Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Pauwel 
Locatie project
Amsterdam Oostenburg 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
Steenwell en VORM Ontwikkeling 

BESCHRIJVING

De Pauwel is 100% verkocht!

Het nieuwe kleinschalige project De Pauwel is gelegen op eiland Oostenburg in deelplan ‘Stadswerf’. Dit deelplan zal zich gaan kenmerken door haar gezellige straten met een diversiteit aan winkeltjes en boetiekjes, kantoren en horecagelegenheden. Door deze verscheidenheid aan functies zal er een complete en bruisende nieuwe stadswijk ontstaan in het centrum van Amsterdam waar alles binnen handbereik is. Tevens zijn er binnentuinen gecreëerd om even afstand te nemen van het drukke leven en te genieten van groen.

Drie exclusieve woningen

Tussen deze levendige commerciële plint, dat is dus de begane grond, en de oase van groen bevindt zich De Pauwel. Een klein gebouw bestaande uit 3 exclusieve woningen. Uniek op Oostenburg is dat deze woningen aan de voorkant uitzicht hebben op het levendige straatje en achter uitzicht hebben op de rustige binnentuin. In het ontwerp zijn de woningen ontwikkelt als doorzonwoningen wat betekent dat de woningen zoveel van de voorzijde als van de achterzijde een schitterende lichtinval hebben.

De appartementen

Van de in totaal 3 woningen zijn er twee identieke appartementen van 78m² op de 1e en 2e verdieping. Deze worden aangeboden tegen een koopsom van € 695.000,-v.o.n. Deze appartementen zijn voorzien van twee royale slaapkamers, een complete en moderne badkamer en een ruime woonkamer met open keuken inrichting.

Het Penthouse

De Pauwel wordt bekroond met een tweelaags penthouse op verdiepingen 3 en 4. Dit penthouse heeft een oppervlakte van 149m² en heeft een koopsom van €1.295.000,-v.o.n. Het penthouse is voorzien van twee buitenruimtes. En als dat niet genoeg zou zijn, dan kun je als koper van het penthouse ervoor kiezen om het dak ook nog in te richten als riant terras.

Parkeren

De Pauwel is ook het enige koopblok op heel Oostenburg waar er een parkeergarage direct onder het gebouw wordt gerealiseerd. Je kunt hier een plek huren voor €175,00 per maand in de semi-automatische parkeergarage.

Oplevering

Alle drie de woningen worden compleet opgeleverd met een keuken en sanitair met tegelwerk. De oplevering zal naar verwachting in het voorjaar van dit jaar al plaatsvinden.

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Pauwel

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Hout

   Amsterdam Oostenburg
  • De Keizer

   Amsterdam Oostenburg
  • De Susanna

   Amsterdam Oostenburg