ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Het Boerenhof 
Locatie project
De Krijgsman Muiden 
Prijs
Van €895.000 tot €1.995.000 v.o.n 
Website project
Development
KNSF 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

De bouw is gestart!

Het Boerenhof in De Krijgsman Muiden: wonen op een ongekende woonlocatie aan de oevers van het IJmeer met fenomenaal uitzicht over het water.

De 16 royale moderne appartementen worden gerealiseerd in het historische Kruitbos, tussen de hoge bomen, industrieel erfgoed en oude watergangen. Grenzend aan Amsterdam met ‘t Gooi om de hoek.

Het Boerenhof oogt ruig en ruimtelijk maar is tot in de finesse afgewerkt. De appartementen bieden ruimte voor een eigen interpretatie van perfectie. Denk aan luxueuze keukens en badkamers van hoge kwaliteit waarbij je zelf kunt meedenken over de indeling en materialen. Tevens zijn de appartementen voorzien van Smart Elektra (domotica) welke zorgt voor optimaal comfort. Royale balkons, bay windows met vouwdeuren en glaspartijen bieden spectaculaire views over de dijk, het IJmeer en Muiden. De enorme hoeveelheid daglicht maakt, samen met het unieke uitzicht, dit tot een excellente woonplek. Parkeren kan in de ondergelegen parkeerkelder. Bekijk de prachtige plattegronden van de diverse appartementen en laat je betoveren.

Het Boerenhof beschikt over appartementen met een woonoppervlakte van ca. 134 m2 tot 243 m2 en zeer ruime buitenruimtes. Koopsom vanaf € 895.000,- v.o.n. tot € 1.995.000,- v.o.n.

Het Boerenhof is doordrongen van natuur: exclusief gesitueerd aan de dijk van het IJmeer en nabij het strand. De hoeveelheid groen en water is absoluut uniek. Hier wonen is altijd vakantie.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Het Boerenhof

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?    CONTACTPERSOON
    Dianne
    020 305 0560