Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Houtrak 
Locatie project
Amsterdam, Oostenburg 
Website project
Development
VORM 
 

BESCHRIJVING

Een project twee gebouwen.

Laatste woningen beschikbaar, de bouw is gestart!

Houtrak | Oostenburg komt prominent te liggen aan de kop van de Oostenburgervaart, tussen het INIT-gebouw en Voormalig militaire Bakkerij. Het project bestaat uit twee stoere gebouwen uit-één-stuk met een no-nonsense architectuur en een doordacht bouwsysteem dat veel flexibiliteit biedt voor nu en in de toekomst.

Ieder pand heeft haar eigen entree. Na de entree kom je in een groen en rustig binnenhof. Vanuit daar kun je via de trap of lift naar je woning. Tevens bevindt zich onder Houtrak de half verdiepte fietsparkeerkelder.

Diversiteit in woningtypes.

De twee stoere panden van Houtrak zullen een rijke mix aan woningtypes in gevarieerde afmetingen bieden. Van compacte studio’s tot 2 of 3 kamer appartementen. Ook zijn er royale penthouses. Twee penthouses hebben zelfs een eigen dakterras. Op de begane grond bevinden zich unieke split level loft woningen. Alle woningen in Houtrak zijn koopwoningen. Kortom, Houtrak biedt voor ieder wat wils!

Unieke ligging aan het water.

Geniet van het vrije uitzicht vanaf jouw royale balkon óf de gemeenschappelijke daktuin over de Oostenburgervaart. Naast de unieke ligging aan het water bevindt Houtrak zich tussen Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Hierdoor zijn alle voorzieningen en hotspots binnen handbereik. De perfecte locatie!

Daktuin voor de bewoners.

Houtrak draagt bij aan het toevoegen van groen en natuur op Oostenburg. Vanaf het dak op Houtrak is er een geweldig uitzicht over Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Daarom zal het dak worden ingericht als een gemeenschappelijke daktuin. Deze daktuin is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van beide blokken. In deze groene oase kun je je heerlijk even terugtrekken van de hectiek van de stad en helemaal tot rust komen.

Afwerkingsniveau

De laatste beschikbare woningen in Houtrak hebben een Baseline afwerkingsniveau. Dit betekent dat ze zonder keuken, sanitair en tegelwerk worden opgeleverd. Je hebt hierdoor volledige vrijheid om deze ruimtes geheel naar jouw eigen smaak in te richten. Er is al een standaard keukeninstallatie aanwezig waarop je gemakkelijk je eigen keuken kunt aansluiten. De badkamer en het toilet worden eveneens zonder tegelwerk en sanitair opgeleverd, maar alle benodigde aansluitpunten voor sanitair zijn al voorbereid, zodat je ze na de oplevering zelf naar wensen kunt afwerken. 

Korte bouwtijd

Houtrak zal in een heel hoog tempo gebouwd gaan worden door gebruik te maken van prefab. Er wordt gestreefd om in in juli 2024 de eerste appartementen op te leveren. Extreem snel dus! 

Eigen grond, geen erfpacht.

Wist je dat je in Houtrak erfpacht-vrij woont? Dit is vrij uniek in Amsterdam en biedt een heleboel voordelen: je woonlasten zijn lager en je hebt rust en zekerheid.

Interesse? De verkoop van Houtrak is gestart! Klik hier voor het nog beschikbare aanbod

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Houtrak

  • Houtrak Oostenburg koopappartementen Amsterdam centrum Eefje Voogd makelaardij

  • Houtrak Amsterdam

  • Houtrak Oostenburg koopappartementen Amsterdam centrum Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Margriet Engbersen
    020 3050560margriet@eefjevoogd.nl