Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Admiraal 
Locatie project
Amsterdam Oostenburg 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Steenwell en VORM Ontwikkeling 

BESCHRIJVING

De Admiraal is volledig uitverkocht

24 Exclusieve appartementen en 4 penthouses gelegen op eigen grond in de binnenstad van Amsterdam op Eiland Oostenburg.

Het stoere gebouw De Admiraal staat in de binnenstad van Amsterdam, om de hoek van de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek – uitkijkend over water – waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, creatieve broedplaatsen, een Amsterdamse markthal in de historische Werkspoorhal en een uitdagende gym. Hier komen wonen, werken, recreëren en leven organisch samen. Zo bevindt zich op de begane grond van De Admiraal een supermarkt voor uw dagelijkse verse boodschappen.

Afwerking

De 24 exclusieve appartementen en 4 penthouses hebben verdiepingshoge ramen en zijn perfect afgewerkt met onder andere een luxe keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren, smart electronics en hoogwaardig sanitair. Daarbij is De Admiraal energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

Ligging

De Admiraal schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. In het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. Voor jong en oud. Door de centrale ligging bent u snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Met de fiets of te voet staat u zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van het energieke stadse leven.

Eigen grond

De Admiraal staat zoals alle gebouwen aan de Jan Kiststraat op eigen grond. Er is dus geen gedoe met dure erfpacht. Uniek in Amsterdam. Door het duurzame ontwerp profiteert u ook nog eens van verrassend lage hypotheeklasten.

Eiland Oostenburg

Eiland Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

Interesse

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Registreer je dan via de project site.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Admiraal

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Keizer

   Amsterdam Oostenburg
  • Werf Acht

   Amsterdam Oostenburg
  • De Hout

   Amsterdam Oostenburg