Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Kavels in Tuindorp 
Locatie project
Ouderkerk aan de Amstel 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
BPD 

BESCHRIJVING

Vrijstaand wonen in een prachtig stukje van Ouderkerk aan de Amstel!

Aanbod

Alle kavels zijn verkocht.
In Tuindorp, het nieuwe gedeelte van Ouderkerk aan de Amstel kun je nu je eigen vrijstaande villa bouwen! Er zijn twee percelen beschikbaar : Kavel 21 van 331 m² vraagprijs €545.000 v.o.n. en Kavel 24 van 420 m² vraagprijs €590.000 v.o.n.
Tevens is het mogelijk om de kavels inclusief ontwerp, A tot Z begeleiding en uitwerking aan te kopen. Wij hebben alvast een voorbeeldwoning voor je uit laten werken, deze kan uiteraard nog verder uitgewerkt of aangepast worden.

Je bent natuurlijk ook nog steeds vrij om wel zelf het proces door te lopen met je eigen architect en aannemer.
Met een royale woonruimte va.n 200 m² kan de villa op kavel 21 volgens ontwerp voor je gebouwd worden voor € 1.022.500 v.o.n. Het voorbeeld ontwerp van de villa op kavel 24 heeft een woonruimte van 219 m² voor € 1.079.500 v.o.n. Beide villa’s hebben een achtertuin grenzend aan het prachtige water

Ouderkerk aan de Amstel biedt een perfect rustgevende woonomgeving, met alles binnen handbereik. Bij de nieuwe ontwikkeling van Tuindorp is rekening gehouden met de reputatie van Ouderkerk: het authentieke, historische karakter en de architectuur. Op de brede wandelpaden kun je heerlijk wandelen, op de fiets de natuur ontdekken en kinderen kunnen zorgeloos buiten spelen. Je bereikt het oude deel van het dorp met een kleine 5 minuten lopen, waar zich vele exclusieve restaurants, winkels en verschillende sportclubs en basisscholen bevinden. Mocht je  de drukte op willen zoeken dan ben je zo in Amsterdam.

Omgeving

In Tuindorp vind je een grote diversiteit aan woningen. In de indeling en architectuur is rekening gehouden met de historie en het dorpse karakter van Ouderkerk aan de Amstel. Het nieuwbouwplan heeft een knusse en kleinschalige opzet, die groen en authentiek aandoet. Bovendien is de wijk autoluw. Je kunt er heerlijk wandelen over de brede looppaden, fietsend de natuur ontdekken en kinderen kunnen onbezorgd buiten spelen.

Het nieuwbouwplan Tuindorp ligt in Ouderkerk Zuid, het nieuwe gedeelte van Ouderkerk aan de Amstel, nabij rivier de Bullewijk. Je woont hier op maximaal 5 minuten lopen van de oude dorpskern.

Ouderkerk aan de Amstel biedt een perfecte rustgevende woonomgeving, met alles binnen handbereik. Zo vind je in het oude deel van het dorp veel exclusieve restaurants en winkels, maar ook meerdere sportverenigingen en basisscholen.

Lees meer Lees minder

DISCOVER Kavels in Tuindorp

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Elly J. Meijertuin

   Baarn
  • Townhouses 1.6

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • De Krijgsman Muiden

   Muiden