komen 4-laagse Townhouses van circa 171 (Type T1 en T2) tot 220 m² (Type T4). In deze straat mag niet worden gefietst of gereden, waardoor het een ideale woonplek vormt voor een gezin met (jonge) kinderen; veilig en stil. Daarnaast hebben deze woningen een fantastische stadstuin op het oosten of op het westen hebben en een dakterras op de derde verdieping.

Townhouses Workspaces

Wil jij wonen en werken combineren? Dan zijn de Townhouses Workspaces misschien iets voor jou. Deze bijzondere woon-/werkwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 178 tot 270 m². De indeling is uniek en biedt alle vrijheid om wonen en werken te combineren. Denk hierbij aan een atelier, kantoor of een praktijk aan huis. Natuurlijk heb je ook hier een eigen parkeerplaats en een privé buitenruimte in de vorm van een groot terras op de 2e verdieping.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Townhouses 1.6

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Cruquiuswerf

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Cruquius Sigma

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam