Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Boerenhof Appartementen 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Vanaf € 1.900.000 v.o.n 
Website project
Development
KNSF 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

De bouw is gestart! De appartementen staan op het punt om opgeleverd te worden en zijn nu te bewonderen. Nog enkele appartementen beschikbaar!

Het Boerenhof in De Krijgsman Muiden: wonen op een ongekende woonlocatie aan de oevers van het IJmeer met fenomenaal uitzicht over het water.

De 16 royale moderne appartementen worden gerealiseerd in het historische Kruitbos, tussen de hoge bomen, industrieel erfgoed en oude watergangen. Grenzend aan Amsterdam met ‘t Gooi om de hoek.

Het Boerenhof oogt ruig en ruimtelijk maar is tot in de finesse afgewerkt. De appartementen bieden ruimte voor een eigen interpretatie van perfectie. Denk aan luxueuze keukens en badkamers van hoge kwaliteit waarbij je zelf kunt meedenken over de indeling en materialen. Tevens zijn de appartementen voorzien van Smart Elektra (domotica) welke zorgt voor optimaal comfort. Royale balkons, bay windows met vouwdeuren en glaspartijen bieden spectaculaire views over de dijk, het IJmeer en Muiden. De enorme hoeveelheid daglicht maakt, samen met het unieke uitzicht, dit tot een excellente woonplek. Parkeren kan in de ondergelegen parkeerkelder. Bekijk de prachtige plattegronden van de diverse appartementen en laat je betoveren.

Er zijn momenteel nog appartementen beschikbaar met een woonoppervlakte van ca. 214  m2 tot 243 m2 met zeer ruime buitenruimtes. Koopsom vanaf € 1.9oo.000,- v.o.n.

Het Boerenhof is doordrongen van natuur: exclusief gesitueerd aan de dijk van het IJmeer en nabij het strand. De hoeveelheid groen en water is absoluut uniek. Hier wonen is altijd vakantie.

De appartementen van Het Boerenhof zijn ontworpen door Tobias Bader van M3HArchitecten.

Eerst de sfeer proeven? Naast het aanbod aan koopwoningen heeft de Krijgsman ook een uniek huuraanbod. Zo maak je alvast kennis met deze geweldige plek.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Boerenhof Appartementen

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Marco van Ravenhorst
    020-3050560ravenhorst@eefjevoogd.nl