Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Tiny lofts op Cruquiuseiland 
Locatie project
Amsterdam Cruquiuseiland 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Amvest 

BESCHRIJVING

Alle Tiny Lofts op Cruquiuseiland zijn verkocht.

Een geheel nieuw woonconcept, binnen de ring van Amsterdam op fietsafstand van het bruisende centrum.

Een betaalbare nieuwbouw koopwoning in Amsterdam was lange tijd een utopie. Met de nadruk op ‘was’, want op Cruquius wordt een nieuw woonconcept neergezet. Vanuit de gedachten om maximaal wooncomfort te bieden op circa 24 tot 30 m² is de Tiny Loft ontstaan. Een appartement met slimme indeling en hybride meubilair, zodat je ruimte hebt op de plekken waar je op dat moment bent.

Slim wonen op een toplocatie

Aan de Cruquiusweg ter hoogte van de Bottelarijstraat komt een wooncomplex met 52 Tiny Lofts; een betaalbaar slim appartement op een toplocatie – binnen de ring – van Amsterdam. Op de begane grond is ‘de koelkast van de wijk’ beoogd: een kleine stadssupermarkt waar je even wat verse olijven haalt, een maaltijdsalade, fles wijn of spullen voor het ontbijt. Voor de fietsen is er een afgesloten fietsenstalling, gevestigd op de begane grond en op de 1e verdieping.

Om de hoek vind je Het Pompengebouw en het Huisje Insulinde met horeca en gezellige terrasjes, Het Ketelhuis met de Amvest Studio, en speelgelegenheid in de vorm van een natuurspeeltuin. De oorspronkelijke bebouwing is gerenoveerd en herbouwd met speciale aandacht voor het behoud van de karakteristieke details en het exotische verleden. Straks zit je hier heerlijk op het terras met je koffietje, biertje of wijntje. En dat op een minuut loopafstand van je huis!

Uniek & kant-en-klaar

De Tiny Lofts zijn uniek. De woningen worden compleet opgeleverd voorzien van: een vloerafwerking, geschilderde wanden, keuken, kasten tot een bedmeubel en een complete badkamer. Natuurlijk bepaal je zelf de stijl, want de kleur van het hybride meubilair kies je zelf. Net zoals o.a. de gewenste kleur vloer, de kleur van het aanrechtblad, de keukenkastjes, de vloer- en wandtegels in de badkamer tot de kleur van je wastafelmeubel. Door de hoogte te benutten en wanden en meubels beweegbaar te maken, is de ruimte altijd zo slim mogelijk te gebruiken. Het inbouwgedeelte is straks op locatie te zien (als mock-up), zodat je precies weet wat je krijgt.

Smart living

De indeling van de Tiny Lofts is bijna identiek. Als je binnenkomt, heb je aan de ene kant de badkamer en aan de andere kant het bedmeubel met daaronder een vaste kast, je koelkast, ruimte voor je wasmachine, twee uitschuifbare kledingkasten en maar liefst 1 m³ verborgen bergruimte.

Tegen de badkamer is het vaste keukendeel geplaatst met een spoelbak, vaatwasser, combi-magnetron, kookplaat en afzuigkap. Daarnaast is er een verschuifbaar deel, waardoor je de keuken volledig kunt sluiten als je hem niet gebruikt. Dus, dat betekent extra ruimte in je woonkamer! Geen zorgen, de koelkast zit onder het bedmeubel, dus hier kun je altijd bij! Gewoon in jouw eigen Tiny Loft.

Voor iedereen een buiten

Nog zoiets leuks: iedereen kan gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte. Elke verdieping heeft een terras van circa 9 m² op het zuiden waar je jouw buren kunt ontmoeten. Dat neemt niet weg dat de meeste Tiny Lofts beschikken over een Frans balkon. De appartementen aan de westzijde op de 6e verdieping hebben zelfs een eigen terras. Hier zit je fantastisch in de avondzon.

De koopsom van de woningen is vanaf € 192.000,- v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Inschrijven

Speciaal voor starters! Pak jij deze kans? Ga snel naar de woningzoeker op de projectwebsite en schrijf je in.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Tiny lofts op Cruquiuseiland

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam
  • Cruquiuswerf

   Amsterdam Cruquiuseiland