Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Bredius 
Locatie project
Amsterdam 
Prijs
Vanaf €725.000 v.o.n. 
Website project
Development
NL-development BV 
 

BESCHRIJVING

Binnenkort in verkoop: Bredius

Alle voordelen van nieuwbouw en de karakteristieke, historische uitstraling van de Amsterdamse School. Het wordt gecombineerd in nieuwbouwproject Bredius, in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West. Bredius telt 22 koopappartementen van ca 87 tot ca 128 vierkante meter, met drie tot vijf kamers. De verkoop start binnenkort.

Amsterdamse School-stijl
Bredius is een ontwerp van Monadnock Architecten en geïnspireerd op de aangrenzende Amsterdamse Schoolarchitectuur. Het past naadloos binnen de bestaande bebouwing. De uitstraling van het gebouw zorgt ervoor dat je je hier meteen welkom voelt. De menselijke maat voert de boventoon, met onder meer versieringen in de bakstenen gevels, steile daken, bijzondere vormen en beeldhouwwerk van natuursteen.

Verbinding
Verbinding met de buurt is een belangrijk uitgangspunt. Twee poorten aan weerszijden van het gebouw zorgen voor een gastvrije ingang naar de groene binnentuin. De tuin is een groene oase voor bewoners en bezoekers. Op de begane grond van Bredius is ruimte voor kleine bedrijven, buurtorganisaties, sport- en lifestyleactiviteiten en ateliers met op de zuidpunt een terras.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Met een A+++ energielabel wordt er net zo veel energie verbruikt als opgewekt (nul-op-de-meter). Dat scheelt in je energierekening, en bestaat de mogelijkheid tot rentekorting op je hypotheek. Bovendien kun je sinds 1 januari 2024 voor woningen, afhankelijk van je energielabel, extra geld lenen bovenop je maximale hypotheek. Met een A+++ is dat € 20.000,- extra.
Ook op andere manieren is wonen in Bredius duurzaam. In de constructie van het gebouw wordt veel hout verwerkt, waarmee CO2 wordt opgeslagen. Het project is daarnaast ‘rainproof’, wat betekent dat regenwater zo veel mogelijk wordt opgevangen en gebruikt. Als bewoner kun je gebruikmaken van een deelauto. En dankzij nestkasten, insectenhuizen en groene gevels draagt Bredius ook nog eens bij aan de biodiversiteit in de stad.

Parkeermogelijkheid
In de parkeergarage onder het gebouw is mogelijkheid om elektrisch te laden en gelegenheid tot gebruik van deelauto’s.

Kenmerken Bredius
– Aantrekkelijke en rustige locatie
– Centrale ligging; binnen 5 minuten op de ring A10 en A5 en met de fiets of openbaar vervoer in 6 minuten in het centrum en op het Centraal Station
– Aangename binnentuin, de ‘groene kamer’, wat een prettig leefklimaat geeft
– Parkeergarage onder het gebouw met EV-aansluitpunten
– Gelegenheid tot gebruik deelauto’s
– Zeer duurzaam:
– A+++-label
– Houtconstructie die CO-2 opslaat
– Rainproof (regenwater wordt opgevangen en hergebruikt)
– Dier- en plantvriendelijk door nestkasten, insectenhuizen en groene gevels

Aanbod koopappartementen
Voor de 22 koopappartementen is bewust gekozen voor grote appartementen met diverse indelingsmogelijkheden die een ruime variatie aan leefstijlen mogelijk maken. Jong of ouder, gezin, stel of single, in Bredius voelt iedereen zich thuis.
Ieder appartement heeft een balkon of een terras op het zuiden of zuidwesten.

Kenmerken koopappartementen
– Drie- vier- of vijfkamerappartementen
– Het gebruiksoppervlak varieert van 87 m2 tot 128 m2
– Prijzen vanaf € 725.000,- v.o.n. (excl. afgekochte erfpacht en excl. parkeerplaats)
– Diverse indelingsmogelijkheden
– Ieder appartement heeft een balkon of een terras op het zuiden of zuidwesten
– Verwachte oplevering aanvang 2026

Meer informatie
Kijk meer informatie over het project op de website van Bredius Amsterdam. Hier kun je je inschrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Bredius. Neem voor vragen contact met ons op via 020-3050560. Of je kunt een mailtje sturen via info@eefjevoogd.nl

Lees meer Lees minder

DISCOVER Bredius

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


    CONTACTPERSOON
    Margriet Engbersen
    020 3050560margriet@eefjevoogd.nl