Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Houtrak 
Locatie project
Amsterdam, Oostenburg 
Website project
Development
VORM 
 

BESCHRIJVING

Een project twee gebouwen.

De verkoop van Houtrak is gestart!

Houtrak | Oostenburg komt prominent te liggen aan de kop van de Oostenburgervaart, tussen het INIT-gebouw en Voormalig militaire Bakkerij. Het project bestaat uit twee stoere gebouwen uit-één-stuk met een no-nonsense architectuur en een doordacht bouwsysteem dat veel flexibiliteit biedt voor nu en in de toekomst.

Ieder pand heeft haar eigen entree. Na de entree kom je in een groen en rustig binnenhof. Vanuit daar kun je via de trap of lift naar je woning. Tevens bevindt zich onder Houtrak de half verdiepte fietsparkeerkelder.

Diversiteit in woningtypes.

De twee stoere panden van Houtrak zullen een rijke mix aan woningtypes in gevarieerde afmetingen bieden. Van compacte studio’s tot 2 of 3 kamer appartementen. Ook zijn er royale penthouses. Twee penthouses hebben zelfs een eigen dakterras. Op de begane grond bevinden zich unieke split level loft woningen. Alle woningen in Houtrak zijn koopwoningen. Kortom, Houtrak biedt voor ieder wat wils!

Unieke ligging aan het water.

Geniet van het vrije uitzicht vanaf jouw royale balkon óf de gemeenschappelijke daktuin over de Oostenburgervaart. Naast de unieke ligging aan het water bevindt Houtrak zich tussen Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Hierdoor zijn alle voorzieningen en hotspots binnen handbereik. De perfecte locatie!

Daktuin voor de bewoners.

Houtrak draagt bij aan het toevoegen van groen en natuur op Oostenburg. Vanaf het dak op Houtrak is er een geweldig uitzicht over Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Daarom zal het dak worden ingericht als een gemeenschappelijke daktuin. Deze daktuin is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van beide blokken. In deze groene oase kun je je heerlijk even terugtrekken van de hectiek van de stad en helemaal tot rust komen.

Geheel naar eigen smaak afbouwen

Wanneer u kiest voor de woning indeling zoals ontworpen door onze architecten dan heeft u de keuze uit 3 afbouwpakketten. Deze zijn: Base Line, Luxury Line of Superior Line. Wenst u toch af te wijken van deze indeling dan kiest u automatisch voor het 4e pakket, Casco.
De verkoopprijzen zijn vanaf €291.000 tot €1.571.000 v.o.n voor het Casco pakket.

Korte bouwtijd

Houtrak zal in een heel hoog tempo gebouwd gaan worden door gebruik te maken van prefab. Er wordt gestreefd om in in juli 2024 de eerste appartementen op te leveren. Extreem snel dus! Vanwege deze korte bouwtijd is er alleen keuze uit de 4 pakketten en zullen er geen verdere opties worden aangeboden.

Eigen grond, geen erfpacht.

Wist je dat je in Houtrak erfpacht-vrij woont? Dit is vrij uniek in Amsterdam en biedt een heleboel voordelen: je woonlasten zijn lager en je hebt rust en zekerheid.

Interesse? De verkoop van Houtrak is gestart! Meer weten over het verkoopproces? Klik hier voor meer informatie.

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Houtrak

  • Houtrak Oostenburg koopappartementen Amsterdam centrum Eefje Voogd makelaardij

  • Houtrak Amsterdam

  • Houtrak Oostenburg koopappartementen Amsterdam centrum Eefje Voogd makelaardij

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
    CONTACTPERSOON
    Els
    020 3050560