ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Prins 
Locatie project
Amsterdam Oostenburg 
Website project
Development
Steenwell en VORM Ontwikkeling 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Oostenburg was ooit het hart van de Amsterdamse handel en industrie: de schepen van de VOC losten kostbare waren uit verre landen op de kades, Stork bouwde er machines en locomotieven. Nu wordt Oostenburg een eigentijdse woonwijk met een historisch karakter.

De Prins wordt een icoon van Oostenburg: dankzij zijn veertien verdiepingen steekt het gebouw met kop en schouders boven de omgeving uit. De karakteristieke rode kleur maakt De Prins herkenbaar van grote afstand.

De Prins staat vlakbij de VOC-kade, een prachtige plek aan het water op Oostenburg. U woont midden in Amsterdam, maar dan op een eiland, en dat geeft de wijk een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

De Prins bestaat uit 125 nieuwbouwwoningen in verschillende afmetingen. De koopappartementen bestaan uit compacte appartementen van 44 m² tot royale 3 kamer appartementen van 82 m². Ieder met zijn eigen buitenruimte.

Het afwerkingsniveau is hoog, en u kunt uw nieuwbouwwoning in De Prins laten vormgeven zoals u dat wenst: u kunt kiezen uit 3 afwerkpakketten Base Line, Luxury Line en Superior Line.

Planning
De verkoop is begonnen! U kunt zich inschrijven via de projectwebsite.

De Prins is ontworpen door Workshop Architecten.

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Prins

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
CONTACTPERSOON
Emily
020 305 0560

OVERIGE PROJECTEN

  • De Hout

    Amsterdam Oostenburg
  • De Susanna

    Amsterdam Oostenburg
  • Werf Acht

    Amsterdam Oostenburg