Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Keizer 
Locatie project
Amsterdam Oostenburg 
Oplevering
Q2 2021 
Prijs
Van €452.000 tot €522.000 v.o.n. 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Steenwell en VORM Ontwikkeling 

BESCHRIJVING

De Keizer is verkocht!

De Keizer is een stoer gebouw van zeven verdiepingen met een fraaie ecologische daktuin. Er zijn 2 studio’s, 2 maisonnettes, 34 appartementen en 6 XL-appartementen. De oppervlakte van de appartementen varieert van 34 tot 88m². Wees er snel bij, er zijn nog slechts 3 van de 44 appartementen beschikbaar.

Het stoere gebouw De Keizer staat in de binnenstad van Amsterdam, om de hoek van de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek – uitkijkend over water – waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, creatieve broedplaatsen, een Amsterdamse markthal in de historische Werkspoorhal en een uitdagende gym. Hier komen wonen, werken, recreëren en leven organisch samen.

Adembenemend uitzicht

De 44 exclusieve appartementen hebben verdiepingshoge ramen voor veel lichtinval en het gebouw maakt direct indruk met zijn ligging aan het water en zijn stoere uiterlijk.

De kroon op De Keizer is de ecologische daktuin met bomen, struiken en speeltoestellen. Geniet van het betere buitenleven en een adembenemend uitzicht over Amsterdam.
Het is dé plek om buren te ontmoeten. Vrienden en familie te ontvangen. Of om even alleen te zijn in alle rust.

Ligging

De Keizer schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. In het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. Voor jong en oud. Door de centrale ligging ben je snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Met de fiets of te voet sta je zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van het energieke stadse leven.

Eigen grond

De Keizer staat op eigen grond. Er is dus geen gedoe met dure erfpacht. Uniek in Amsterdam. Door het duurzame ontwerp profiteer je ook nog eens van verrassend lage hypotheeklasten.

Eiland Oostenburg

Eiland Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar je op topniveau woont, werkt en leeft.

Interesse

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Registreer je dan via de project site.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Keizer

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Werf Acht

   Amsterdam Oostenburg
  • De Susanna

   Amsterdam Oostenburg
  • De Prins

   Amsterdam Oostenburg