Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Susanna 
Locatie project
Amsterdam Oostenburg 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Steenwell en VORM Ontwikkeling 

BESCHRIJVING

De Susanna is uitverkocht.

High end compacte stadsappartementen van hoofdzakelijk ca. 40 tot 45 m² gelegen op eigen grond.

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Susanna. Een stijlvol en duurzaam gebouw – van vier contrastrijke panden – met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande architecten van Paul de Ruiter ArchitectsRonald Janssen Architecten en Bastiaan Jongerius Architecten. De fraaie en energiezuinige gebouwen ademen door de verschillende gevels een typische Amsterdamse woon- en werkomgeving.

Luxe compacte stadswoningen

De Susanna telt in totaal 57 luxe compacte stadswoningen, hoofdzakelijk ca. 40 tot 45 m². Verspreid over vier unieke panden met elk een eigen entree en direct aan het water. De stadswoningen worden casco opgeleverd. U heeft de mogelijkheid om samen met binnenhuisarchitect DOEN een compleet ontwerpplan te maken met materialen, stoffering en inrichting voor uw droomhuis op maat. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte, maar bewoners kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke groene daktuin.

Locatie

De luxe appartementen liggen aan het water van de Oostenburgervaart. In vier elegante gebouwen met afwisselende gevels, veel lichtinval en alle comfort. Op uw eigen balkon of in de zonnige daktuin geniet u van de rust, het water, de stad en de buitengewone eilandsfeer. En geen gedoe met dure erfpacht, want het gebouw staat op eigen grond. Uniek in Amsterdam. Door het duurzame ontwerp profiteert u ook nog eens van verrassend lage hypotheek- en energielasten.

Uitstraling

Op eiland Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Susanna, dat uit vier verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit gecombineerd met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling. Stoer, industrieel en typisch Amsterdams. Samenhang ontstaat door de eenduidige architectuur met robuuste en natuurlijke materialen zoals baksteen, beton, staal en hout.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Susanna

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Hout

   Amsterdam Oostenburg
  • De Prins

   Amsterdam Oostenburg
  • De Pauwel

   Amsterdam Oostenburg