Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bloom Merwede 
Locatie project
Utrecht 
Website project
Development
Boelens de Gruyter, G&S vastgoed, Roundhill Capital 
 

BESCHRIJVING

Nieuwbouw project Bloom Merwede; een nieuwe groene stadswijk aan het water, midden in Utrecht

Wil je meer weten over Bloom Merwede? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ins & outs rondom dit project.

Maak nu kennis met Bloom Merwede in Utrecht! Dit zijn de eerste woningen in de nieuwe groene stadswijk Merwede die in verkoop gaan. In totaal komen er 1.073 woningen, waaronder 218 koopwoningen. Variërend van compacte appartmenten tot ruime herenhuizen, luxe appartementen en exclusieve penthouses.

Zodra je de wijk in fietst maakt het geluid van ronkende auto’s plaats voor fluitende vogels. Geniet in het zonnetje in het park uitkijkend over het water, waar plezierbootjes en kanoërs langsvaren. Of met een drankje op één van de terrassen vlakbij. Onderweg naar je herenhuis of appartement ontmoet je je buren in een groene binnentuin of op een gezellig plein, haal je je kinderen van school of loop je een rondje langs het groene dwaalspoor, het hart van de wijk.

Bloom Merwede biedt een combinatie van wonen, recreëren, stedelijk genieten én duurzaam groen buitenleven. Je woont hier aan een gezellige binnentuin of groen plein, waar kids spelen en je je buren ontmoet. In een knus dwarsstraatje of aan een fris groen park. Vanuit je woning kijk je zó over het Merwedekanaal en de karakteristieke woonboten.

Hier komen 218 koop- en 855 huurwoningen. 

Een gevarieerd aanbod van sociale huurwoningen tot ruime townhouses en appartementen. Gelegen in verschillende woongebouwen met elk hun eigen specials en sfeer. Van stedelijk tot groen en van industrieel tot elegant. In Bloom Merwerde woon je in fantastisch groen, zijn alle voorzieningen op steenworp afstand én laad je helemaal op. Een unieke balans tussen rust en reuring. En dat allemaal mét de bruisende binnenstad van Utrecht het het Centraal Station om de hoek.

Interesse?

Wil je meer weten over Bloom Merwede? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ins & outs rondom dit project. Neem voor meer informatie of overige vragen contact met ons op via 020-3050560 of email info@eefjevoogd.nl.

Autovrij en duurzaam

De wijk wordt volledig autovrij. Met ruimte voor fietsparkeren in de woongebouwen. Er komen mobiliteitshubs voor deelvervoer. Merwede wordt ook nog bijna energieneutraal. Het krijgt de grootste, ondergrondse warmte-koudeopslag van Nederland om de wijk te verwarmen of te koelen.

Voorzieningen

Dit gebied zit vol creativiteit en levendigheid: het is een bruisende plek met ruimte voor cultuur, sport en creativiteit. Er is een Merwede-lab, waarin innovatie en experiment op het gebied van circulariteit, energie, social design en gezond stedelijk leven plaatsvinden en zo weer toegepast worden in de wijk. Of ga boulderen bij Klimhal Sterk, maak een wandel- of hardlooprondje langs het kanaal, drink een kop koffie of een biertje bij Café Keet, eet een vegan shoarma bij MENU: een markthal met horeca, creatieve bedrijvigheid en stadslandbouw en laat je inspireren door de verschillende creatieve ondernemers in Kanaal30 en de Vechtclub XL.

De Merwede Big 5

Flora en fauna zijn in Merwede top prioriteit. De Big 5 krijgen net zoveel ruimte als de bewoners. In alle binnentuinen kom je ze straks tegen: vlinder, egel, zangvogel, vleermuis en zwaluw.

Interesse?

Wil je meer weten over Bloom Merwede? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite Je wordt dan op de hoogte gehouden van de start verkoop en alle ins & outs rondom dit project. Neem voor meer informatie of overige vragen contact met ons op via 020-3050560 of email info@eefjevoogd.nl.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Bloom Merwede

 • Bloom Merwede Utrecht nieuwbouw appartement, herenhuis, woning, penthouse koop huur Eefje Voogd Makelaardij

 • Bloom Merwede Utrecht nieuwbouw appartement, herenhuis, woning, penthouse koop huur Eefje Voogd Makelaardij

 • Bloom Merwede Utrecht nieuwbouw appartement, herenhuis, woning, penthouse koop huur Eefje Voogd Makelaardij

 • Bloom Merwede Utrecht nieuwbouw appartement, herenhuis, woning, penthouse koop huur Eefje Voogd Makelaardij

 • Bloom Merwede Utrecht nieuwbouw appartement, herenhuis, woning, penthouse koop huur Eefje Voogd Makelaardij

https://www.bloommerwede.nl/

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Yvonne Wissink
  020-3050560yvonne@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Vivere

   Vleuten
  • De Krijgsman Muiden

   Muiden